Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já si teda dokážu představit, horko těžko, že v našem 4+1 žijeme já, můj muž a naše děti, ale myslím děti ne dospěláci s partnery. Ale fakt jen horko těžko.
Pokud by to nebylo nezbytně nutný, tak bych do toho vážně nešla
@lleennttiillkkaa píše:
Já si teda dokážu představit, horko těžko, že v našem 4+1 žijeme já, můj muž a naše děti, ale myslím děti ne dospěláci s partnery. Ale fakt jen horko těžko.
Pokud by to nebylo nezbytně nutný, tak bych do toho vážně nešla
Ty si dokazes horko tezko predstavit, ze ve vasem byte bydlite vy s muzem a vase deti?
a jak teda bydlite? Vy zvlast adeti zvlast? ![]()
Ale tady budou „jen“ rodiče a prarodiče plus děti, přičemž všichni se budou mít kam schovat. To není zas tak zlé. Když budou chtít, budou spolu ve společném prostoru, kdo nebude chtít, zaleze si. Popravdě mi to přijde možná i jednodušší, než když někdo se dvěma dětma bydlí v garsonce a nebo v bytě 1+1, kde vlastně buď není dětský pokoj a nebo ložnice. Tady budou mít prarodiče své soukromé hnízdo, stejně tak rodiče a i děti. Pokud si společně dají pravidla pro užívání společných prostor anebudou se navzájem otravovat hlukem a podobně, tak se to přežít dá.
Dočasně si to rozhodně dokážu představit, ale fakt jen jako nouzouvku. Bydleli jsme 4 dospělý ve 3+1 - bývalého rodiče a my dva. Neměli jsme televizi ani net, bylo na maličkém městě, takže abych se procházela sama, na to jsem neměla. Lítat pořád do města se mi taky nechtělo. Tak jsme tam o sebe zakopávali (já uhýbala všem, protože bývalý dálkově studoval), dělili se o jednu televizi… bylo to na nic, ale jako nouzovka, proč ne. (já si tam připadala jako vetřelec)
Jinak teda pokud neni zbyti, tak by to asi slo. Ale pro me by to byl taky masakr, by dva roky,,na navsteve,,. ![]()
Já na tom teda nevidím hrozného, oboje dospělí budou mít svojí ložnici, děti vlastní pokoj a k tomu ještě obývák, byt je dost velký… O co jde? Jsou i horší situace.
Mám kamarádku, která s manželem (tehdy přítelem) bydlela v 2+1 v sedmi lidech (2 + 5 dětí)a bydleli tam několik let, než se jim podařilo na jejím bývalém vysoudit jejich větší byt.
Ale 2 generace, to asi bude skřípat. ![]()
B.
@evill píše:
Ty si dokazes horko tezko predstavit, ze ve vasem byte bydlite vy s muzem a vase deti?a jak teda bydlite? Vy zvlast adeti zvlast?
ježiš to, jsem to blbě napsala. Samozřejmě si to dokážu horko těžko představit v těch 7 lidech, co popisuje zakladatelka ![]()
Ale přiznávám, že občas bych brala o patro výše garsonku, kam bych mohla zalézt, uklidit si tam a pak se tím několik dní kochat ![]()