Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminy, poraďte mi, kde se dají v Hradci Králové koupit autosedačky. Vím jen o obchodě Chicco vedle Tesca. Moc díky.
Finesa - buď ve městě, ale tam nevím, jistě, jestli je mají, ale určitě na Benešově třídě.
Pak Auto Hunger proti Futuru. Víc teď nevím.
Ale my si objednali přes internet…
Máte už nějakou vybranou?
ve finese urcite par maji, stejne tak v hany (na pesi zone). ale to jsou kramky, kde ti to spis objednaji, jinak na miste maji opravdu jen par. i kdyz myslim, ze v te finese na benesovce jich maji vic.
pak muzes zkusit john nell v kuklenach, tam jich maji docela dost. a mozna bambuli v intersparu, ale tam jich maji taky jen par.
ale to chicco je urcite nejlepsi - nejvetsi vyber znacek. omrkni to tam v realu a pak kup levnejc na netu
. akorat ja mam s prodavackama v tom krame blbe zkusenosti, ze o tom nic moc nevi, snazi se hledat v katalozich a letacich, ale jinak se orientuji hur nez informovane tehulky
.
takze - chicco a john nell.
ehm, když už je tu řeč o HK, zítra jedu do HK, ale vyjíždíme asi v šest ráno - tudíž nevím, kdy bych si přečetla vaše reakce, nebudem tam mít s tobíkem co dělat (neřeště, proč tam jedem), není tu nějaká maminka, co by posrazíkovala s mladou maminkou a devítiměsíčním dítkem?
Kdyžtak napište SZ s telefonním číslem, bo jinak už bychom se asi nedomluvily, pokad ráno otevřu obě oči, zapnu ještě PC a ozvu se vám. Nebojte, ne hned v těch šest.
Šamotko, když už jedeš do hradce, tak popojeď těch pár kilometrů k nám a zkoukni je u nás ve Vrchlabí Adelino, víte proč v některých obchodech mají podle Vás jen pár sedaček? ono většinou není možné mít všechno, my osobně nabízíme od 9 značek celkem 78 modelů sedaček a některé modely mají až 19 barev potahů, takže abychom měli všechno na skladě a nejlépe dvakrát,kdyby se něco prodalo, tak by sme měli hangár a ne obchod a takové množství se nedá za rok prodat ani ve větším městě jako je hradec. Stačí si vynásobit kolik to dělá sedaček, proto ve většině obchodů mají jen pár sedaček a zbytek barev podle katalogů
anonymni , tu reakci jsem nejak nepochopila
. navic vubec nevim, proc reaguju na vzkaz nekoho, komu je trapne se prihlasit. samozrejme je mi jasne, ze v malych kramech nemuze byt extra siroka nabidka, ale ja jsem to proboha nekritizovala!!! ja jsem jen chtela samotce usetrit zbytecne behani po kramcich, kde by si prohledla dve tri ctyri autosedacky, kdyz ji bude stacit projit dva velke kramy a tam je uvidi take a k nim jeste dvacet dalsich. protoze predpokladam, ze si bude chtit sedacky vyzkouset, po:,–(it do nich dite, popr. je i zkusit do auta, jestli se vejdou a jak tam budou sedet. jinak muze nakoupit na netu a nemusi bezet do kamenne prodejny
.
