7 lidí v bytě 4+1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
12.5.14 18:36
@Anonymní píše:
@irca11
Věkově jsou 10,8 a 3 roky.

já mylsím že v pohodě, my jak budeme mít třtí dítě tak holkam dám patrovou postel a budou v pokojičku také všichni 3-
ono to á i výhody starší dcera měla hned u sebe v pokojičku mladši sestřičku hned jako miminko a jak si krásně zvykly spolu v pokoji,,,tak tam později dám až bude třetí holkám patrovku a hudou také s mimčem. já ale naštěstrí dám holky v 8h večer spát a spí jako Růženky aždo rána v kuse ani o nich nevím. nebudí se, neřeším nějaké to mít miminko u sebe v postely nebo postylku u mé postele atd…od začátku společně děti v pokoji a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.5.14 18:37
@Anonymní píše:
@irca11
Věkově jsou 10,8 a 3 roky.

A teď jsou zvyklé bydlet v jednom pokoji? Jako předškolák a skoro puberťačka podle mě dohromady moc nejde no… Ale záleží jak jste sehraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 18:38

@j.a.n.i1
hypotéka není možná, z důvodu insolvence podniku ve kterém přítel pracuje. Už jsme o ní žádali 2 x.

• Citovat
  • Upravit
20777

Zakladatelko, pokud vám to pomůže, zaťala bych zuby a šla do toho - hned na začátku si stanovte pravidla - o čem kdo rozhoduje, co a jak bude atd. Hlavně když jsou společné prostory typu kuchyň a podobně - kdo kdy bude vařit, kdo nakupovat, kdo uklízet atd. Tím se vyhnete třenicím a různým výčitkám. Stejně tak vymezení prostoru (do ložnice nám nelezte apodobně :mrgreen: ). A přeju hodně štěstí, já bych to nezvládla. Po týdnu stráveném u rodičů šílím, ale zas tam jsem přeci jen návštěva a kdybych tam chtěla bydlet, bylo by to o něčem jiném :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Lavergne
Ano jsou zvyklé. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101504
12.5.14 18:42
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1
hypotéka není možná, z důvodu insolvence podniku ve kterém přítel pracuje. Už jsme o ní žádali 2 x.

Aha, tak to pak jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
12.5.14 18:43

No jo, to pak musíte vydržet, protože jinou možnost stejně nemáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 18:45

Děkuji Vám za reakce. @Amys To je super nápad, stanovit si pravidla bude to první co se udělá. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3380
12.5.14 18:45
@Lavergne píše:
A teď jsou zvyklé bydlet v jednom pokoji? Jako předškolák a skoro puberťačka podle mě dohromady moc nejde no… Ale záleží jak jste sehraní.

Hele ségra má v jednom pokoji holky, které jsou 11let od sebe a klape to :pankac: A to jsou dokonce nevlastní ségry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.5.14 18:53

Ono všechno jde, když se chce, jen malé děti se musí nosit :mrgreen:

Ale fakt stanovte ta pravidla - vyloženě si k tomu s rodičema sedněte co nejdřív a sepište si to. Chce to zavést hned od začátku, abys pak nenadávala, že záchod meješ furt ty a tvoje maminka, že zas musela vařit pro celou rodinu :lol: Ona se ponorka dostaví i tak, ale bude to soužití jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
12.5.14 18:55

@Ainy No já mám zkušenost, že jsem bydlela v pokoji se sestrou starší o 8 let a bylo to děsné, tak proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.5.14 18:59

Myslím že to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 19:10

@Amys
S tím plně souhlasím. Snad to bude klapat :-)
Děkuji za rady. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2997
12.5.14 19:11

Bydleli jsme ve dva jedna dva dospeli, dve deti, dalsi dite na studijni pobyt a pak tyden navic jeste dalsi student na vymenny pobyt. Trvalo to skoro rok a kdyz jsne pak byli zas jen ctyri, celkem se nam vsem, ulevilo :) Zvladnutelne to docasne je, ale je treba byt tolerantni a ohleduplny. Ve vasem pripade budete mit alespon lazdy pokoj - ty a pritel, dva dospeli, deti a navic obyvak. To se mi zda ok, tam se rysuje i nejake to soukromi. Jen bych nechtela videt fronty na zachod a koupelnu :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.5.14 19:24

My jsm ted na nejakou dobu u nasich a jsme v 7-mi v baraku, a i tak je to nekdy na palici a to to je o dost vetsi nez 4+1…s vidinou neceho lepsiho to pujde, ale otazka je jak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný