Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No uz jsem i mluvila s deratixaci a radsi nam nekoho pristi tyden poslou se jen juknout.my hledaly ale nic jsme nenasly :p
@Anonymní píše:
Já bych řekla že štěnice…bohužel vím o čem mluvím…pořádně koukni do postele, mezi škvíry, pod obrázkama třeba co máš nad postelí, pod prostěradlo…nebo si kup Biolit-tím je sice nevyhubíš ale nasereša oni vylezou!!
Pred tim tady mely psa bydlime tu 14 dni..nemuzou to byt blechy??
Taky muzou, vy mate po nich nabytek a koberce? ale blechu byste asi i videli a nejsem si jista jestli by vas postipali zrovna v perinach…
Koberce nemame zadne a nabytek sme dostaly boze ja uz nevim zacinam byt zoufala ![]()
Me takto hnusne postipali mravenci, taky jsem myslela ze stenice, ale ty jsme nastesti nemeli…Lezli k nam az do 3patra.
@wercis uvidis,co ti rekne ten deratizer. A zkus trebas v jednu rano zasvitit na nejaka skryta mista okolo postele, nebo pod obrazek jestli mas…
@wercis tak takhle presne to vypadalo od te blechy taky.. takove malicke a kousicek od sebe.
Tak holky jdu se svama podelit potvrdily se stenice
byly v gauci gauc je uz nastesti pryc z bytu…a v pondeli bude prvni postrik..no ja sem s nervama v kyblu
vse musim preprat ale spis me trapej ty stipance umiram bolesti nemate nekdo stim zkusenosti? Mazu to festim gelem..ale to je tak na chvili..
@wercis to me mrzi :'( A byl u vas deratizer nebo jste je nasli vy? nekde jsem cetla mazat ty stipance tekutym pudrem stejne jako nestovice. A hlavne se neskrabat, muzou z toho pak byt osklive bolaky!