Obal na prkýnko - kde sehnat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
11.5.14 13:31

Obal na prkýnko

Ahoj, začali jsme naší dvouletou dceru konečně s úspěchem učit bez plenky. Ted pořád řešíme problém s tchýní která říká, že chytne nějakou nemoc když jí posadim na prkýnko na veřejných záchodech. Kdysi jsem viděla, že existujou takové jednorázové obaly na prkýnka ( hodily by se i mě, protože cestujeme). Nevíte kde to sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.5.14 13:35

Jakou třeba nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
11.5.14 13:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 13:37

Jinak třeba zde.. https://www. google. cz/#q=jednor%C3%A1zov%C3%A1+toaletn%C3%AD+prk%C3%A9nka&spell=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
11.5.14 13:40

Našla jsem to tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
11.5.14 13:44

Děkuji :-) já to hledala jako obal a nemohla to najít :oops: jinak že prý chlamidie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.5.14 13:46

A co desinfekční ubrousek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.5.14 13:47

Nebo třeba impetigo, syn ho chytil pravděpodobně na wc na koupališti, potřeboval a manžel ho posadil, měl to na stehně zezadu nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.5.14 13:47

Jako chápu jí, ma veřejných záchodech, ani v restauracích, prostě nikde krom domova si sama nesedám, takže bych neposazovala ani svoje dítě, co raději čurat venku na kytičky? debo ji nad záchodem přidržovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
11.5.14 14:07

Ja teda taky holku neposazuju od mala na verejny wc kdekoli. Jen doma nebo na navstevach. Jinak kdyz uz byla tezka a neunesla jsem ji, tak jsem ji prkynko oblozila toaletakem aspon. V nemecku to maj supr, tam maji dost casto antibakterialni vodu nebo gel kterym se to prkynko otre a clovek nemusi mit strach. A kdyz jsou ty zachody nekde echt hnusny, jdeme obe radsi do krovicka nekam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.5.14 14:09

Kupují desinfekční ubrousky v DM, je to praktičtější. Ta jednorázová sedatka jsem původně sháněla taky, ale přece jen tím jen spinu prekryjes, ubrouskem to setres a vydesinfikujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.5.14 14:41
@Sibyla0 píše:
Jakou třeba nemoc?

Tak dále třeba žloutenku (nemoc špinavých rukou - když na to prkénko sáhne a nemytýma rukama si sahá do pusy). Nevím, zda se dá chytit syfilis nebo kapavka i jinak než pohlavním stykem. Ale pokud se na prkýnku nacházejí vajíčka různých parazitů (např. roupi, škrkavky a neumyjí se ruce,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.5.14 15:14

Nosím s sebou desinfekci v cestovním balení a tou si pokaždé postříkám prkýnko a utřu třeba toaleťákem do sucha. Totéž budu učit dceru, pro začátek ji naučím utřít prkno antibakteriálním vlhčeným ubrouskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
11.5.14 15:15

Nad záchodem držím nebo vystelu toaleťákem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný