Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, my máme doma takový ten dřevěný chlebník a chci ho zrušit. Nelíbí se mi, zabírá místo. Otázka je, kam s chlebem. Kde ho máte vy? A v čem?
Já mám pečivo sice v chlebníku, ale švagrová v šuplíku. V kuch. lince, jeden šuplík s pečivem, taky kvůli místu.
Chleba zabalenej v utěrce na kuchyňským stole, rohlíky skoro nekupujem, ale když už, máme je daný v pytlíku taky na stole (ale ty moc dlouho nevydrží
)
v lince mám zabudovanou potravinovou skříň, takže v té a nechané v sáčku
My máme pečivo v chlebníku, tchyně ho měla v šupleti v lince a mámin přítel na to má místo v kuchyňské lince ve skříňce ![]()
Marně přemýšlím dke jsme ho měli když ještě nebyl chlebník, asi v pytlíku na lince ![]()
Chleba ničím neobaluju, nesnáším změklou kůrku. Takže žádný sáčky, utěrky ani napevno zaklapávací chlebníky nevedu.
V lince - na jedné polici..V ig. sáčcích. Chlebník jsem též zrušila.
hofka píše:
Chleba ničím neobaluju, nesnáším změklou kůrku. Takže žádný sáčky, utěrky ani napevno zaklapávací chlebníky nevedu.
Fajn, to chápu, ale mě vadí, že je druhý den oschlý až tvrdý.
Chlebník, dárek od tchyně, sice krásnej, hodí se k lince ale nechtěla jsem aby mi na ní ,, strašil,, takže jsem ho dala do jedné ze skříněk aby nebyl vidět a pečivo máme v něm.
My jsme na starem byte nechavali v takove te skrini na potraviny(byva ve starsim zastavbach panelaku)…a tam nam vzdycky pecivo splesnivelo..takze jsem spokojena s tim chlebnikem… ![]()