Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jedno oddechové téma na sobotu
Zajímalo by mě jaký časopisy si rádi kupujete a proč?
Já se každý měsíc těším na cosmopolitan a na Marianne,ty kupuju pravidelně a starý čísla schovávám do krabice.Občas si koupím Dietu což je pro mě v tuto chvíli aktuální časopis,protože zrovna hubnu
A ráda si přečtu Maminku nebo Betynku,tam čerpám inspiraci do práce(jsem chůva).Občas se dostanu i k Jackie,Katce a Mojí psychologii,kde jsou velmi zajímavý články o partnerství.No a nesmím zapomenout na ženu a život ![]()
Tak já si kupuji Překvapení a Chvilku, hlavně kvůli křížovkám, že posílám tajenky a doufám, že něco vyhraju
křížovky mne docela baví, ale mám na ně tak málo času, že když už si ho urvu, tak at to má nějaký smysl. Příběhy tam jsou taky docela zajímavý. Jo, a ještě si kupuji Psí kusy, pak to ale rozdávám, nemůžu to schovávat.
nekupuju nic, do jednoho jsem chvíli psala já, do několikapíše kámoška, vím, jak se informace vycucávají z prstu, to radši koupím dětem ovoce
jizvíková píše:
nekupuju nic, do jednoho jsem chvíli psala já, do několikapíše kámoška, vím, jak se informace vycucávají z prstu, to radši koupím dětem ovoce
Kupovavala jsem Maminku..ale to,co tam nekdy pisou za plky,se neda ![]()
odebírám Máma ä já…dostala jsem předplatné jako dárek..
U mamky čtu CHvilku pro tebe a já si někdy koupím co mi padne do ruky ![]()
A i přes to koupím i ovoce dítěti ![]()
Jási ještě občas koupím Pestrý svět,hlavně když na titulce vidím nějakej úžasnej drb
tak abych byla v obraze.Jinak v schowbyznysu jsem pracovala a vím,jak takový články v novinách nebo časopisech vznikaj,prostě upravený drby,aby se časopis dobře prodával.Beru to s rezervou
Reflex, teď už né pravidelně a F.O.O.D je můj oblíbený, jinak vše si přečtu na netu, třeba zde na emiminu
Pravidelněji Ekonoma, občas Epochu a 21století. Jinak tisk ignoruju. Pro zprávy si pustím čt24 a net a mám to čerstvější, než zítřejší noviny. Psávala jsem pro VLP.
Já kupuji Marianne, Bazaar -občes, Meduňku a Regeneraci pravidelně. Nestíhám to číst, takže to skladuji ve skříni a tajně doufám, že na to někdy dojde…
Jinak Betynku a Maminky nemusím, to jsou bláboly veliký… ![]()
Já jsem kdysi odebírala Máma a Já, pak to začalo být čím dál víc plný reklamy tak jsem si další ročník už nepředplatila. Teď čtu spíš z pracovních důvodů časopis Naše příroda a Příroda. Občas nějaký ten fotografický. Časopisy typu Chvilka pro tebe nebo ty dražší jako Marianne a podobně mě moc neberou. Nějak mě nebaví číst o módě, kosmetice a podobně. To už je mi mnohem bližší Moje psychologie. Jo a bulvár mi nesmí přes práh.
Ahojky, tak já pravidelně čtu Epochu, občas Katku, Reflex nebo Týden.Nebo Koktejl, National…to když mají na titulce něco zajímavého.
Maminka, Betynka, Miminko, apod.mi přijdou všechno na jedno brdo. Stejně tak Cosmopolitan, love star,…některý články se tam docela opakují
Příspěvek upraven 18.06.11 v 16:32