Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásný večer holky
Jentak pro zasmátí včera v noci jsme přijeli pozdě s manželem domů, manžel trochu přebral, já byla střízlivá, protože jsem řídila, přijeli jsme domu, manžel šel hned spát a já si řekla, že ještě vyperu to smradlavé oblečení od kouře
Nesnáším cigaretový smrad ze společnosti
a já blb, jak jsem byla unavená, tak hodila manželův 100% bavlněný pracovní sako/svetr, poměrně vážně drahý do pračky
čekala jsem až se dopere
když se dopralo, vytáhla jsem cosi maličkého
Okamžitě, jsem začala hledat jak vše napravit, manžel v klidu spal a já byla na nervy
Takže jsem zkoušela hned všechny babské rady, jak vše napravit hledala i na emiminu
a zkoušela : ocet, sul, dětské šampiony, balzamy, sodný boritan a tahala a tahala, sako jsem o něco zvětšila, ale trvalo mi to minimálně 90 minut a únavou jsem nakonec usnula a klepala se rána… Manžel se ráno vzbudil, zamířil do koupelny a čekala jsem v ložnici jak bude ječet…
a on přišel a říká :,,To je paráda, ten svetr, děkuji, on byl docela vytahaný, teď je krásně voňavý a alespoň bude lépe sedět okolo pasu
Vůbec to nechápu, ale ulevilo se mi
A to vážně dost
![]()
@kaja00 Tak zatím ho nezkoušel, ale podle oka, mu to prý vyhovuje
… Ale byl to fakt nervák, ještě, že jsem to nedala na 60'C, vnitřní instinkt, mi říkal :,,Dej to na míň."
Ufff… Jestě, že jsem poslechla.
Tak to ti vyšlo. Ale vážně, fakt ses klepala strachy ze sraženýho kusu prádla? ![]()
@kaja00 To víš, že napíši, ale jestě se trochu bojím
, že to nevyjde
@slavuska1 Rikala jsem si, že u nas to bude to samé
@eetkikinka v případě tohoto kusu oblečení vážně ano, za prvé - kvuli oblíbenosti kusu a za druhé vážně kvuli ceně
@Světluš.R
Neboj, urcite to vyjde, kdyz si mysli podle oka ze se do nej vejde, tak to asi vi ne?
Ale budu drzet palce ![]()
My jsme takhle s manzelem byli kupovat sako u Blazka, na posledni chvili, druhy den odjizdel na konferenci do zahranici a samozrejme den predtim teprv zjistoval, ze do niceho nevleze.
Nakupy hrozne, kdyz mu sedelo sako, nesedela vesta, kdyz sedela vesta, nesedela kosile. Nakonec si vubral, ale musel jeste zajet do druhe prodejny pro mensi vestu. Me vyhodil doma i s nakupem. Sako jsem mu v tasce soupla na postel a odesla. Po chvili jsemtam nesla jeste cosi a myslela jsem, ze me omejou. Taska cela pocurana a rozkousana… Normalne mi zabilo spatne. Zavrela jsem tam naseho kocoura.
Nastesti!!! Nahore v tasce, kde to rozkousal a pocural, byla kosila v igelitu, takze skodu zadnou nenapachal, uf
@Světluš.R píše:
@kaja00 To víš, že napíši, ale jestě se trochu bojím, že to nevyjde
@slavuska1 Rikala jsem si, že u nas to bude to samé
@eetkikinka v případě tohoto kusu oblečení vážně ano, za prvé - kvuli oblíbenosti kusu a za druhé vážně kvuli ceně
Stávají se i horší věci
Kvůli sraženýmu svetru bych se strachy fakt neklepala ![]()
@pikola píše:
A co, uz dostatecne uklizis?
To skoro vypadá, že mi něco uteklo ![]()
Tak to je fakt dobrý
no a kdyby mu byl přece jen trochu malý, tak mu řekni, že se nemá tak přežírat, nejlepší obrana je útok ![]()
@Etcetera78 píše:
Tak to je fakt dobrýno a kdyby mu byl přece jen trochu malý, tak mu řekni, že se nemá tak přežírat, nejlepší obrana je útok