Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poraďte prosím kvalitní lívanečník nějaké solidní značky, který je pro indukci… Tescoma asi nevyrábí nebo se mi nepodařilo nalézt. ![]()
Já to budu řešit tou kovovou destičkou, co se dá na indukci a může se pak dělat na jakémkoliv nádobí. Žádnej na indukci jsem nenašla.
ráda bych poradila, ale samotný se mi ho ještě nepodařilo najít. Vůbec to nechápu, protože indukce je naprosto skvělá a lívanečník by se hodil.
Aspera píše:
Já to budu řešit tou kovovou destičkou, co se dá na indukci a může se pak dělat na jakémkoliv nádobí. Žádnej na indukci jsem nenašla.
a kde si koupila tu kovovou destičku? to je vlastně taky celkem slušný řešení i když provizorní. Ale vůbec by mě to nenapadlo.
Mimoň píše:Aspera píše:a kde si koupila tu kovovou destičku? to je vlastně taky celkem slušný řešení i když provizorní. Ale vůbec by mě to nenapadlo.
Já ji ještě nemám, zatím nemám zapojenou indukci ta bude až s novou kuchyní, ale asi zkusím objednat někde na netu, v obchodě jsem ji neviděla.
Tak já mám tenhle http://www.titanove-panve.com/…I-NA-INDUKCI. Je tedy dražší, ale jediný, který mi na indukci vyhovoval a spokojenost maximalní.
cena mazec, ale zase to bude na celý život, tak si ho asi nechám koupit k narozkám. díky za tip
Jo, jo cena desna, ale ja kdyz ho obevila, tak jsem byla rada, ze uz nebudu muset na livance chodit k mamce.
Na indukci mám lívanečník z podobného materiálu jako se vyrábí pekáče, nevím firmu, ale dělá i hrnce, takové ty železné s tmavě modrým vnitřkem, mají i lívanečník a je fajn. Když si vzpomenu mrknu zítra v obchodě, co je to za firmu, kupovala jsem ho tam nedávno.
Aspera píše:
http://www.katpro.cz/…zka-pr-19-cmněco takového
teprve teď jsem si všimla toho odkazu a mám dilema, protože jsem nečekala, že ta destička je tak levná, tak to možná přehodnotim - protože za tři stovky (s poštovnym) budu mít destičku a mám po problému za daleko míň peněz. Taky díky za tip. Mám teď o čem přemýšlet
Ja tedy kdyz jsem kupovala, tak jsem mela podminku neprilnavy povrch.
jé, tak tohle taky řeším… palačinkovou pánev jsem sehnala celkem rychle, ale nepřilnavý lívanečník za rozumnou cenu aby člověk hledal lupou ![]()
rozhodně díky za info o destičce, o tom jsem vůbec nevěděla, že to existuje ![]()