Kam pro výpis z katastr

31
8.5.14 22:11

Kam pro výpis z katastr

Dobrý večer maminky :mavam:
Potřebovala bych radu kam pro výpis z katastru v Brně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
8.5.14 22:12

Každá pošta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
8.5.14 22:14

Bud vedle Vankovky a nebo nás Moravske náměstí. Podle toho co chces. Na poště platila za stránku, na katastru za LV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.5.14 22:23

Přehlašuji trvalé bydliště do družstevního bytu a na magistrátu po mně chtějí výpis z katastru toho bytu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
8.5.14 22:33

Bud primo katastr nebo libovolny Czech point, tzn. posta, mestsky urad… takze pokud uz jdes na magistrat, meli by ti to udelat primo tam. Prehlasovala jsem nedavno dceru a proste me jen z jednoho konce ouradu poslali na druhy pro prislusny papir a s tim zase zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.5.14 22:54

Jestli nelpějí na originál výpisu, tak to jde najít i na internetu - http://nahlizenidokn.cuzk.cz/
Nevím, jestli má magistrát nárok chtít ověřený a placený výpis něčeho, do čeho má z principu přístup :think: První strana stojí 100 Kč, každá další 50, pokud tam družstvo psalo něco delšího, můžeš se prohnout. Že chtějí jasnou identifikaci, to chápu, k tomu by jim měl stačit ten orientační výpis z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.5.14 22:58

A jak koukám na FAQ z Czechpointu http://www.czechpoint.cz/web/?… , tak notář by asi byl levnější, pokud má teda elektronický přístup do katastru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
9.5.14 07:00

Jestli je to na družstevní byt, tak byt nemusí mít list vlastnictví, ale jen dum. Nemusí byt rozdělené bytové jednotky. Navíc jediná vec, která říká, ze jsi druzstevnikem, je nájemní smlouva. Takže si mi ten list vlastnictví moc nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
9.5.14 07:01

A nejlevnější je katastr. notář, czech point platis za kazdou stránku. Ale u bytu by to bylo jedno, tam mas většinou maximálně stránky dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.5.14 14:23

Tak jsem se radila na 1188 a paní mě poslala na Moravské nám. 1
A výpis (za 100,–) už je doma.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...