Jaký časopis si kupujete?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16557
18.6.11 15:14

Jaké časopisy si kupujete?

Jedno oddechové téma na sobotu :-D Zajímalo by mě jaký časopisy si rádi kupujete a proč?
Já se každý měsíc těším na cosmopolitan a na Marianne,ty kupuju pravidelně a starý čísla schovávám do krabice.Občas si koupím Dietu což je pro mě v tuto chvíli aktuální časopis,protože zrovna hubnu :lol: A ráda si přečtu Maminku nebo Betynku,tam čerpám inspiraci do práce(jsem chůva).Občas se dostanu i k Jackie,Katce a Mojí psychologii,kde jsou velmi zajímavý články o partnerství.No a nesmím zapomenout na ženu a život :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
690
18.6.11 15:18

Tak já si kupuji Překvapení a Chvilku, hlavně kvůli křížovkám, že posílám tajenky a doufám, že něco vyhraju :-) křížovky mne docela baví, ale mám na ně tak málo času, že když už si ho urvu, tak at to má nějaký smysl. Příběhy tam jsou taky docela zajímavý. Jo, a ještě si kupuji Psí kusy, pak to ale rozdávám, nemůžu to schovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.6.11 15:23

Svět ženy,Betynku,Máma a já,Maminka.Plus a Dietu-někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.6.11 15:23

Kdysi jsem hodně ujížděla na Bazaaru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.6.11 15:29

nekupuju nic, do jednoho jsem chvíli psala já, do několikapíše kámoška, vím, jak se informace vycucávají z prstu, to radši koupím dětem ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
18.6.11 15:32
jizvíková píše:
nekupuju nic, do jednoho jsem chvíli psala já, do několikapíše kámoška, vím, jak se informace vycucávají z prstu, to radši koupím dětem ovoce
:palec: :palec:

Kupovavala jsem Maminku..ale to,co tam nekdy pisou za plky,se neda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65297
18.6.11 15:32

odebírám Máma ä já…dostala jsem předplatné jako dárek..
U mamky čtu CHvilku pro tebe a já si někdy koupím co mi padne do ruky :mrgreen:
A i přes to koupím i ovoce dítěti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.6.11 15:41

Jási ještě občas koupím Pestrý svět,hlavně když na titulce vidím nějakej úžasnej drb :mrgreen: tak abych byla v obraze.Jinak v schowbyznysu jsem pracovala a vím,jak takový články v novinách nebo časopisech vznikaj,prostě upravený drby,aby se časopis dobře prodával.Beru to s rezervou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
18.6.11 15:42

Reflex, teď už né pravidelně a F.O.O.D je můj oblíbený, jinak vše si přečtu na netu, třeba zde na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.6.11 16:07

Pravidelněji Ekonoma, občas Epochu a 21století. Jinak tisk ignoruju. Pro zprávy si pustím čt24 a net a mám to čerstvější, než zítřejší noviny. Psávala jsem pro VLP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.6.11 16:12

Já kupuji Marianne, Bazaar -občes, Meduňku a Regeneraci pravidelně. Nestíhám to číst, takže to skladuji ve skříni a tajně doufám, že na to někdy dojde…

Jinak Betynku a Maminky nemusím, to jsou bláboly veliký… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.6.11 16:12

Epochu a 21.století čte přítel :-D A taky reflex a týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.6.11 16:30

Já jsem kdysi odebírala Máma a Já, pak to začalo být čím dál víc plný reklamy tak jsem si další ročník už nepředplatila. Teď čtu spíš z pracovních důvodů časopis Naše příroda a Příroda. Občas nějaký ten fotografický. Časopisy typu Chvilka pro tebe nebo ty dražší jako Marianne a podobně mě moc neberou. Nějak mě nebaví číst o módě, kosmetice a podobně. To už je mi mnohem bližší Moje psychologie. Jo a bulvár mi nesmí přes práh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.6.11 16:31

Ahojky, tak já pravidelně čtu Epochu, občas Katku, Reflex nebo Týden.Nebo Koktejl, National…to když mají na titulce něco zajímavého. :-) Maminka, Betynka, Miminko, apod.mi přijdou všechno na jedno brdo. Stejně tak Cosmopolitan, love star,…některý články se tam docela opakují

Příspěvek upraven 18.06.11 v 16:32

• Citovat
  • Upravit
535
18.6.11 16:31

Epocha a 21 století si občas půjčím od mamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný