Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim všechny maminky a tatínky, mám veliký dotaz zda jste někdo zakoupil Happy Babies postýlku s obrázkem, určitě víte které to jsou, teď strašný hit. Ráda bych se zeptala jak vám slouží, jak jste spokojeni a nebo proč jste se třeba pro ni nerozhodli? Už jsem si ji objednala, ale teď se trošku obávám jestli to vůbec bude kvalitní postel. Ta cena není zase tak malá. Předem děkuji všem za názory a reakce. ![]()
@zajdavem píše:
Zdravim všechny maminky a tatínky, mám veliký dotaz zda jste někdo zakoupil Happy Babies postýlku s obrázkem, určitě víte které to jsou, teď strašný hit. Ráda bych se zeptala jak vám slouží, jak jste spokojeni a nebo proč jste se třeba pro ni nerozhodli? Už jsem si ji objednala, ale teď se trošku obávám jestli to vůbec bude kvalitní postel. Ta cena není zase tak malá. Předem děkuji všem za názory a reakce.
Dobrý den,
my tuto postýlku máme a jsme spokojeni. Sice manžel u skládání nebyl úplně spokojený s kvalitou výroby, ale teď je složená a malé se v ní líbí. Za nějakou dobu se máme stěhovat, tak potom se ukáže, jak bude držet po přestěhování. Zatím je ok. Jen bych znovu nebrala matraci, co k ní nabízejí. Sice jsem připlácela za lepší s pohankou, ale matrace je nízká a jakoby šustí. Plánuji koupit jinou komfortnější.
@Rostlinka Děkuji za reakci, já mám doma docela čerta tak doufám že náké jeho skákání a tak přežije.
Já mám asi od jiného dodavatele protože jsem si objednala matraci z pur pěny. Ale vesměs všechny do postýlek jsou nízké. Mohla bych vás třeba poprosit o foto do zpráv? Teda pokud vám to nevadí. Já si na ni musim ještě cca 2 týdny počkat.
@zajdavem píše:
@Rostlinka Děkuji za reakci, já mám doma docela čerta tak doufám že náké jeho skákání a tak přežije.Já mám asi od jiného dodavatele protože jsem si objednala matraci z pur pěny. Ale vesměs všechny do postýlek jsou nízké. Mohla bych vás třeba poprosit o foto do zpráv? Teda pokud vám to nevadí. Já si na ni musim ještě cca 2 týdny počkat.
Určitě, nafotím a pošlu. Skákání by měla přežít, jen rošt budete muset asi pořádně přišroubovat. Tedy aspoň my ho máme volně.
@Rostlinka No tak to u nás nehrozí, my jsme přemýšleli ještě jestli nedat celou desku aby se postel nevyklala a byla pevná, ale uvidíme jak to bude vypadat až ji dovezou, snad jsem udělala dobře. Ještě se zeptám máte k tomu uložný prostor?
@zajdavem píše:
@Rostlinka No tak to u nás nehrozí, my jsme přemýšleli ještě jestli nedat celou desku aby se postel nevyklala a byla pevná, ale uvidíme jak to bude vypadat až ji dovezou, snad jsem udělala dobře. Ještě se zeptám máte k tomu uložný prostor?
Ta deska by byla dobrá
a myslím, že by to posteli zajistilo dlouho pevnost. Úložný prostor máme. Sice je jen do poloviny postele, ale stačí.
@Rostlinka Tak ta deska už je maličkost hlavně aby to drželo
Jakto že máte do poloviny postele? To jste si tak objednali?
@zajdavem píše:
@Rostlinka Tak ta deska už je maličkost hlavně aby to drželoJakto že máte do poloviny postele? To jste si tak objednali?
Fotky máte v SZ a úložný prostor byl takhle z výroby.
@Rostlinka Já jsem ten šuplík pochopila jinak jako že do půlky postele na šířku.
Vypadá fakt skvěle děkuji za ochotu. ![]()
@zajdavem píše:
@Rostlinka Já jsem ten šuplík pochopila jinak jako že do půlky postele na šířku.Vypadá fakt skvěle děkuji za ochotu.
Já jsem to špatně napsala, nevěděla jsem, jak to vysvětlit. A říkala jsem si, že to uvidíte z fotek. Není zač
.