Přepravce Gebruder weiss

139
16.5.14 08:53

přepravce Gebruder weiss

Ahoj holky, nerada zakládám takhle zbytečný téma, ale jsem zoufale - naštvaná :zed: Mám objednanou pračku, kterou mi má přivézt tento dopravce. Nikdy mi nic nevezli, ale u ostatních přepravců jsem normálně zvyklá, že se ráno ozve smskou, udá přibližný čas a pak se ještě ozve cca deset minut předem. Dneska nic, jenom dle mailu ji mají dovést dneska, vůbec se nikdo neozval. Máte s nima zkušenost? Zavolá aspoň dopředu? Já jsem zvyklá, že ta smska je přímo od řidiče, mám na něj kontakt, můžu mu zavolat a tak. Teď se bojím jít nakoupit, na procházku, vyvenčit psa…aby prostě jen nezazvonil na zvonek a neodjel. Platit bych si druhý doručení při jejich cenách fakt nechtěla. Tak prosím, jestli máte některá zkušenost jak doručují, budu moc vděčná. Pa, Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
16.5.14 09:03

@AankaMa Zkusenost nemam, ale normalne mu zavolej. Obepisovani a Xnasobne obvolavani funguje u velkych firem s velkou buzeraci. Jestli ma na aute 100 zasilek, ztrati 2 hodiny casu obepisovanim zakazniku, misto aby jim to dorucil v rozumnou hodinu. ;)
Je jasne, ze si nemuzes naplanovat den, tak se zeptej, jak on to priblizne vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
16.5.14 09:12

Mně vezl předevčírem autosedačku a taky jsem měla stejný pocity jako ty-musela jsem zrovna neplánovaně na brigádu na celý dopoledne a přesně jak píšeš, ostatní dopravci-i když si myslím, že tyto praktiky má jen PPL-ráno sms přímo od řidiče, kde udá i přibližnou dobu a navíc mu můžeš zavolat…

Takže celý dopoledne nic-odpoledne v 16 hodin už se mě dcerka ptala a říkala-mami to už tu sedačku nepřivezou viď-pač se na ní těšila…
No a za dvacet minut telefon a pán-teda spíš mladej kluk, když přijel-že tu do půl hodiny bude-takže přijel po 17 hodině-to nevadí samozřejmě, ale přesně jak píšeš-vadí mi, že prostě zavolá 20minut před tím, než dorazí-taky jsem si říkala, že PPL je nej, protože jedna blbá sms, kterou réno pošle řidič-ulehčí člověku vlastně celej den a ten den tomu můžeš přizpůsobit-i když ti napíše, že přijede mezi 11-13, tak pořád víš na čem jsi a co udělat ráno a co nechat na odpoledne a nemáš stres třeba jít do měst apod…když tě řidič vyrozumí 20minut před tím, než dojede-to je absolutně k prdu :roll:
Jenže když něco objednáváš-halt si málokdy můžeš přepravce vybrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.5.14 09:14

@AniNevim
ahoj, no to je právě to, nemám na něj číslo, nijak mně nekontaktovali, to že mají doručovat dneska vím od toho eshopu, kde jsem objednávala, přímo na stránkách toho dopravce jsem našla jen jeden tel. kontakt a tam mi to nikdo nebere :-D…asi jim zkusím napsat aspoň mail, jestli neví číslo na řidiče :-) Moc dík za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.5.14 09:17

@Ditta77 dík za info, přesně tak, ppl mi vždycky napíše rozpětí cca tří hodin a je to v pohodě, teď mi něco vezl geis a taky ráno psal, že od dvou do pěti. Ale tohle je na zabití :-D Přiveze to za hodinou, nebo o šesti :-( Tak snad aspoň dá vědět těch dvacet minut předem, abych mu třeba řekla, že jsem v obchodě a že už utíkám, hlavně aby jen nezazvonil pod domem a nejel pryč :-( Moc dík za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.5.14 09:21

No a to mně ještě štve, že mi to nejspíš nepomůže dostat k výtahu, respektive, zvolit si to na eshopu bylo za moooc peněz, ale jako fakt nehorázně, když vezmu, že je to pár metrů po rovině. Takže jsem tak různě podomlouvaná, kdo mi s tím kdy pomůže, pokud manžel ještě bude v práci, ale i tenhle pomocníček můj sem musí dojet, takže když ani nezavolá dopředu, tak budu stát v tom vichru na ulici s pračkou a čekat :-D :-D :-D to bude divadlo pro sousedky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
16.5.14 10:29

Me teda volal asi 2 hodiny predem

• Citovat
  • Upravit
139
16.5.14 10:41

@ellievanessqa
děkuju moc, tak budu čekat, když zavolá, tak to bude dobrý :-) jen aby to udělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
16.5.14 11:10

@AankaMa no snad jo :) taky sem čekala nákej email nebo aspon sms a nic..takže sem si říkala že asi budu muset trčet celý den doma, nakonec kolem te 10 volal že este nekoho má a pak ze zhruba za dve hodiny dorazí, a pak mne volal este pul hodky predem že uz fakt jede přímo ke mně :) tak přeju at se ozve řidič :)

• Citovat
  • Upravit
200
22.8.21 14:42

Ahoj, tuhle společnost neznám. Přepravuje pro ně i dpd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.12.22 16:52

Všem, ale opravdu všem, vřele doporučuji, pokud je to jen trochu možné, tuto služu nevyužívat! My jsme bohužel neměli na výběr (zboží koupeno přes mall, a tam je dopravce daný). V pondělí jsme objednali zboží s tím, že jsme ZAPLATILI dopravdu v určitý den, a to na pátek! Ve středu přišla sms, že doručují již zítra, tedy ve čtvrtek. To jsme změnili na námi avizovaný pátek. Je pátek… Od rána sedíme, čekáme, nehneme se (víme, podle recenzí, že nejlepší je sedět na zadku a nejlépe se nevzdalovat ani na hajzlik). Telefonát. Konečně. Bohužel nám nějaký pan Soupuk suše oznámil, že dnes nepřijedou. Nejřív v pondělí. Po ostré slovní přestřelce, kdy vyšlo najevo, že pan Soukup je ve firmě asi spíš namalovanej, než kompetentní, jsme se dozvěděli, že zboží převzali až dnes (nevím, co měly tedy znamenat ty předchozí sms), a že zboží nepřivezou, protože ŽÁDNÝ z řidičů nemá cestu naším směrem… Takže… Ledničku máme na chalupu, kde pochopitelně v pondělí nejsme. Musíme si vzít dovolenou a čekat, že nám SNAD zaplacené zboží zaplacenou služnou dovezou. Čili - nedoporučujeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
30.12.22 17:26

@Mirushinka Je prostě vidět, že vůbec nevíš, jak spediční firmy fungují. kdo na kom je zavislý, že pan Soukup byl evidentně pouze dispečer, který neovlivní to, že jim to přivezli až dnes. A vůbec nebereš v potaz, že mezi svátky i spediční firmy mají omezený provoz. Pro tebe jediná rada… neobjednávat nic na knop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.26 14:39

Je nejhorší dopravce. Měli přivézt pračku, rozbalit a provést základní instalace. Bylo připraveno dvě místnosti, ať si vyberou, kde by se snadnější nainstalovala. Vůbec nikam nekoukali, pračku ani nerozbalil a nechali uprostřed chodby tak, že nešlo otevřít dveře na záchod! Nedoporučujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný