Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky a těhulky, zbyvá mi dokoupit poslední věci do vybavicky(veškerá drogerie pro malyho,
plátěnné plenky, osuška nebo tetra plena, prsní odsávačka).
Přemyšlela jsem nad Dm drogerii, je vhodná kosmetika babylove i pro novorozeně?
Ještě nemám krající kolotoč nad postylku, kde ho nejlépe kopit?
Předem moc děkuji za rady a přeji krásnou neděli. ![]()
Ahoj, me pomohlo Sam baby ( u Makra), nemaji tam sice nejaky top znacky, ale maji skoro vsechno co potrebujes do zacatku pro mimi na jednom miste. Mam od tam monitor dechu, chuvicky, bavlneny pliny, prosteradla, podlozku na prebalovak atd. atd. mrkni na eshop. prodavaji Avent, Tommee Tippee, JJ Cole, Chicco..
Sam baby je dobrý tip, jen se neřiď cenami na eshopu, dost často se od cen na prodejně liší (kupodivu v eshopu jsou občas o dost dražší). Jinak je dobrý a možná o něco levnější Baby-line na Tomkově náměstí, mají tam všechno, cos vypsala. S kosmetikou babylove zkušenost nemám. Na novorozeně jen čistá voda a pak jsme brali Hipp. Tyhle věci, myšleno drogerie, se dají koupit i v lékárnách. Prsní odsavačku se obecně doporučuje koupit, až je opravdu potřeba, jinak to může být zbytečný výdaj ![]()
Pokud nechceš obyčejnou balonkovou odsávačku, tak do DM určitě nechoď. Respektive jsi, ale vyloženě pro tu hygienu, protože lepší odsávačku nebo látkové pleny tam určitě nekoupíš. Na to si zajeď někam do toho obchodu, Sam Baby je opravdu fajn a mají přijatelné ceny, Baby line na Tomkáči mi osobně moc nesedí, byla jsem tam několikrát a vždycky prodavačky spíš protivné. Jinak Babylove je kosmetika jako každá jiná, takže klidně ji kup, pokud chceš. Ona zase není nějak extra drahá, takže kdyby nevyhovovala, není to tragédie.
Příspěvek upraven 16.05.16 v 13:17
Jak píšou holky, zajeď si do těch obchodů - na tyhle věci to bude ideální.
Já používám ten mycí šampón od Babylove a jsem spokojená, hrozně krásně voní ![]()
ale je fakt že ten můj snese cokoliv takže pokud bude mít citlivější pleť tak nevím ![]()
@katty26 píše:
Ahoj maminky a těhulky, zbyvá mi dokoupit poslední věci do vybavicky(veškerá drogerie pro malyho,
plátěnné plenky, osuška nebo tetra plena, prsní odsávačka).
Přemyšlela jsem nad Dm drogerii, je vhodná kosmetika babylove i pro novorozeně?
Ještě nemám krající kolotoč nad postylku, kde ho nejlépe kopit?
Předem moc děkuji za rady a přeji krásnou neděli.
Udělej si v globusu mimi kartičku a každý měsic na ni slevy. Včera jsem tam koupila bavl. pleny bilé kus 24 kč, dudliky. MAM sleva 30 ℅ sleva…jinak kosmetiku si koupim v dm, ale vyzkošeno nemam.Chci asi nejvic použivat olivový olej, mýdla, šampony atd né..
Kosmetika: alverde dm, eoné v ecocapartu nebo v bráně k dětem (olej po koupání)
Bavlněné pleny taktéž brána k dětem nebo ecocapart (nejlepší jsou libštát extra kvalita)
Kolotoč jsme neměli, odsávačku taky ne.