Pochvala za sražený bavlněný sako/svetr

286
10.5.14 23:54

Pochvala ? za sražený bavlněný sako/svetr...

Krásný večer holky :mavam: Jentak pro zasmátí včera v noci jsme přijeli pozdě s manželem domů, manžel trochu přebral, já byla střízlivá, protože jsem řídila, přijeli jsme domu, manžel šel hned spát a já si řekla, že ještě vyperu to smradlavé oblečení od kouře :roll: Nesnáším cigaretový smrad ze společnosti :oops: a já blb, jak jsem byla unavená, tak hodila manželův 100% bavlněný pracovní sako/svetr, poměrně vážně drahý do pračky :oops: čekala jsem až se dopere :roll: když se dopralo, vytáhla jsem cosi maličkého :mrgreen: :cert: Okamžitě, jsem začala hledat jak vše napravit, manžel v klidu spal a já byla na nervy :oops: Takže jsem zkoušela hned všechny babské rady, jak vše napravit hledala i na emiminu :mrgreen: a zkoušela : ocet, sul, dětské šampiony, balzamy, sodný boritan a tahala a tahala, sako jsem o něco zvětšila, ale trvalo mi to minimálně 90 minut a únavou jsem nakonec usnula a klepala se rána… Manžel se ráno vzbudil, zamířil do koupelny a čekala jsem v ložnici jak bude ječet… :,( a on přišel a říká :,,To je paráda, ten svetr, děkuji, on byl docela vytahaný, teď je krásně voňavý a alespoň bude lépe sedět okolo pasu :mrgreen: Vůbec to nechápu, ale ulevilo se mi :oops: A to vážně dost :hug: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
10.5.14 23:58

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak hlavne ze to dobre dopadlo :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
11.5.14 00:00

@kaja00 Tak zatím ho nezkoušel, ale podle oka, mu to prý vyhovuje :mrgreen: :nevim:… Ale byl to fakt nervák, ještě, že jsem to nedala na 60'C, vnitřní instinkt, mi říkal :,,Dej to na míň." :mrgreen: Ufff… Jestě, že jsem poslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.5.14 00:06

@Světluš.R :mrgreen: Tak pak napis jak mu jde :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.5.14 00:07

:mrgreen: tak ten můj by mě uškrtil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.5.14 00:07

Tak to ti vyšlo. Ale vážně, fakt ses klepala strachy ze sraženýho kusu prádla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
11.5.14 00:10

@kaja00 To víš, že napíši, ale jestě se trochu bojím :mrgreen:, že to nevyjde :oops: @slavuska1 Rikala jsem si, že u nas to bude to samé :mrgreen: @eetkikinka v případě tohoto kusu oblečení vážně ano, za prvé - kvuli oblíbenosti kusu a za druhé vážně kvuli ceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.5.14 00:41

@Světluš.R :mrgreen: Neboj, urcite to vyjde, kdyz si mysli podle oka ze se do nej vejde, tak to asi vi ne? ;) :mrgreen: Ale budu drzet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
11.5.14 01:50

My jsme takhle s manzelem byli kupovat sako u Blazka, na posledni chvili, druhy den odjizdel na konferenci do zahranici a samozrejme den predtim teprv zjistoval, ze do niceho nevleze.

Nakupy hrozne, kdyz mu sedelo sako, nesedela vesta, kdyz sedela vesta, nesedela kosile. Nakonec si vubral, ale musel jeste zajet do druhe prodejny pro mensi vestu. Me vyhodil doma i s nakupem. Sako jsem mu v tasce soupla na postel a odesla. Po chvili jsemtam nesla jeste cosi a myslela jsem, ze me omejou. Taska cela pocurana a rozkousana… Normalne mi zabilo spatne. Zavrela jsem tam naseho kocoura.

Nastesti!!! Nahore v tasce, kde to rozkousal a pocural, byla kosila v igelitu, takze skodu zadnou nenapachal, uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.5.14 02:16
@Světluš.R píše:
@kaja00 To víš, že napíši, ale jestě se trochu bojím :mrgreen:, že to nevyjde :oops: @slavuska1 Rikala jsem si, že u nas to bude to samé :mrgreen: @eetkikinka v případě tohoto kusu oblečení vážně ano, za prvé - kvuli oblíbenosti kusu a za druhé vážně kvuli ceně

Stávají se i horší věci ;) Kvůli sraženýmu svetru bych se strachy fakt neklepala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
11.5.14 04:23

@Světluš.R 100% bavlnu srazit při 4O°C? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
11.5.14 06:53

A co, uz dostatecne uklizis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 07:00
@pikola píše:
A co, uz dostatecne uklizis?

To skoro vypadá, že mi něco uteklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.5.14 07:14

Tak to je fakt dobrý :palec: no a kdyby mu byl přece jen trochu malý, tak mu řekni, že se nemá tak přežírat, nejlepší obrana je útok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.5.14 07:27
@Etcetera78 píše:
Tak to je fakt dobrý :palec: no a kdyby mu byl přece jen trochu malý, tak mu řekni, že se nemá tak přežírat, nejlepší obrana je útok :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný