Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak já mám předplatné Betynky, Maminky a Mama a já, ale po pravdě už z toho začínám magořit, tak to asi postupně odhlásím a objednám si něco jiného, ale také nevím co, pač když si občas něco koupím, málokdy mě to zaujme.
Mišelin píše:Silwinka87 píše:Mají ho málokde. na www.portal.cz je seznam trafik, kde je k dostání. Píšou ho odborníci a nejsou tam ty různý žvásty furt dokola jako v těhc ostatních Maminkách apod. Také je čtu, ale moc si z nich člověk neveme… Děti a my je fakt dobrejMišelin píše:Tento časopis vůbec neznám..
Děti a my. Super časákBudu se po něm muset porozhlédnout…Díky za typ…
Díky ![]()
Anonymní píše:
Mám předplatné Respektu.
Anonym, ať tu nejsem za intelektuála
Taky ho čtu, už patnáct let
a moc se mi stýská po tom ooooobr papírovým novinovým formátu, Bakala no ![]()
jo a ještě literárky, ale intoš fakt nejsem ![]()
Lencca724 píše:
Tak já mám předplatné Betynky, Maminky a Mama a já, ale po pravdě už z toho začínám magořit, tak to asi postupně odhlásím a objednám si něco jiného, ale také nevím co, pač když si občas něco koupím, málokdy mě to zaujme.
jako já… ale jsou naprd. mám pocit, že jednou doporučí banán a v druhém čísle ho zatratí… furt o jednom a tom samým. Zkus ty Děti a my, to je takové inteligentnější čtení
Já si už dlouho nekoupila žádný. Ale fakt dlouho, několik let. Ani noviny. Už jsem jen na netu a vím vše, co potřebuju.
Mám předplacené: Betynku, Máma a já a Psychologie dnes a všechny mě baví ![]()
Kuchyně
(dřív Žena a kuchyně)
Ještě Sestra, Florence, Diagnoza, Zdravotnické noviny
Příspěvek upraven 01.02.12 v 20:26
Tak j8 si kupuju jenom Korálki a Dekor, bulvár si můžu přečíst na netu
.
Žádný. Kupovala jsem Apetit, ale recepty byly čím dál nevařitelnější a cena čím dál vyšší, tak jsem přestala.
mam predplatne maminky,ale uz to ani poradne nectu…
driv jsem si kupovala miminko-ted uz me to nebavi tolik co driv…
ale mame predplatne Muj dum-fakt super casak o bydleni…