Kde v Ostravě rodit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
29.6.21 12:54

Kde v Ostravě rodit ?

Ahoj Maminky,
Chtěla bych se Vás zeptat a zároveň i poradit.
Jsem sice ve 13 týdnu, ale už pomalinku přemýšlím kde bych svoje miminko chtěla přivést na svět.
Ze začátku jsem vybírala mezi FNO Poruba a Vítkovické nemocnici, bohužel se nemůžu rozhodnout.
Někteří si teď momentálně chválí i Fifejdy.
Ale jak se rozhodnout?
Někteří si stěžují, někteří jsou spokojeni. Prosím Poraďte. Děkuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
29.6.21 13:07

Asi je to jedno… zalezi koho chytnes.. vyber si tu s nejmene negativnima recenzema, pokud neznas nekoho osobne..

Ja a me 3 kamosky jsme rodily ve fakulte v Porube..
Kazda z nas mela jineho dokotora a sestry… 1 z nas mela prisernou doktorku, vsechny jsme se modlily at ji neschytame a ona ji dostala.. A taky se k ni pekne hnusne chovala… :roll: tak jak je ta doktorka povestna.. Na googlu ji urcite najdes… Je trochu starsi a nejeden clovek napsal nejaky koment na netu o jejim chovani… Vsichni ostatni byli ale skveli, chapavi ;) Ja myslim, ze je to tak ve vsech nemocnicich… Zalezi na koho natrefíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.6.21 13:39

Záleží na personálu no.. Já rodila ve Vítkovicich ( cisař) a nemohu si stěžovat. Personal byl docela fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
29.6.21 13:42

Já rodila 4× ve FN a vždy spokojenost celkově. Akorát posledně bylo dost plno. Ale i tak sestřičky, Dr fajn. I krizi kvůli ne/ rozkojeni mi pomohli překonat ( kojím už 2,5 roku :D ). Za mě to byla jasná volba, bydlíme kousek od nemocnice a chodila jsem tam na všechny vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
29.6.21 13:49

Já rodila dvakrát ve FNO a je to hodně o štěstí, jakou směnu zrovna člověk chytne.
U prvního dítěte, jsem v noci měla úžasnou PA, ta ale v 6 ráno odešla a místo ní jsem fásla takovou starou megeru, co mě furt jenom kritizovala („no vám to ale trvá…“) ale jinak se se mnou nebavila. Pravda je, že tam v tu dobu měli fakt narváno a nestíhali.
Teď u druhého porodu jsem byla maximálně spokojená. Sestry super, PA úžasná, hodná, doktorka taky fajn.
Je třeba počítat s tím, že ve fakultce se to prostě strašně hodně točí a když mají zrovna plno, tak ty sestry prostě na každou matku nemají tolik času.
Kamarádky rodily ve fifejdách a byly spokojené.
Takže opravdu záleží na tom co preferuješ. Podívala bych se na hodnocení jednotlivých porodnic a podle toho vybrala. Taky ale záleží na těhotenství. Pokud bys skončila jako riziková, tak jdeš automaticky do fakultky - myslím teda.
Proto jsem tam rodila i já. Kvůli určitým problémům jsem chtěla být v nemocnici, kde by se zvládli postarat jak o mě, tak o dítě, aniž by nás museli někam převážet. Zbytek mi byl ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
30.6.21 15:08

Za mě FN! Dva porody, oba v pohodě a obzvlášť ten druhý loni v červenci naprosto supr. Úžasná asistentka, zlatá!!!Nikdy jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.6.21 16:16

Mám kámošku na porodním ve fakultce…sama mi řekla, ze je to tam jako na běžícím pásu..samozřejmě jsou tam odborníci, ale záleží, co chceš…já rodila ve Vítkovicích, je to tam komornější, víc času na rodičky. Nepotkala jsem tam jediného byť jen trochu nepříjemného člověka, se vším mi poradili, měli zlatou trpělivost, já jako prvorodička byla úplně mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
30.6.21 16:55

FN je taková „velkovýrobna“ musíš počítat s tím, že se tam rodí nejvíc, takže může být plno. Kamarádka ve FN rodila mimo porodní sál někde v provizorním pokoji :nevim:. Zase tam mají nejlepší neonatologickou péči, takže pokud dojde k jakémukoli průseru, chceš být tam. Já rodila ve Vítkovicích a super, kamarádka v MNO a taky spokojená. Je to spíše o lidech, ne o nemocnici jako takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková