Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Závidím, že má někdo čas na časopis.
Já ho v ruce nedržela, ani nepamatuju. ![]()
Při volné chvíli házím nohy nahoru a na klín notebook. A takových chvil moc není. ![]()
kupuju Pošli recept, občas Food a Apetit, jinak Epochu, 21. století a motorkové noviny ![]()
mahdalka píše:sandrik píše:Z Tebe by měl radost můj přítel
nekupuju žádné, ani noviny, radši si koupím jednou za čas knížkuPořád mi říká že nejsem sečtělá a že nečtu žádný knížky,jen časopisy,bulvár a drby
On přečte skoro celou knížku během dvou večerů
A nejradši čte o dějinách,historii,panovnících apod.což je pro mě španělská vesnice
no vidíš a ten můj ze mě šílí když doma objeví DALŠÍ knihu
radši moc nezdůrazňuju,když mám nějakou novou a tvářim se jako že tu je už x let ![]()
a moje švagrová nechápe, jak můžu žít bez informací z „veřejného života“ v tom jsem skoro analfabet - no mám kamaráda šéfredaktora, tak vím, jak takový zprávy vznikaj nebo jsou přímo na objednávku, takže škoda peněz ![]()
LoveStar,Svět ženy,Katka a příteli kradu Epochu.Vždycky si je čtu,když jdu odpoledne s malou s kočárkem a ona usne,tak zapadnu na chvíli do kavárny či na terásku a dám si k časáku něco dobrého ![]()
kacerval píše:
Tak knizky ctu taky,ctu prakticky kazdy den,ale z myma povinnostma a detma to moc nejde,takze jenom po vecer a driv jsem precetla knizku za jeden den,byla jsem maniak![]()
já se proto naučila číst kde to jen jde - na wc, v mhd, ale i za chůze nebo příp. na procházce s kočárkem ![]()
sandrik píše:kacerval píše:já se proto naučila číst kde to jen jde - na wc, v mhd, ale i za chůze nebo příp. na procházce s kočárkem
Tak knizky ctu taky,ctu prakticky kazdy den,ale z myma povinnostma a detma to moc nejde,takze jenom po vecer a driv jsem precetla knizku za jeden den,byla jsem maniak![]()
Tak na wc jsem to taky zkousela
,bohuzel to nejde, z jedny strany je jedna dcera,z druhy druha a veprostred mam psa kdyz zrovna trunim ![]()
kacerval píše:sandrik píše:Tak na wc jsem to taky zkouselakacerval píše:já se proto naučila číst kde to jen jde - na wc, v mhd, ale i za chůze nebo příp. na procházce s kočárkem
,bohuzel to nejde, z jedny strany je jedna dcera,z druhy druha a veprostred mam psa kdyz zrovna trunim
Kdyz se dostanu do CR tak si rada koupim Cosmopolitan a Harper's Bazaar - ja to vzdycky nastradam, ale se 2 rarachama stejne neni moc cas cist, takze mam doma treba jeste neprecteny casopis z minuleho roku. ![]()
A na zachode taky obcas ctu, ale jen kdyz je manza doma a dite kolem me nelita a neotvira mi dvere - to je pak jedine misto, kde mam trochu klidu. ![]()
Za časopisy už neutrácím. Stahuju si buď internetové časopisy nebo starší čísla časopisů z archivu na netu.
Nikdy jsem nedokázala číst něco déle jak jeden rok, protože mi přišlo, že témata se jakoby periodicky opakovala, ať v časopisech pro maminky(Miminko, Betynka, Máma a já), nebo v časopisech pro ženy(Svět ženy..Měla jsem ráda časopisy, které píše sám život, plné příběhů - Překvapení, napsáno životem, dál si nevzpomenu.Ale od jisté doby to nemůžu číst, smutné příběhy mi dlouho leží v hlavě, stačí, co se dočtu tady nebo jinde na netu..
Dá se říct, že občas si koupím nějakou oddychovku, když třeba jedu na půlden do nemocnice, abych měla co číst, ale jinak mám internet, kde najdu vše, od bulváru po seriozní informace..
Já čtu jen Chilli chilli, tak 2× do roka
Přemýšlím o předplatném něčeho jako je Lidé a země.
Teda holky…vůbec nevím,co to je Epocha…ani jsem to nikde neregistrovala.....
Knížky taky miluju,pořád mám nějakou rozečtenou a večer místo TV si čtu…
MMCH----Sandrik.......gratuluju moc k miminečku ![]()
Sandrik,já teda přítelovi knížky a čtení nevyčítám.Taky mě někdy mrzí,že se se mnou nedívá na televizi,nepřitulí se a místo toho se radši zavře v ložnici a je zabranej do čtení
Já mu naopak občas sama nějakou knížku koupím.Náš sen je mít vlastnídomek a přítel si vysnil vlastní knihovnu(já šatnu) ![]()
Petra Z píše:
Teda holky…vůbec nevím,co to je Epocha…ani jsem to nikde neregistrovala.....
Knížky taky miluju,pořád mám nějakou rozečtenou a večer místo TV si čtu…
MMCH----Sandrik.......gratuluju moc k miminečku
EPOCHA je úžasný časopis plný informácií
http://epocha.rf-hobby.cz/