Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ajašla píše:
Teď v zimě dávám prádlo ven, hlavně když je jasno a mráz.
Ono pěkně vymrzne a doma ho dám jen doschnout.
Ale zebou ručičky
Tak tak řeším to stejně…dávám na půdu, je tam skoro stejná zima jako venku.
Suším doma na sušákách, ale už je to na
Těším se, až nebude mráz a budu moct zase věšet na balkón ![]()
V létě na zahradě. Teď doma v obýváku
Rozbourali jsme totiž prádelnosušárnu a snad bude napřesrok.
PetaP píše:
no mě to nevoní teda nikdy nějak moc, a štve mě to, už jsem vyzkoušela tolik prášků, gelů, aviváží.. tchyně pere ve wolite (nechce se mi hledat jak se to píše) a to prádlo voní táák nádherně, takže se teď chystám na něj
Peru v Persilu sensitive a někdy dám máchadlo Batole( bílé)
Voní to krásně
Ráno ro hodím na sušák a sušák šoupnu k topení na chodbě a večer sbírám suché prádlo.
Já ho nosím do sušárny a je to tam raz dva suché. Ráno pověsím a večer seberu.
v ložnici, něco v koupelně. A teď v mrazech dávám bavl. plínky, ložní prádlo, utěrky apod. vymrznout ven.
hkac píše:
Ahoj. Sušičku taky nemám (proč platit za něco, co se samo udělá zadarmo), suším buď na lodžii (máme ji zasklenou a přes den je tam +25°C, když ráno pověsím, večer je suché) nebo doma. Doma netopíme, máme 20-22°C, když do oken pere celý den sluníčko, tak i víc. Doma suším hlavně tehdy, když potřebujem zvlhčit vzduch. Doma prádlo schne rychleji než venku, akorát pak tolik nevoní.
No přeci abys to nemusela žehlit ![]()
Edit : A v jakém, že podnebném pásmu bydlíte ?
My topíme na max ![]()
Příspěvek upraven 03.02.12 v 22:29
Susim v susicce, protoze mame doma malo mista a pouzivam latkove pleny, ktere bych tu neususila. Jakmile je teplo, susim venku na susaku.
Říká se, že v mrazu schne prádlo dobře, akorát pak musíš doma nechat dosušit. Já jsem se v tom roky plácala, máme starý dům, v takovémhle počasí tady víc jak 17 nemám, sušila jsem na sušácích po celém bytě, 3 dny bylo málo, začlo to být zatuchlé, byla jsem nešťastná, měla jsem akorát zapařená okna a výsledek hrůza. Nakonec letos ježíšek zamakal, pořídil sušičku a já jsem strašně happy, vyperu a vysuším během jednoho odpoledne, nežehlím, žádná vlhkost v bytě, žádné sušáky, neskutečná paráda a nejvíc mně baví, když vylévám to obrovské množství vody z té kondenzační nádoby a říkám si, že bych to měla všechno v obýváku a ještě to vychytá do filtru hromadu prachu. Prostě stejný zázrak jako myčka, už bych bez toho nechtěla být. Teď jsem v 36. týdnu, sotva se valím a jen se přesouvám od jednoho stroje k druhému, když kuká a vyndavám, co mi udělal ![]()
Zdar, chci se zeptat, můžu pak to zmrzlé prádlo lámat v ruce, nebo bych ho adši měl nechat být a počkat až uschne?
Holky já se divím že většina z vás to teď nevěší ven když tak pěkně mrzne
!Ono to právě krásně vymrzne a pak to je suchý mnohem dřív
. Taky mám problém s tím kde sušit a taky mám starou pračku s málo otáčkama, takže prádlo není tak vyždímaný. Když to sušim doma tak to akorát smrdí jak se to suší dlouho, ale když to dám ven, a za 2 hodinky vezmu a dám na sušák tak je suchý do večera určitě ![]()