Mohou to být štěnice?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
8.5.14 08:48

Mohou to byt stenice???

Ahoj potrebuju poradit..nedavno sme se stehovaly z panelkau kde 4 patra nad nama bydlely ukrajinci a mely zamoreny byt stenicemi.ale okolni byty byly v poradku a ani my sme. nemely zadny problem ani stipanecek.ted sme se ale prestehovaly a spime v mistnosti s balkonem. a budime se postipany..ale.co jsem koukala na googlu moc.to neodpovida stipancum stenice.jsou to vzdy maly pupinky vedle sebe nebo jen jeden.ale.dcera spi v jine mistnosti a nic nema. a miminko ktere spi u me taky nic.nema jen a ja a muzskej..ale vse mi to pripomina komara jen nak moc casto na komara.muze to bejt stenice? Koukala sem i do gauce ale nic sem tam nenasla. navic mame hned velek pole u baraku ale spime se zavrenyma oknama tak nevim komari nebo stenice?? Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
8.5.14 08:52

Řekla bych, že spíš komáři, ale ono podle takovýho popisu toho člověk moc nezjistí. Zkus kouknout ještě na kousnutí od blechy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.5.14 08:56

Ale neslysim zadne bzuceni a na zdi nevidim zadnyho komara…no zacinam.mit strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 09:02

Bohužel mám zkušenost také to do baraku přitáhli sousedí ukrajinci a bohužel se o stenice klidně jednat může stačí aby jste si do nového bytu převezli jen jedinou a za chvilku je jich 10 a oni vydrží několik měsíců o hladu takže je možné že v starem bytě jste je měli ale ani o nich nevěděli. Je to svinstvo a zbavuje se toho jen hodně těžko. A stipance jsem měla taky takové červené malé vedle sebe někdy i větší samostatné s komárem bych to asi nespletla ale hodně dlouho sme mysleli že je to alergie na novou avivaz. Stenice také občas zanechávají černé tupky na povlečení nemáte?

• Citovat
  • Upravit
691
8.5.14 09:06

Komáři… Chlap si taky stěžuje, že je doštípaný, já a malá nemáme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.5.14 09:08

To nemame :( kontrolovala jsem to..koukala sem i pod gauc a dovnitr ale ani jejicj trus jsem nenasla..muzou bejt tak schovanu ze musim rozriznoit potaj gauce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.5.14 09:10

No me spis zajima jestli kdyby to byli stenice nebyly by spis stipance treba 5 a vic u sebe? Ja mam treba jen male 2 vedle sebe a pak na jinem miste jen jeden a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.5.14 09:11

Blechy nebo stenice, podle popisu. Zkus uprostred noci z nicehonic rozsvitit, trebas baterkou, a hledej na mistech jako za posteli, pod polstarem a podobne. Deti nemusi byt postipane jen pro to, ze jeste nejsou tak rozmnozene a nedostaly se tam. Ale chce to podchytit vcas, protoze jinak je to jako mor, vse se bude muset vyhazet, spalit, vystrikat… Nechci te ale strasit.
Jo a pokud je mate v baraku tak bavha, protoze stenici si domu prineses klidne jednu na bote a za mesic mas uplnou Zoo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.5.14 09:12

Myslite si ze by nalitaly pres den k nam a nebo ze by to mohly byt nejake musky?? Ale ja nikde nic na zdexh nevidim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 09:13

Já bych řekla že štěnice…bohužel vím o čem mluvím…pořádně koukni do postele, mezi škvíry, pod obrázkama třeba co máš nad postelí, pod prostěradlo…nebo si kup Biolit-tím je sice nevyhubíš ale nasereš a oni vylezou!!

• Citovat
  • Upravit
487
8.5.14 09:13

Muzou bejt schovany, u nas byly ale mely male lozisko ze to skoro nenasel deratizer, stipou jen v noci. Bojej se svetla. Kolirkat se daj ale najit pri poradnem uklidu pod skřinema a pod, ja tenkrat jednu nasla kdyz sem vytirala, od té doby bylo jasne co to je.
Tak si zavolejte deratizera ten vam to potvrdi.Nebo sem slysela neco o tom ze to jde zjistit i nalepenim izolepy obracene ze se tam muzou v noci prilepit ale musi to bejt nekde u postele nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
8.5.14 09:32

Když jsme bydleli v paneláku, tak paní nad náma měla na balkoně psa. A blechy jsme měli až v ložnici. Místnost přesně pod. Byla to síla. Jí to nevadilo a nám to padalo dolů. Tak jsme přišli na to, proč jsme pokousaný. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
8.5.14 10:14

Napadla me blecha.. jednou na chate u znamych jsme se rano probudili a meli mistecka na tele, byly to malinke cervene stipance (vzdycky tak 4 vedle sebe s mezerami cca 0,5 - 1 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
8.5.14 10:33

A nemůžeš ten štípanec vyfotit a dát ho sem?! Podle toho se to určitě dá poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.5.14 13:29

Tak tadu je stipanec na kotniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie