Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
holky potřebuju nutně radu.. obarvila jsem manželovi skoro všechny bile a světlé trička..
plá pračka jeho věci a nějak se mi tam přimíchaly nebo dcera mi tam hodila její nové růžové (ještě neprané legíny) ![]()
Všechny manželovy oblíbené trička jsou narůžovělé.. zkoušela jsem to ještě jenou vyprat samozřejmě bez těch legin.. jenže to vůbec nepomohlo je to pořád narůžovělé..
Prosím nutně pomoc co s tím můžu dělat? Dá se to nějak zachránit?
doufam, že ano
Díky
Prodávají se v drogerce takové sáčky na omylem obarvené prádlo.
@vin píše:
http://belidla-zmekcovadla-skroby.heureka.cz/…-pradlo-75g/
Děkuji a máš z tímto přípravkem zkušenost? myslíš, že to pustí? už to jdu objednat
@moonulkaa píše:
Děkuji a máš z tímto přípravkem zkušenost? myslíš, že to pustí? už to jdu objednat
Kdysi jsem to jednou dělala, pustilo… Neobjednavej, jsi z města, maji v drogerce, hypermarketu…
Prádlo nesmí uschnout, nech ho namočené přes noc v pracím prášku, zítra hned do DMka, nebo někam jinam pro odbarvovač omylem odbarveného prádla, je i savo pro tyto účely, ale ty pytlíčky jsou lepší ![]()
@moonulkaa na savo pozor - jen na bavlnu. Pokud tam bude jen část umělého vlákna, tak ti to zežloutne
@moonulkaa já s tím zkušenost mám. asi před měsícem jsem si ho koupila a vše jsem musela vyhodit! vše bylo ještě o 100% horší než před tím!!! ![]()