Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Paoloska píše:hofka píše:Fajn, to chápu, ale mě vadí, že je druhý den oschlý až tvrdý.
Chleba ničím neobaluju, nesnáším změklou kůrku. Takže žádný sáčky, utěrky ani napevno zaklapávací chlebníky nevedu.
Když je postavenej na řezu, tak není. Tedy aspoň my ho máme takhle rádi a hlavně křupavou kůrku, která se v pytlíku zničí.
hofka píše:Paoloska píše:Když je postavenej na řezu, tak není. Tedy aspoň my ho máme takhle rádi a hlavně křupavou kůrku, která se v pytlíku zničí.hofka píše:Fajn, to chápu, ale mě vadí, že je druhý den oschlý až tvrdý.
Chleba ničím neobaluju, nesnáším změklou kůrku. Takže žádný sáčky, utěrky ani napevno zaklapávací chlebníky nevedu.
Tak to se přiznám, mě fakt nenapadlo. Já už jsem psala v jedné diskusi, že mám dnes pomalejší myšlení ![]()
Na polici v košíku v kuchyňské lince v igelitovém sáčku. Samé v v v…
![]()
V chlebníku.
Naši ve skříňce, kde mají jednu poličku na pečivo v sáčcích.
Já dávám všechno pečivo po nákupu do mrazáku a pak vyndavám jen to,co si bereme k jídlu.Za chvilku je to rozmrzlé a stále jako čerstvé.Chleba je trochu složitější,ten si nakrájím na několik dílů,taky vrazím do mrazáku.Pak nesnědené zbytky dávám do pylíku do skříňky v lince,ale to je vždycky tak max. na další den.
Výhoda je,že nakupujeme pečivo jen jednou týdně a máme stále čerstvé.
My uchováváme ve skříňce v igelitovém pytlíku. Když zapomenem tak nám to sežerou kočky nebo je to za chvíli tvrdý jak broky.
holky vy co máte chlebníky, nevíte který je nejlepší? já jsem si na něj vyhradila místečko, protože mě točí, že mám pečivo v pytlíkách jen tak v polici. Ale nevím jaký shánět, zda dřevo nerez… a v tom chlebníku se to dává bez jakéhokoliv obalu nebo v pytlíkách??
IvčaL píše:
Já dávám všechno pečivo po nákupu do mrazáku a pak vyndavám jen to,co si bereme k jídlu.Za chvilku je to rozmrzlé a stále jako čerstvé.Chleba je trochu složitější,ten si nakrájím na několik dílů,taky vrazím do mrazáku.Pak nesnědené zbytky dávám do pylíku do skříňky v lince,ale to je vždycky tak max. na další den.
my meli jednou jedinkrat pecivo v mrazaku a vubec mi pak nechutnalo
![]()
wacinka píše:
holky vy co máte chlebníky, nevíte který je nejlepší? já jsem si na něj vyhradila místečko, protože mě točí, že mám pečivo v pytlíkách jen tak v polici. Ale nevím jaký shánět, zda dřevo nerez… a v tom chlebníku se to dává bez jakéhokoliv obalu nebo v pytlíkách??
my mame doma takovy pekny dreveny-a uvnitr to nechavam normalne v sacku ![]()
Paoloska píše:hofka píše:Tak to se přiznám, mě fakt nenapadlo. Já už jsem psala v jedné diskusi, že mám dnes pomalejší myšleníPaoloska píše:Když je postavenej na řezu, tak není. Tedy aspoň my ho máme takhle rádi a hlavně křupavou kůrku, která se v pytlíku zničí.hofka píše:Fajn, to chápu, ale mě vadí, že je druhý den oschlý až tvrdý.
Mě připadá ale i postavený na řezu druhý den oschlý
. Možná to bude taky druhem chleba?
IvčaL píše:
Dělám to podobně. Když vyjmečně koupím chleba tak půl zamrazím a půl nechám v chlebníku (častěji ale chleba peču doma - a ten se sní teda hned netřeba zamražovat
). Rohlíků koupím 20 a v chlebníku jich nechám třeba 8 a zbytek zamrazím.
werunqa píše:IvčaL píše:my meli jednou jedinkrat pecivo v mrazaku a vubec mi pak nechutnalo
Výhoda je,že nakupujeme pečivo jen jednou týdně a máme stále čerstvé.![]()
Mě příjde taky jak čerstvé, dávám ho tam pořád, i chleba.
Taky máme pečivo jen z mrazáku. Obchod je trošku dál, takže nakupujeme vše na mrazák ![]()