Kvalitní lívanečník na indukci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
31.1.12 21:16

Kvalitní lívanečník na indukci?

Poraďte prosím kvalitní lívanečník nějaké solidní značky, který je pro indukci… Tescoma asi nevyrábí nebo se mi nepodařilo nalézt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
31.1.12 21:18

přifařím se, neb řeším úplně to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
31.1.12 21:19

Já to budu řešit tou kovovou destičkou, co se dá na indukci a může se pak dělat na jakémkoliv nádobí. Žádnej na indukci jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
31.1.12 21:21

ráda bych poradila, ale samotný se mi ho ještě nepodařilo najít. Vůbec to nechápu, protože indukce je naprosto skvělá a lívanečník by se hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
31.1.12 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
31.1.12 21:23
Aspera píše:
Já to budu řešit tou kovovou destičkou, co se dá na indukci a může se pak dělat na jakémkoliv nádobí. Žádnej na indukci jsem nenašla.

a kde si koupila tu kovovou destičku? to je vlastně taky celkem slušný řešení i když provizorní. Ale vůbec by mě to nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
31.1.12 21:30
Mimoň píše:
Aspera píše:
a kde si koupila tu kovovou destičku? to je vlastně taky celkem slušný řešení i když provizorní. Ale vůbec by mě to nenapadlo.

Já ji ještě nemám, zatím nemám zapojenou indukci ta bude až s novou kuchyní, ale asi zkusím objednat někde na netu, v obchodě jsem ji neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.12 21:32

Tak já mám tenhle http://www.titanove-panve.com/…I-NA-INDUKCI. Je tedy dražší, ale jediný, který mi na indukci vyhovoval a spokojenost maximalní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
31.1.12 21:43

cena mazec, ale zase to bude na celý život, tak si ho asi nechám koupit k narozkám. díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.12 21:46

Jo, jo cena desna, ale ja kdyz ho obevila, tak jsem byla rada, ze uz nebudu muset na livance chodit k mamce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
31.1.12 22:00

Na indukci mám lívanečník z podobného materiálu jako se vyrábí pekáče, nevím firmu, ale dělá i hrnce, takové ty železné s tmavě modrým vnitřkem, mají i lívanečník a je fajn. Když si vzpomenu mrknu zítra v obchodě, co je to za firmu, kupovala jsem ho tam nedávno.

• Citovat
  • Upravit
2340
31.1.12 22:04
Aspera píše:
http://www.katpro.cz/…zka-pr-19-cmněco takového

teprve teď jsem si všimla toho odkazu a mám dilema, protože jsem nečekala, že ta destička je tak levná, tak to možná přehodnotim - protože za tři stovky (s poštovnym) budu mít destičku a mám po problému za daleko míň peněz. Taky díky za tip. Mám teď o čem přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.12 22:04

Ja tedy kdyz jsem kupovala, tak jsem mela podminku neprilnavy povrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
31.1.12 22:09

jé, tak tohle taky řeším… palačinkovou pánev jsem sehnala celkem rychle, ale nepřilnavý lívanečník za rozumnou cenu aby člověk hledal lupou :nevim:

rozhodně díky za info o destičce, o tom jsem vůbec nevěděla, že to existuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.1.12 22:11

A ta podlozka je tedy super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie