Kde sušíte prádlo?

19200
2.2.12 20:04

Kde sušíte prádlo?

Ahoj holky, zajímalo by mě, kde sušíte prádlo v těchto mrazech? Doteď jsem dávala ven, ale dáváte i v takové zimě? Uschne mi to? Když nechávám v bytě, tak to sice uschne, ale trvá to (pokud u prádla netopím) a nevoní to potom.. Sušičku nemám, tak jak jste na tom vy?
Děkuji za názory.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
2.2.12 20:07

Teď v zimě dávám prádlo ven, hlavně když je jasno a mráz.
Ono pěkně vymrzne a doma ho dám jen doschnout.
Ale zebou ručičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.2.12 20:09

Já suším na chodbě v mezipatře a máme tam zimu tak 15 stupňů.A já hodně nechávám prádlo ždímat tak ho mám za 24hod suché.

• Citovat
  • Upravit
15674
2.2.12 20:10

Ahoj. Sušičku taky nemám (proč platit za něco, co se samo udělá zadarmo :think: ), suším buď na lodžii (máme ji zasklenou a přes den je tam +25°C, když ráno pověsím, večer je suché) nebo doma. Doma netopíme, máme 20-22°C, když do oken pere celý den sluníčko, tak i víc. Doma suším hlavně tehdy, když potřebujem zvlhčit vzduch. Doma prádlo schne rychleji než venku, akorát pak tolik nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.2.12 20:11

V zimě ven nedávám,suším normál doma,třeba dneska jsem bílé prádlo pověsila kolem 13 h a v 19 h už bylo suché :mrgreen: Né teda uplně všechno,ale většina jo.No ale máme doma dost teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
2.2.12 20:13

Pres zimu susim jedine doma.Balkon nemame a v susarne je kosa,to me to driv uschne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.2.12 20:13

Má babička sušila i v mrazu. Pak sbírala prkenné zmrzlé prádlo.
Jinak suším většinou v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.2.12 20:14

ty jo mě to doma neuschne.. máme tu 20 stupňů a schne to minimálně 2 dny a pak je to už přeschlý a nevoní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.2.12 20:15

Suším doma, protože se mi nechce ven do té kosy. Ale suším na sušáku u zapnutého radiatoru a okno otevru na mikroventilaci, takze to schne rychle a nesmrdí to.

Příspěvek upraven 02.02.12 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.2.12 20:15

Já suším v pokojíčku.Ráno to hodím na sušák, přes den tam topím, tak to postupně hážu na topení a večer to mám všechno suché.

• Citovat
  • Upravit
2.2.12 20:16

Suším doma, v chodbě, schne to rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.2.12 20:17

no mě to nevoní teda nikdy nějak moc, a štve mě to, už jsem vyzkoušela tolik prášků, gelů, aviváží.. tchyně pere ve wolite (nechce se mi hledat jak se to píše :lol: ) a to prádlo voní táák nádherně, takže se teď chystám na něj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.2.12 20:19

Sušíme venku za každého počasí, byldíme ve strarém baráku a nemůžeme tu víc zvyšovat vlhkost. Když je kolem 0 schne to 3 dny a ještě i tak je potřeba dosušit doma. Teď v těchto mrazech je to suché obden a doma stačí jen chvíli nechat prohřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Suším doma, v dětském pokoji. Topí se tam a je otevřená mikroventilace 8)

Když to dám ven tak to akorát zmrzne a mohlo by tam být týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
zichisek píše:
Já suším v pokojíčku.Ráno to hodím na sušák, přes den tam topím, tak to postupně hážu na topení a večer to mám všechno suché.

Ty si taky všude viď? :lol: :lol: Díky za reakci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný