7 lidí v bytě 4+1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
12.5.14 18:27

Jde o to, jak moc jste sehraný. Ale za mne dlouhodobě ne. Připrav se na ponorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678

Po dětství v 2+1 v 5 lidech. Je 4+1 na 7 lidí luxus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jde o to. S přítelem bydlíme ve svém bytě, jenže bohužel ve městě kam by nikdo nechtěl.
Rodiče bydlí ve městě asi 12 km od nás, mají velký byt 4+1 (86m).
Jenže, v našem městě se byt 2+1 prodá sotva za 200 tis a ve vedlejším 2+1 za 600tis, takže chceme byt prodat a ušetřit nějaké peníze, aby jsme si mohli koupit byt ve vedlejším městě, a jediné východisko je přestěhovat se třeba na 2 roky k mým rodičům. Děti máme samé holky.
Chceme pryč z důvodu hlavně dětí, do našeho města se díky levným bytům stěhují romové ze Slovenka a je to tu horší a horší a opravdu nechceme aby zde děti vyrůstali. Kdyby byli slušní, ničemu mi to nevadí, ale většinou je to pravý opak. Nehledě na to, že veškeré doktory, rodinu a přátelé máme ve vedlejším městě.

• Citovat
  • Upravit
8151

Je nás 5 a bydlíme ve 2+1 ale je pravda že doma moc času netrávíme a už vůbec ne všichni najednou, to snad jen o štědrovečerní večeři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
@Ettelwen píše:
Bydleli jsme v 5ti lidech ve 2+1 takže to jde :mrgreen:

My taky -nasi a my 3 deti, dalsi 2 se narodily az byl barak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.5.14 18:28

Tak záleží taky jak je byt velký, pokud jsou velké pokoje můžou mít dospělí ve svém pokoji třeba svou telku a nemusí sdílet neustále obývák se zbytkem osaznenstva..Já vyrostla ve 4+1 který měl 110m a dva pokoje jsme prakticky nepoužívali :nevim: Na druhou stranu jsme ještě nedávno bydleli 4 ve 2+1 a taky to šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
12.5.14 18:29
@Sabika píše:
Po dětství v 2+1 v 5 lidech. Je 4+1 na 7 lidí luxus :lol:

Sdilim tvuj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 18:29

@Ainy
Televizi by měl samozřejmě každý ve svém pokoji a jelikož máme samé holky takže mohou zdílet jeden pokoj.

• Citovat
  • Upravit
6064
12.5.14 18:30

Manžel s rodiči vyrustal v 2 plus 1 byly to rodiče a 4 děti a doma měly pořád prázdno, maloši školka nebo škola, odpoledne kroužky a starší internat nebo dojely ze školy také až k večeru. měly tedy obr velký obývák která si rozdělily na části holky a kluci
rodiče bohužel ložnici neměly ti spaly ve větší kuchyni bylo to jako by pokoj a přehrazené stěnou s kuchyní ale byla to také jedna místnost. dalo se to. ale měly velké místnosti.

já a manžel ted bydlime v domku ale máme jen dva malé pokoje a kuchyn zatim, naši ložnici jsme daly dětem máme dvě děti. a my s manželem si večer rozložíme sedačku v obýcáku tak jsme také bez ložnice a obývák je prostě malinkej jak se rozloží sedačka…
ale pořád lepší jak dřív sourozenci spáaly všichni pomalu v jedné postely nebo za pecí v jedné místnosti i s rodiči :mrgreen:.to mi často vyprávěla prababička a kolik měli dětí :mrgreen: všichni naskládaní.
záleýí jak máte staré děti a pokud nemáte pidi malé místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
12.5.14 18:30
@Anonymní píše:
@Ainy
Televizi by měl samozřejmě každý ve svém pokoji a jelikož máme samé holky takže mohou zdílet jeden pokoj.

já myslím že když máte samé holky tak to bude lepší než holky a kluci. a jak je máte věkově??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 18:31

@irca11
Věkově jsou 10,8 a 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
3380
12.5.14 18:31
@Anonymní píše:
@Ainy
Televizi by měl samozřejmě každý ve svém pokoji a jelikož máme samé holky takže mohou zdílet jeden pokoj.

Za mě teda proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 18:32

Samozřejmě víme, že je možný i podnájem, ale nač platit někomu peníze navíc, když máme tuhle možnost.
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 18:36

Jinak, rodiče jsou od ráno do večera v práci, takže ve směs bych byla sama doma s dětma, dopoledne sama s nejmladší dcerou a přítel dělá na směny, 4 dny v práci, 4 dny doma. :think:

• Citovat
  • Upravit
101500
12.5.14 18:36
@Anonymní píše:
Samozřejmě víme, že je možný i podnájem, ale nač platit někomu peníze navíc, když máme tuhle možnost. :nevim:

Já spíš nechápu proč nevezmete hypo :think: na tuhle částku ta splátka nebude zas až tak obrovská a příjem musíte mít slušný, když to máte v plánu za cca 3 roky ušetřit…
Bydlení u rodičů bych pochopila, kdybyste chtěli stavět, ale při koupi bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný