Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevite nekdo, kde v Bratislave nebo okoli, se da koupat i se psem?
Zlate piesky v Bratislave na nuda plazi
Ale jinak Nove Kosariska (Dunajska Luzna) a Zelena Voda (Most pri Bratislave) kousek od Ba. Napsala sem ti k tomu aj vesnice at to lip najdes
![]()
@timea33 píše:
Zlate piesky v Bratislave na nuda plaziAle jinak Nove Kosariska (Dunajska Luzna) a Zelena Voda (Most pri Bratislave) kousek od Ba. Napsala sem ti k tomu aj vesnice at to lip najdes
![]()
Diky moc! Nuda plaz vynecham ![]()
Ona to neni oficialne nuda plaz ale je to jediny neplaceny a nehlidany kus jezera ( z opacny strany je placena plaz) v Bratislave a nudisti tam casto bejvaj proto bych tam asi radsi nesla ale jinak to je na tobe jestli to risknes ![]()
@timea33 píše:
Ona to neni oficialne nuda plaz ale je to jediny neplaceny a nehlidany kus jezera ( z opacny strany je placena plaz) v Bratislave a nudisti tam casto bejvaj proto bych tam asi radsi nesla ale jinak to je na tobe jestli to risknes
Ja bych riskla, ale hadam, ze by me vyhodili ![]()
Nevyhodili kdyz pudes zezadu Zlatych Pieskov tak tam je to normalne pristupne bez placeny. Tady mas dobrou stranku kde mas aj mapu jak se tam presne dostat ![]()
Nemas zac
Ja sem osobne chodila na ten Vajnorak jen ja sem tam jezdila s konem a to uz hodne davno a tehdy tam byla dost hnusna voda ted to tam je uz asi taky dobry ![]()