Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, začali jsme naší dvouletou dceru konečně s úspěchem učit bez plenky. Ted pořád řešíme problém s tchýní která říká, že chytne nějakou nemoc když jí posadim na prkýnko na veřejných záchodech. Kdysi jsem viděla, že existujou takové jednorázové obaly na prkýnka ( hodily by se i mě, protože cestujeme). Nevíte kde to sehnat?
Jinak třeba zde.. https://www. google. cz/#q=jednor%C3%A1zov%C3%A1+toaletn%C3%AD+prk%C3%A9nka&spell=1
Děkuji
já to hledala jako obal a nemohla to najít
jinak že prý chlamidie ![]()
Nebo třeba impetigo, syn ho chytil pravděpodobně na wc na koupališti, potřeboval a manžel ho posadil, měl to na stehně zezadu nahoře.
Jako chápu jí, ma veřejných záchodech, ani v restauracích, prostě nikde krom domova si sama nesedám, takže bych neposazovala ani svoje dítě, co raději čurat venku na kytičky? debo ji nad záchodem přidržovat
Ja teda taky holku neposazuju od mala na verejny wc kdekoli. Jen doma nebo na navstevach. Jinak kdyz uz byla tezka a neunesla jsem ji, tak jsem ji prkynko oblozila toaletakem aspon. V nemecku to maj supr, tam maji dost casto antibakterialni vodu nebo gel kterym se to prkynko otre a clovek nemusi mit strach. A kdyz jsou ty zachody nekde echt hnusny, jdeme obe radsi do krovicka nekam ![]()
Kupují desinfekční ubrousky v DM, je to praktičtější. Ta jednorázová sedatka jsem původně sháněla taky, ale přece jen tím jen spinu prekryjes, ubrouskem to setres a vydesinfikujes.
@Sibyla0 píše:
Jakou třeba nemoc?
Tak dále třeba žloutenku (nemoc špinavých rukou - když na to prkénko sáhne a nemytýma rukama si sahá do pusy). Nevím, zda se dá chytit syfilis nebo kapavka i jinak než pohlavním stykem. Ale pokud se na prkýnku nacházejí vajíčka různých parazitů (např. roupi, škrkavky a neumyjí se ruce,…)
Nosím s sebou desinfekci v cestovním balení a tou si pokaždé postříkám prkýnko a utřu třeba toaleťákem do sucha. Totéž budu učit dceru, pro začátek ji naučím utřít prkno antibakteriálním vlhčeným ubrouskem.