Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni
Tak já si kupuji pravidelně Maminku a Máma a já..Dřív jsem si kupovávala Cosmopolitan,ale když to teď někde čtu,tak jsou ty články,jak z jiného světa..
Mateřská ženskou hodně změní… ![]()
Silwinka87 píše:
Ahoj všichniTak já si kupuji pravidelně Maminku a Máma a já..Dřív jsem si kupovávala Cosmopolitan,ale když to teď někde čtu,tak jsou ty články,jak z jiného světa..
![]()
Mateřská ženskou hodně změní…
Ale je pravda,že miluji časopis ELLE-u toho se vždycky pěkně odreaguji… ![]()
Mám předplatné Respektu.
Anonym, ať tu nejsem za intelektuála ![]()
Já dřív kupovala Marianne. Teď už to vždycky jen prolistuju, pač nemám moc času. Moc zalíbil časopis Kondice. ![]()
Co chodím zase do práce, tak nekuopuju nic, před mateřskou jsem měla předplacený Instinkt, ale pak se hodně zhoršil a už ho skoro 3 roky nemám. Na mateřský jsem si kupovala Svět ženy - za pár korun normální nebulvární časopis a s výbarnýma receptama. ![]()
Mišelin píše:
Děti a my. Super časák
Tento časopis vůbec neznám..
Budu se po něm muset porozhlédnout…Díky za typ… ![]()
Reflex a sem tam koupím Respekt. Ráda bych ještě National Geographic, ale na ten už většinou nezůstane v rozpočtu, takže ten jen občas.
Silwinka87 píše:Mišelin píše:Tento časopis vůbec neznám..
Děti a my. Super časákBudu se po něm muset porozhlédnout…Díky za typ…
Mají ho málokde. na www.portal.cz je seznam trafik, kde je k dostání. Píšou ho odborníci a nejsou tam ty různý žvásty furt dokola jako v těhc ostatních Maminkách apod. Také je čtu, ale moc si z nich člověk neveme… Děti a my je fakt dobrej
já ujížedím na „bytových a stavebních“ časopisech. Dům a zahrada, Pěkné bydlení, Bydlení.