jedine, co jsem kritizovala, byla nizka informovanost prodavacek v hradecke chicco prodejne, a za tim si stojim. co vas mozna nadzvedlo, je moje zminka o tom, ze ma pak levneji nakoupit na netu. samozrejme je to do jiste miry blbe vuci tomu kramu, jenomze kdyz vam v kamennem obchode nejsou schopni vubec poradit a jen listuji v katalozich, tak se na me nezlobte, ale pak fakt nevidim duvod, proc to kupovat o 10-25% draz tam… kolikrat uz jsem nakoupila draz v kamennem krame prave a jen kvuli pristupu prodavajiciho (byl mily, snazil se atd. - proto rada chodim treba v hk do finesy a hany), ale kdyz pristup nestoji za nic…
Adelino, já jsem nepoukazoval na to, že nějaký krám kritizujete, jen jsem vysvětloval, proč v krámě není možné, aby nabídka byla tak obsáhlá jako na internetu, ono totiž na internet si můžu dát 1000 fotek, a nemusím mít ani jednu sedačku, oproti krámu, kde každá sedačka zabere metr čtverečný protstoru. A na druhou starnu, možná tam, kde mají jen pár sedaček, tak o nich prodavačka ví více, než v krámu, kde jich mají vystaveno sto.A to že jsem stále anonymní, není tím že bych skrýval svoji identitu, myslím si že mne zde mnoho lidí zná, veřejně uvádím svůj e-mail i bydliště, ale bohužel registrace již poněkolikáté se mi nezdařila, bylo by to i pro mě jednodušší, kdybych nemusel pokaždé vypisovat svůj e-mail, ale pouze se jednou přihlásit. A i podle onačení pod nickem vidíte, že nejsem náhodný rýpal, ale stálý diskutér.A teď si trochu rýpnu do toho co jste napsala, že prodavačky občas neví a hledají v katalogu, to je samozřejmé, nikdo neví všechno, (a v tom katalogu se dá také ukázat to co navenek nevidíte, třeba řez sedačky, struktura potahů a pod.), on ten dotyčný na kterého podáte podobnou otázku v e-shopu to většinou také vyčte z katalogu( protože většinou tu sedačku v životě neviděl, a ani neuvidí, protže ji nechá přeposlat ze skladu rovnou k vám) a má tu výhodu,. že ho nevidítě, jak v něm listuje a navíc se stačí na tu písemnou odpověď připravit než Vám ji odešle.
drahy anonyme, jednak nikde nevidim ten vas e-mail, a nevim, jak vas zde muze mnoho lidi znat, kdyz univerzalni nick „anonymni“ je pridelovan kdykoli komukoli, kdo neni prihlasen, tedy i ja, pokud se rozhodnu poslat prispevek neprihlasena, mohu byt prave „anonymni“. ale to je jedno
.
jinak to, co pisete o zasobovani e-shopu vs kamennych obchodu je mi naprosto jasne, a myslim, ze je to jasne kazdemu. ze prave to je duvod nizsich cen v e-shopech, ze neni treba platit skladove a prodejni prostory. nepodcenujte moji inteligenci ![]()
ale stejne nevim, co resite. otazka ve foru byla, jake jsou prodejny autosedacek v hk, tak jsem je napsala. tecka.
Jediný kdo tu něco řeší jste Vy, já jsem se Vám jen v prvním příspěvku snažil vysvětlit proč nemůže být v některých obchodech všechno, a vy mě skoro kamenujete, že jsem něco napsal, já to nemyslel jako rýpání, ale jako vysvětlení problematiky do které vidím.. A minule jsem opoměl připsat tu svoji e-mailovou adresu, to se omlouvám tak ji připíšu teď, aby ste mě mohla identifikovat, takže zde je: autosedacky@seznam.cz, a klidně mi můžete napsat.
ok, nebylo to rypani
… nezlobte se, ale na to, aby cloveku bylo jasne, ze v kamennem obchode neni neomezeny prostor, proste clovek nemusi pracovat v oboru, na to staci jen zdravy selsky rozum
… porad proste nechapu vasi potrebu mi neco vysvetlovat, kdyz dotycna chce vedet kramy, ja je vypisu a abych ji ulehcila litani po meste, tak ji upozornim, kde maji vetsi a kde mensi nabidku, tak vase vysvetlovani, PROC ty kramy maji mensi nabidku, je proste uplne mimo.
adelina, tentokrat jako anonymni
To se nám tu rozjela debata. ![]()
Všem moc děkuji za obchody, nějak to projedem a omrknem.
Jinak anonyme, do Vrchlabí je to pro nás trochu z ruky, škoda, ale tím neříkám, že si autosedačku u tebe neobjednám. Omrkneme to a uvidíme. V tom chiccu jí ale asi nekoupíme, je to tam dost drahé. Mějte se a já dám vědět, co jsme vybrali a kde. Zdraví Šamotka ![]()
Tak konečně mě admin zaregistroval, tákže už snad nebudu anonymní. Jinak Šamotko, pro lidi z dálky jsme zavedli novou službu, při nákupu nad 5000,– Kč Vám proplatíme benzín/naftu na cestu k nám do obchodu, stačí mít sebou OP a velký TP od auta, kvůli spočítání spotřeby. Limit je max. 100 km, ale vy z hradce byste to měli nejakých 65 km, tak je to v pohodě. To je slušná nabídka k už tak slušným cenám né.