Jaký časopis si kupujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
1.2.12 19:44

Myslíš všechny možné, nebo pro maminky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.2.12 19:45

Já Marianne a Bazzar.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
1.2.12 19:46

Já když už si chci nějaký koupit, tak šáhnu po Světě ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 19:47

Ahoj všichni :mrgreen: Tak já si kupuji pravidelně Maminku a Máma a já..Dřív jsem si kupovávala Cosmopolitan,ale když to teď někde čtu,tak jsou ty články,jak z jiného světa.. :mrgreen: :mrgreen: Mateřská ženskou hodně změní… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2673
1.2.12 19:48

Já si kupuju jen maminku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
Silwinka87 píše:
Ahoj všichni :mrgreen: Tak já si kupuji pravidelně Maminku a Máma a já..Dřív jsem si kupovávala Cosmopolitan,ale když to teď někde čtu,tak jsou ty články,jak z jiného světa.. :mrgreen: :mrgreen: Mateřská ženskou hodně změní… :lol:

Ale je pravda,že miluji časopis ELLE-u toho se vždycky pěkně odreaguji… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Mám předplatné Respektu.
Anonym, ať tu nejsem za intelektuála :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mišelin
1.2.12 19:52

Děti a my. Super časák

• Citovat
  • Upravit
677
1.2.12 19:52

Já dřív kupovala Marianne. Teď už to vždycky jen prolistuju, pač nemám moc času. Moc zalíbil časopis Kondice. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
1.2.12 19:53

Blesk :pankac: :mrgreen: pak s ním topím,časopisy nechcou hořet.

• Citovat
  • Upravit
jjelena

Co chodím zase do práce, tak nekuopuju nic, před mateřskou jsem měla předplacený Instinkt, ale pak se hodně zhoršil a už ho skoro 3 roky nemám. Na mateřský jsem si kupovala Svět ženy - za pár korun normální nebulvární časopis a s výbarnýma receptama. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
Mišelin píše:
Děti a my. Super časák

Tento časopis vůbec neznám.. 8o Budu se po něm muset porozhlédnout…Díky za typ… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5579
1.2.12 19:54

Reflex a sem tam koupím Respekt. Ráda bych ještě National Geographic, ale na ten už většinou nezůstane v rozpočtu, takže ten jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
1.2.12 19:57
Silwinka87 píše:
Mišelin píše:
Děti a my. Super časák
Tento časopis vůbec neznám.. 8o Budu se po něm muset porozhlédnout…Díky za typ… :kytka:

Mají ho málokde. na www.portal.cz je seznam trafik, kde je k dostání. Píšou ho odborníci a nejsou tam ty různý žvásty furt dokola jako v těhc ostatních Maminkách apod. Také je čtu, ale moc si z nich člověk neveme… Děti a my je fakt dobrej

• Citovat
  • Upravit
3513
1.2.12 19:59

já ujížedím na „bytových a stavebních“ časopisech. Dům a zahrada, Pěkné bydlení, Bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný