Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zejména Pražačky, mohla byc se zeptat, jestli nemáte nějaký tip, kde doplňují barvu do takových těch kartuší do tiskárny? na internetu jsem našla jen 2 firmy, a ty to navíc mají dražší než koupit nový náplně..od paní od který jsem koupila tiskárnu, jsem slyšela, že ona ji dávala plnit někde u Billy na Praze 6, u Červenýho Vrchu, akorát netuším kde přesně to je..a jestli to dělají i jinde..a jestli plní i barevný náplně. tak prý dělají jen černobílý. a ještě by mě zajímala cca cena, ta paní říkala že to není drahý
Máte nějaký jiný tipy, kde by to mohli dělat a za kolik? díky ![]()
@lasicce píše:
Firma Prink, na Bělohorský, P-6, Břevnov třeba
tak to je kousek od nás. mají stránky? pokud ne, tak mohla bych poprosit adresu, nebo aspoň nejbližší zastávku MHD? ![]()
Tak já na ně koukala, a že by plnili, to jsem tam nenašla, jen prodej
ale tak v nejhorším je to taky řešení, koupit novou, jen jsem slyšela, že se dají i jenom plnit ![]()
@slavuska1 Přímo v Bille na Červeném vrchu, je tam stanice tram 20 nebo 26, pán ti to udělá na počkání anebo vymění prázdnou za plnou.
@Malaga píše:
@slavuska1 Přímo v Bille na Červeném vrchu, je tam stanice tram 20 nebo 26, pán ti to udělá na počkání anebo vymění prázdnou za plnou.
no, tak to je ono, to paní asi myslela. nevím, kolik to cca stojí? a jeslti prodává i barevný? akorát jsem si chtěla objednat nový přes internet, ale ještě teda počkám
to je přímo u stanice Červený Vrch? ![]()
@slavuska1 jj přímo stanice Červený vrch, když vydržíš, tak bych ti začátkem týdne sehnala tel na toho pána, sedí tam u eskalátoru v takové boudičce. Do laserovky HP1018 čb mě to cca před rokem stálo asi 700 Kč.
@Malaga píše:
@slavuska1 jj přímo stanice Červený vrch, když vydržíš, tak bych ti začátkem týdne sehnala tel na toho pána, sedí tam u eskalátoru v takové boudičce. Do laserovky HP1018 čb mě to cca před rokem stálo asi 700 Kč.
tolik
právě na internetu se dá sehnat nová náplň za 300
jako černá. a barevná za 400.
@Malaga já právě čekala že třeba 200,nebo tak nějak. jako když se podívám na internet, tak ta barva moc nestojí, ani ne 3kč za mililitr, tam se vejde max 30ml, spíš míň, dobře, 90kč ho stojí barva, a třeba 100-150 práce jsme tak myslela ![]()
@slavuska1 Já vždycky kupuju nový přes internet. Vychází to mnohem levněji
Prosím neznáte někdo telefoní číslo na toho pánba co na Červeném vrchu plní ty tonery do tiskáren nebo alespoň pracovní dobu moc děkuji za info