Jaký časopis si kupujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8325
1.2.12 20:34

Apetit, Marianne, Náš dům - ale ne každý měsíc. Ale relativně často. Dřív jsem kupovala Maminku a ta už mě nebaví. Občas Epochu, 100+1, Respekt, taky občas Story a u mamky čtu Vlastu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.2.12 20:35

Reflex a teď nově Přírodu. Tchán má National geographic, takže ten si přelouskáme (stihnu tak jeden dva články :? ) tam. A povinně Časopis českých lékárníků (přiznám se, že ten dost flákám :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
1.2.12 20:36

Odebíráme Respekt (za mě suverénně NEJ týdeník) ,Sluníčko, občas kupuju Lidové noviny nebo MfDnes, Reflex, Apetit, Vesmír, Lidé a země(kupodivu lepší články než v National Geografic). Zbožňuju kombinaci čtení novin a snídaně :jazyk:

Příspěvek upraven 01.02.12 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.2.12 20:37

můj velký koníček je ezoterika a záhady. Mám předpaltné Enigmy a Záhady života. Dále kupuji Epochu, Svět ženy, někdy Maminka:-) Dřív jsem také ulítavala na Cosmopolitam, Bazzar atd ale to jsou opravdu články jak mimo normální život. Pravda, děti a mateřská hodně změní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.2.12 20:37

Mám předplacený F.O.O.D. a Československou psychologii, s manželem pak máme Rock&Pop a dTEST. Měla jsem předplacený Natiopnal Geographic, ale letos mi už na něj nezbylo.

Příspěvek upraven 01.02.12 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.2.12 20:38

Marianne, Maminka, Svět ženy, Cosmopolitan a někdy kvůli křížovkám Chvilku pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.2.12 20:39

Maminku-ale zkusím než si předplatím tak to Děti a my :pankac: -pak Epochu,Krimi revue,Svět motorů,Chrom a plameny a Speed :lol: to teda čteme všechno s přítelem tak nějak napůl :think: on pak ještě Motohouse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.2.12 20:40

žádný :lol: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.2.12 20:45

Ehm, já mám předplacený Maxim, tak hrozně mi tady v zahraničí chyběl, že jsem si ho objednala i za „vysokohorskou přirážku“ :D.. Parádně se u těch hlodů odreaguju a na chvíli tak zapomenu na pleny, prdy, zoubky a přesnídávky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
1.2.12 21:00

Živou historii, Golema, někdy Epochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
1.2.12 21:23

Všechny možné

eMMari píše:
Myslíš všechny možné, nebo pro maminky? :lol:
  • Citovat
  • Upravit
950
1.2.12 21:26

Larr: zatím to vypadá, že spíš pro maminky, ty já nečtu, četla jsem dříve, ale po tom, co jsem zjistila i z vlastní praxe, že se články cca po čtyřech letech oprašují, někdy i dříve, když editor nemá nic „zajímavějšího“, jen se dá jiná fotka, je nečtu. Už je načtené mám :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
1.2.12 21:28

Angu, gratuluji k dalšímu dítěti :kytka: :mavam:

Angua píše: Žádný. Kupovala jsem Apetit, ale recepty byly čím dál nevařitelnější a cena čím dál vyšší, tak jsem přestala.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
1.2.12 21:32

Ahoj Štuclí, hned jsem na tebe mrkla, sbírám totiž hrochy, takže mě tvý foto moc překvapilo - mile samozřejmě :potlesk: :lol: :mavam:

Štuclíček píše:
Reflex :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
46867
1.2.12 21:32

Kdyz dojedu do CR delam najezd na Trafiku a beru. Maminka, Elle, Cosmopolitan, Fashion, sem tam Bazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný