Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, zajímalo by mě, kde sušíte prádlo v těchto mrazech? Doteď jsem dávala ven, ale dáváte i v takové zimě? Uschne mi to? Když nechávám v bytě, tak to sice uschne, ale trvá to (pokud u prádla netopím) a nevoní to potom.. Sušičku nemám, tak jak jste na tom vy?
Děkuji za názory.. ![]()
Teď v zimě dávám prádlo ven, hlavně když je jasno a mráz.
Ono pěkně vymrzne a doma ho dám jen doschnout.
Ale zebou ručičky ![]()
Já suším na chodbě v mezipatře a máme tam zimu tak 15 stupňů.A já hodně nechávám prádlo ždímat tak ho mám za 24hod suché.
Ahoj. Sušičku taky nemám (proč platit za něco, co se samo udělá zadarmo
), suším buď na lodžii (máme ji zasklenou a přes den je tam +25°C, když ráno pověsím, večer je suché) nebo doma. Doma netopíme, máme 20-22°C, když do oken pere celý den sluníčko, tak i víc. Doma suším hlavně tehdy, když potřebujem zvlhčit vzduch. Doma prádlo schne rychleji než venku, akorát pak tolik nevoní.
V zimě ven nedávám,suším normál doma,třeba dneska jsem bílé prádlo pověsila kolem 13 h a v 19 h už bylo suché
Né teda uplně všechno,ale většina jo.No ale máme doma dost teplo.
Pres zimu susim jedine doma.Balkon nemame a v susarne je kosa,to me to driv uschne doma.
Má babička sušila i v mrazu. Pak sbírala prkenné zmrzlé prádlo.
Jinak suším většinou v bytě.
ty jo mě to doma neuschne.. máme tu 20 stupňů a schne to minimálně 2 dny a pak je to už přeschlý a nevoní.. ![]()
Suším doma, protože se mi nechce ven do té kosy. Ale suším na sušáku u zapnutého radiatoru a okno otevru na mikroventilaci, takze to schne rychle a nesmrdí to.
Příspěvek upraven 02.02.12 v 20:16
Já suším v pokojíčku.Ráno to hodím na sušák, přes den tam topím, tak to postupně hážu na topení a večer to mám všechno suché.
no mě to nevoní teda nikdy nějak moc, a štve mě to, už jsem vyzkoušela tolik prášků, gelů, aviváží.. tchyně pere ve wolite (nechce se mi hledat jak se to píše
) a to prádlo voní táák nádherně, takže se teď chystám na něj ![]()
Sušíme venku za každého počasí, byldíme ve strarém baráku a nemůžeme tu víc zvyšovat vlhkost. Když je kolem 0 schne to 3 dny a ještě i tak je potřeba dosušit doma. Teď v těchto mrazech je to suché obden a doma stačí jen chvíli nechat prohřát.
Suším doma, v dětském pokoji. Topí se tam a je otevřená mikroventilace ![]()
Když to dám ven tak to akorát zmrzne a mohlo by tam být týden ![]()
zichisek píše:
Já suším v pokojíčku.Ráno to hodím na sušák, přes den tam topím, tak to postupně hážu na topení a večer to mám všechno suché.
Ty si taky všude viď?
Díky za reakci ![]()