Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, co to mohlo být, normálně spadl obraz, nerozbil se, spadla kytka a najednou díky obrazus se rozbila zásuvka, které se rozstřílela na pidi kousky, a rána jako z děla.
Satan přichází! Tato mimořádně nepříznivá shoda symbolu spolu v kombinaci Saturnu a Venuše ukazuje na brzký příchod belzezuba.
Doporučuji urovnat svoje pozemské záležitosti, nevycházet z domu a nosit pro jistotu už jen papírový boty.
@dani24687 to jsi druhé ne to snad ne, bojím bojím, mám babička a dědu a svoji mamku, které ej 76 a babičká řpes 80 táhne na 90, takže se bojím
![]()
@Chauvinist píše:
Satan přichází! Tato mimořádně nepříznivá shoda symbolu spolu v kombinaci Saturnu a Venuše ukazuje na brzký příchod belzezuba.
Doporučuji urovnat svoje pozemské záležitosti, nevycházet z domu a nosit pro jistotu už jen papírový boty.
A to platí pro všechny nebo jen pro @tumpach?
Já jen že jsem teď poslední papír spálila ![]()
@tumpach píše:
@Sibyla0 ne siby!!!Příspěvek upraven 11.05.14 v 18:12
Jenom jestli, je to dost zmatený.. Spadl obraz? A rozbil zásuvku? A spadla i kytka?
@tumpach Nebo jsou to tzv. stopky. Máš se zastavit a uvědomit si, co děláš špatně ve svém životě.
@tumpach píše:
@dani24687 to jsi druhé ne to snad ne, bojím bojím, mám babička a dědu a svoji mamku, které ej 76 a babičká řpes 80 táhne na 90, takže se bojím![]()
Tak zvedni telefon a zavolej jim a budeš mít klid, ne?
@Chauvinist píše:
Ty kokso
![]()
Proč papírový?
@Sibyla0 no spadl obraz, zráoven s ním i kytka v důsledku padajícího obraz a zásvuka v pr*eli a zároven proud vypadnul
@meringa píše:
A to platí pro všechny nebo jen pro @tumpach?Já jen že jsem teď poslední papír spálila
Schoď obraz ze stěny a bude to platit i pro Tebe ![]()
Papírový boty nejsou podmínkou, ale pak to bude pro havrany víc práce a pozůstalí se prohnou ![]()
@Katchus píše:
Ty kokso![]()
![]()
Proč papírový?
No aby tě havrani do penálu nemuseli přezouvat. Když si vemeš slušný oblečení a načešeš se, tak tím taky nic nezkazíš ![]()