7 lidí v bytě 4+1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
12.5.14 19:33
@Anonymní píše:
Ahoj,
chci se optat. Je reálné a možné aby bydlelo 7 lidí v bytě 4+1.
S tím aby 2 dospělí měli svou ložnici, děti svůj pokoj, já a přítel svůj pokoj a polečný pouze obývák a kuchyň.
Samozřejmě je to dočastné, třeba na 2-3 roky.
Děkuji

dočasně jde vše, ale já bych zešílela. Mi stačí, když se sejdem 4 dospělí a dítě v 3+1 - když jedu k rodičům. Týden max a už toho mám akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.5.14 19:34

Souhlasím s @Amys pravidla jsou na prvním místě.
Já osobně si myslím, že pokud máte každý svůj pokoj, nebude to sice úplná hitparáda, ale furt lepší, než kdybyste se museli tlačit v pokoji s dětmi ;-) Já vyrůstala v 3+1 v sedmi lidech (5 dětí) a taky jsem vyrostla ;-)

• Citovat
  • Upravit
14679
12.5.14 19:42
@Anonymní píše:
Ahoj,
S tím aby 2 dospělí měli svou ložnici, děti svůj pokoj, já a přítel svůj pokoj a polečný pouze obývák a kuchyň.
Děkuji

lze, vyrostli jsme ve 3+1. a bli jsme tam Rodiče(2 dospělí) + teta (1 dospělí) a 5 dětí.
Ale já osobně bych nechtěla bydlet s přítelem a rodiči + sourozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 19:46

@Lussye
To jsou moje děti :-) Ne moji sourozenici, nebo aspoň tak jsem to pochopila odpověď na můj dotaz. :mrgreen: Jestli jsem to pochopila špatně, tak se předem omlouvám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 19:47

@Lizzi
Když si budeme lézt na nervy, tak se zavřeme každý do svého pokoje. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 19:52

No, my kupovali panelakovy 3+1 necelych 70 m2 od lidi, kteri tu bydleli v 8 dospelych - 4 rodiny, pokud jsem spravne pochopila, tak manzele a jejich 3 dospele deti s partnery. Rodice si prepazili kus kuchyne, kde nocovali. V koupelne 1,7×1,7 metru mel kazdy jednu policku. Kdyz jsme jim pri koupi rikali, ze shanime neco vetsiho, protoze nase 2+1 nam zacina byt ve dvou dospelych a jednom batolet tesne, citila jsem se dost blbe :mrgreen:

Radeji anonymne, at tu nejsem rozpoznana :lol:

• Citovat
  • Upravit
3165
12.5.14 19:56

Reálné to je, ale je to hrůza děs. Než jsme měli syna jsme půl roku bydleli s tchánovcema. 2+2 v bytě 4+1 a měli jsme toho plné zuby. Ale kvůli dětem se překousne vše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.5.14 19:58
@Anonymní píše:
Ahoj,
Děkuji

Když se chce, tak jde všechno. Ale bude to stát hodně nervů obě strany.. A hlavně bych měla strach z pokažení vztahů.. Prostě si dřív nebo později polezete na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 20:11

Jednou nás bylo 5 v 3+1 a pak i 6 ve 4+kk a dá se to.
Hádky jsou. Soukromí stojí za prd. Ale přežít se to dá.

• Citovat
  • Upravit
7366
12.5.14 20:28
@Anonymní píše:
Jde o to. S přítelem bydlíme ve svém bytě, jenže bohužel ve městě kam by nikdo nechtěl.
Rodiče bydlí ve městě asi 12 km od nás, mají velký byt 4+1 (86m).
Jenže, v našem městě se byt 2+1 prodá sotva za 200 tis a ve vedlejším 2+1 za 600tis, takže chceme byt prodat a ušetřit nějaké peníze, aby jsme si mohli koupit byt ve vedlejším městě, a jediné východisko je přestěhovat se třeba na 2 roky k mým rodičům. Děti máme samé holky.
Chceme pryč z důvodu hlavně dětí, do našeho města se díky levným bytům stěhují romové ze Slovenka a je to tu horší a horší a opravdu nechceme aby zde děti vyrůstali. Kdyby byli slušní, ničemu mi to nevadí, ale většinou je to pravý opak. Nehledě na to, že veškeré doktory, rodinu a přátelé máme ve vedlejším městě.

nebydlíte tam, co my? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
12.5.14 20:35
@Anonymní píše:
Jde o to. S přítelem bydlíme ve svém bytě, jenže bohužel ve městě kam by nikdo nechtěl.
Rodiče bydlí ve městě asi 12 km od nás, mají velký byt 4+1 (86m).
Jenže, v našem městě se byt 2+1 prodá sotva za 200 tis a ve vedlejším 2+1 za 600tis, takže chceme byt prodat a ušetřit nějaké peníze, aby jsme si mohli koupit byt ve vedlejším městě, a jediné východisko je přestěhovat se třeba na 2 roky k mým rodičům. Děti máme samé holky.
Chceme pryč z důvodu hlavně dětí, do našeho města se díky levným bytům stěhují romové ze Slovenka a je to tu horší a horší a opravdu nechceme aby zde děti vyrůstali. Kdyby byli slušní, ničemu mi to nevadí, ale většinou je to pravý opak. Nehledě na to, že veškeré doktory, rodinu a přátelé máme ve vedlejším městě.

já myslím, že pokud máte s rodiči dobré vztahy, tak proč ne. Koneckonců tam bude mít každý svůj pokoj, soukromí tedy bude a já kdybych měla dobrou rodinu a vidinu, že to není navždy, tak bych do toho šla klidně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 20:45
@noemmi píše:
nebydlíte tam, co my? 8)

To nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
16694
12.5.14 20:50

Tak neni nic jednodussiho, nez si stanovit pravidla a zkusit to. Pokud to bude vrazedne, tak podnajem sezenete vzdycky. I to si dejte do pravidel…ze pokud rodice budou mit pocit, ze to nejde, at to teknout co nejdriv. Nejhorsi je zadrzovany vztek. Ale je to na prechodnou dobu, tak si to opakujte jako motlitbu pred spanim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.5.14 21:11

Za mně by to mělo být docela v pohodě, problém bych viděla jenom v té jedné koupelně a jednom WC. :think: Ale pokud nechodíte ráno všichni z domu ve stejný čas, tak by to mělo být Ok na ty 2 - 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
12.5.14 21:34
@Anonymní píše:
@Lussye
To jsou moje děti :-) Ne moji sourozenici, nebo aspoň tak jsem to pochopila odpověď na můj dotaz. :mrgreen: Jestli jsem to pochopila špatně, tak se předem omlouvám. :mrgreen:

aha, já pochopila to že tam bydlí 2 dospělí (což jsou rodiče) děti, + ty a přítel.

Svý děti budeš muset přežít :mrgreen:

Takže 2 dospělí a 5 dětí :mrgreen: to se dá, je to o nervi, ale dá se to já v tom vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný