Kde v domě nechávat kočárek?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1322
14.1.11 10:00

Kde v domě nechávat kočárek?

Ahoj holky, mám vybraný kočárek - váží asi 14,5 kg a nyní přemýšlím, kam ho vlastně budu dávat. Bydlíme v 1. patře bez výtahu, kočárkárna zde není. Je zde pouze sklep a docela příkré schody k němu nebo ještě jedna místnost, ale také schody dolů a docela úzké. Ještě mě napadlo nosit do bytu korbičku a podvozek nechat ve sklepě. Nebo nechávat celý kočárek dole v domě? To si moc netroufám, aby mi někdo kočárek neukradnul :-? Bydlíme v domě se 7 byty. Nebo koupit lehčí kočárek? Vůbec netuším, jakou hmotnost má nejlehčí kočárek 8-o Děkuji všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
14.1.11 10:02

teda nevím jaký máte poměry v baráku,ale já si nechala jednou kočárek v sučárně a když jsem přišla měla jsem prořezaný gumy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.1.11 10:04

Máme to stejně. Do 1. patra v pohodě vyskáčeš s kočárkem po zadních kolech a necháš v předsíni. My už to tak praktikujeme třetím rokem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
14.1.11 10:09

Tak my máme i sklepy,i kočárkárnu,ale nedala bych ho tam…
kočárek stojí doma v chodbě za dveřma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
14.1.11 10:09
mabit píše:
teda nevím jaký máte poměry v baráku,ale já si nechala jednou kočárek v sučárně a když jsem přišla měla jsem prořezaný gumy :cert:

Tak to je masakr :evil: co si ti lidi dovolují že? Tak to abych si koupila hodně lehký kočár 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
14.1.11 10:15

bydlíme v 7 patrovém paneláku,malý výtah. Ale dokud je hluboká korba - nechávám doma v bytě,sporťák dokud neťape taky,jak chodí,nechávám kočár v kočárkárně ve sklepě (výtah tam jede)

Zkus,jak se Ti s kočárem vyskáče do patra po zadních.Ovšem s dítětem ( a třeba navíc spícím…) :nevim:

Příspěvek upraven 14.01.11 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.11 10:16
mabit píše:
teda nevím jaký máte poměry v baráku,ale já si nechala jednou kočárek v sučárně a když jsem přišla měla jsem prořezaný gumy :cert:

Lidi jsou hovada… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.1.11 10:18

2 patro , cihlovy dum, bez vytahu, kocarkarna se promenila v kolarnu, takze misto tam neni a stejne tam vedou schody, takze nas velmi drahy kocar je pridelany zamkem ke kovovemu oku ve zdi dole u vchodu, domu bych ho stejne nevynesla, sice je na dvojcatovy ultralight, ale stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.1.11 10:22

No zalezi jake pomery panuji.my treba bydlime na vesnici v bytovem dome o 6 bytech.A kocary nechavame pod schody.Ve vedlejsich vchodech vetsinou taky nekteri tedy schovavaji do kocarkarny.Ale my se tak domluvili. za ten rok se nic enstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
14.1.11 10:28

No tu bydlí většina důchodců :) ale jedna rodina má myslím nějaké puberťáky doma, takže nevím, nikoho moc neznám - bydlíme tu asi 2 měsíce. Dala bych to do sklepa, jenže netuším, jak bych sama sjela ty schody :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.11 10:29
xxpetka píše:
mabit píše:
Tak to je masakr :evil: co si ti lidi dovolují že? Tak to abych si koupila hodně lehký kočár 8-o

no já už ho vozím výtahem domů…tady v tomhle paneláku panijí strašný poměry :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
14.1.11 10:30

Ahoj,
ten kočárek se mi zdá dost těžký, na to že je pro jedno? Blbě se ti bude tahat do auta a tak…Já mám dvojčatový kočár a váží 16kg.
No dokud děti nechodili, měli jsme složený kočár v bytě. Nosila jsem je ve vložných taškách a kočár, složený, táhla za námi. Nevejdeme se do výtahu.
Teď je kočár ve sklepě a zatím dobrý, tak doufám, že to tak i zůstane. Ještě mám záložní variantu, balkon, uvidíme…
No zkus ho vytáhnout do patra, třeba složený, a korbičku v ruce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 10:36

mam podobny dotaz, jak to mam resit ja??
Ve 4.patre bez vytahu, bez kocarkarny, jen sklep, a prikre schody dolu.. Do sklepa asi tezko sjedu s kocarkem a miminkem uvnitr… :nevim:
A nahoru do 4.patra to asi urcite nedam, to ani neunesu, to abych mela malyho v jedny ruce a kocarek tahla za sebou :lol:
Neee, fakt nevim, jak to delat, premyslela jsem, ze bych si koupila takovej ten retez co se dava na kola, a nekde si ho tu dole zamykala, ale nevim nevim.. Vubec nevim jak to budu zvladat.. treba i s pitomym nakupem, to nepoberu ani malyho ani nakup.. krucis… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.1.11 10:36

bydlíme v bytovce taky bez výtahu přesně jak říkáš když vejdu do vchodu vedou dolů schody, výtah nemáme, ale já prostě nechávám kočár odjakživa za dvěřma je tam místo přčesně pro něj, ale zase bydlíme v baráku plném důchodců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
14.1.11 10:38

Bydlíme ve 4. patře bez výtahu a podvozek s hlubokou korbičkou váží 16 kg…před porodem jsme zašli na Městskou majetkovou (která se tu stará o byty města) a chtěli vidět plány vchodu. Říkala jsem si, že tu kočárkárna prostě být musela. Ještě tu máme sušárnu, ale vzhledem k tomu, že tam sousedky suší prádlo, tak nevím, jak by kočár po nějaké době vypadal. Z plánů jsme se dozvěděli, že kočárkárna tu je, ale děti od sousedů si tam udělali klubovnu a tahají si tam cizí děcka (bez povolení od města). Zašli jsme k sousedům. Ti byli ochotní, prý to vyklidí a dají nám klíč. Tak jsem si říkala, že je to super. Jenže pak jsme se tam byli s manželem podívat a bylo to skladiště všeho možného (vyklidili jen starou sedačku, aby bylo místo na kočár), páchlo to tam…tak kočárkárna padla. Buď mi nosil kočár do/ze schodů manžel, nebo jsem vzala podvozek, pak korbičku a ještě letěla nahoru pro malýho. Když jsem šla domů, sundala jsem korbičku i s malym a jedno patro vynesla malého v korbičce a letěla zpátky pro podvozek a tak až do 4. patra. Ale naštěstí to bylo jen vyjímečně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí