Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když se musí, tak jde všechno, ale k žití to moc není a soukromí nula celá nula.
Pokud budou dospělí v práci a děti v ústavech - tím myslím školu a školku tak asi jo. A na víkendy jezdit na výlety. ![]()
No mně se udělalo zle, jen jsem si přečetla název diskuze. Za mě - jen v nouzi nejvyšší.
No dočasně jde všechno, hlavně si vypracujte časový rozvrh na záchod a koupelnu ráno
(A běda, jak se dítě posere mimo plán
)
Myslim ze uplne v pohode…je to ale na povaze lidi jestli spolu dokazou vychazet na tak malem prostoru jako koupelna…kuchyn…je to hodne o kompromisech a toleranci…ja bych to ale teda nechtela ![]()
Ano, je to reálné, ale dlouhodobě neudržitelné. Dřív nebo později v tom bytě dojde k vraždě. ![]()
Reálné to je, ale bude to „maso“ - na druhou stranu, pokud nevede jiná cesta, nedá se nic dělat.
Jak staré jsou děti? Jsou stejného pohlaví?
A v neposlední řadě - jak velký je ten byt? Jsou pokoje prostorné?
U nás v domě bydlí 6 lidí v dvoupokojovém bytě. Jsou to rodiče, jejich dospělý syn a dospělá dcera s dvěma dětma. Takže to asi jde, když se nějak rozumně poskládáte
.
Já teda osobně nechápu, jak takhle můžou vegetovat
.
Me na tom neprijde nic tragickeho. Zalezi kdo jsou ti dva dospelaci. Predpokladam ze nekdo z rodiny.
@neumisa píše:
Ano, je to reálné, ale dlouhodobě neudržitelné. Dřív nebo později v tom bytě dojde k vraždě.
Diky za prodlouzeni zivota.
![]()
Po 17 letech bydlení v 5 lidech ve 3+1 jsem přesvědčená, že to jde… netvrdím, že je to vždycky jednoduché, ale pokud je to s vidinou 2-3 let.
Tak mně to přijde podobný poměr, jako když jsme bydleli ve 3+1 a bylo nás 5, ale byli to rodiče a 3 děti, to je něco jiného, než 4 dospělí, dětem je toto celkem fuk. Tak přechodně, se zatnutými zuby a obrovskou tolerancí asi jo, každopádně lepší než pod mostem (i když tam bude víc prostoru
).
Ahoj,
chci se optat. Je reálné a možné aby bydlelo 7 lidí v bytě 4+1.
S tím aby 2 dospělí měli svou ložnici, děti svůj pokoj, já a přítel svůj pokoj a polečný pouze obývák a kuchyň.
Samozřejmě je to dočastné, třeba na 2-3 roky.
Děkuji