Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky je tady některá šikovná maminka, která má dobrou představivost ohledně výběru barev na malování v bytě? Potřebovala bych pár rad
Moc děkuji ![]()
Šikovná si teda moc nepřijdu
,ale ted jsme klukům malovali pokojíček, tak sem o tom něco načetla. Tak třeba budu něco vědět.
Ložnice-červená, obývák žlutý, oranžový a dceři pojiček asi budem dělat do fialova
My máme obývák oranžový, pokojík růžová se žlutou a ložnice fialová s béžovou. Budeme se ale stěhovat, tak už taky vymýšlím jak budeme malovat ![]()
@Maaxina taky přemýšlím nad ružovou do pokojicku ale asi to vyhraje fialova..videla jsem takovej krasnej fialovej pokojicek..a kdyz to samy bylo v ruzovym tak to nebylo tak hezky
Tady vám holky posílám pár fotek našeho bytečku:
Ložnice - ted tam máme meruňkovou barvu na zdech, červená postel s motivy lístečky, světle hnědé dřevo. Tady by se mě i líbíla kombinace žluté a fialové, ale nevím jak to zkloubit…
Kuchyně - tady je vymalováno na žluto, je tady světle hnědé dřevo, světlejší dlažba. Tady bych tu barvu na zdech chtěla úplně změnit, ale nevím jakou :-/ Možná nějakou sytější meruňkovou? Nevím…
Obyvák - tady máme vymalováno na bílo, tmavé dřevo s kombinací s černým matným motivem, vínovo-červená barva sedačky. Tady by se mě možná líbilo vymalovat na béžovou barvu + nějaké hnědé motivy, ale nevím jaké…
Nebráním se ani nějakým moderním tapetám…
Děkuji za vaše nápady a poznámky ![]()
@sabinta my mámě hodně sytou tu růžovou i žlutou, škoda, že nemám fotku…