Kde sušíte prádlo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
2.2.12 21:06
Ajašla píše:
Teď v zimě dávám prádlo ven, hlavně když je jasno a mráz.
Ono pěkně vymrzne a doma ho dám jen doschnout.
Ale zebou ručičky :D

Tak tak řeším to stejně…dávám na půdu, je tam skoro stejná zima jako venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
2.2.12 21:08

Suším doma na sušákách, ale už je to na :zed: Těším se, až nebude mráz a budu moct zase věšet na balkón :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
2.2.12 21:10

V létě na zahradě. Teď doma v obýváku :zed: Rozbourali jsme totiž prádelnosušárnu a snad bude napřesrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.2.12 21:13
PetaP píše:
no mě to nevoní teda nikdy nějak moc, a štve mě to, už jsem vyzkoušela tolik prášků, gelů, aviváží.. tchyně pere ve wolite (nechce se mi hledat jak se to píše :lol: ) a to prádlo voní táák nádherně, takže se teď chystám na něj 8)

Peru v Persilu sensitive a někdy dám máchadlo Batole( bílé)
Voní to krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.2.12 21:16

Ráno ro hodím na sušák a sušák šoupnu k topení na chodbě a večer sbírám suché prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.2.12 21:37

dávám ven vymrznout a pak ke krbu,suchý je to za chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.2.12 21:41

V sušičce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
2.2.12 22:25

Já ho nosím do sušárny a je to tam raz dva suché. Ráno pověsím a večer seberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
3.2.12 22:23

v ložnici, něco v koupelně. A teď v mrazech dávám bavl. plínky, ložní prádlo, utěrky apod. vymrznout ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.2.12 22:27
hkac píše:
Ahoj. Sušičku taky nemám (proč platit za něco, co se samo udělá zadarmo :think: ), suším buď na lodžii (máme ji zasklenou a přes den je tam +25°C, když ráno pověsím, večer je suché) nebo doma. Doma netopíme, máme 20-22°C, když do oken pere celý den sluníčko, tak i víc. Doma suším hlavně tehdy, když potřebujem zvlhčit vzduch. Doma prádlo schne rychleji než venku, akorát pak tolik nevoní.

No přeci abys to nemusela žehlit 8)

Edit : A v jakém, že podnebném pásmu bydlíte ? :lol: My topíme na max :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.02.12 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
3.2.12 22:27

Venku a pěkně tam vymrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
3.2.12 22:34

Susim v susicce, protoze mame doma malo mista a pouzivam latkove pleny, ktere bych tu neususila. Jakmile je teplo, susim venku na susaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
4.2.12 11:25

Říká se, že v mrazu schne prádlo dobře, akorát pak musíš doma nechat dosušit. Já jsem se v tom roky plácala, máme starý dům, v takovémhle počasí tady víc jak 17 nemám, sušila jsem na sušácích po celém bytě, 3 dny bylo málo, začlo to být zatuchlé, byla jsem nešťastná, měla jsem akorát zapařená okna a výsledek hrůza. Nakonec letos ježíšek zamakal, pořídil sušičku a já jsem strašně happy, vyperu a vysuším během jednoho odpoledne, nežehlím, žádná vlhkost v bytě, žádné sušáky, neskutečná paráda a nejvíc mně baví, když vylévám to obrovské množství vody z té kondenzační nádoby a říkám si, že bych to měla všechno v obýváku a ještě to vychytá do filtru hromadu prachu. Prostě stejný zázrak jako myčka, už bych bez toho nechtěla být. Teď jsem v 36. týdnu, sotva se valím a jen se přesouvám od jednoho stroje k druhému, když kuká a vyndavám, co mi udělal :dance:

• Citovat
  • Upravit
Que
12.2.12 14:05

Zdar, chci se zeptat, můžu pak to zmrzlé prádlo lámat v ruce, nebo bych ho adši měl nechat být a počkat až uschne?

• Citovat
  • Upravit
13021
13.12.12 12:24

Holky já se divím že většina z vás to teď nevěší ven když tak pěkně mrzne :)!Ono to právě krásně vymrzne a pak to je suchý mnohem dřív :). Taky mám problém s tím kde sušit a taky mám starou pračku s málo otáčkama, takže prádlo není tak vyždímaný. Když to sušim doma tak to akorát smrdí jak se to suší dlouho, ale když to dám ven, a za 2 hodinky vezmu a dám na sušák tak je suchý do večera určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný