Kde vás to bolí při menstruaci

15.5.18 20:05

Kde vas to boli pri menstruaci

Ahoj holky chtela bych vedet vas nazor. Kde vas to boli pred dostanim Ms nebo pri Ms. Me od mimodelozniho tehu boli jak pri ovu nebo Ms ukrtne levy vajecnik strasne tupa bolest klidne I den nebo dva nez Ms nebo ovu prijde mam dva vajecniky ale jenom jeden mi pracuje ten druhy jako bych nemela uz to mam takhle skoro tri roky pred tehu jsem mela normalne Ms bolesti a ovu bolesti zadne Ted trpim na oboji stejne bolesti vajecniku mate to nektera taky nebo podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.5.18 20:12

@palomadorantez po třetím porodu mám první dva dny bolesti takové že si nejsem schopná dojít ani na malou, vždy to doslova obrečím, je to stejné bolest jako když se při porodu dere ven hlavička, bolí všechno dokonce i konečník

• Citovat
  • Upravit
15.5.18 20:17

No me trapi to ze mam dva vajecniky ale funkcni jen jeden nevim jestli je to normalne nebo se mam neceho obavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.5.18 20:34

Mě bez zjevné příčiny začal při MS bolet pravý vaječník, o levém jsem nikdy ani nevěděla… Nestalo se předtím nic, co by to mohlo způsobit, ani jsem neměla žádný problém, bylo to před těhotenstvím, pravidelně každý cyklus.

Ale asi se nic nestane, když se poradíš s lékařem, koukne, jestli je tam vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.5.18 20:40

Měla jsem nehormonální tělísko, občas to strašně píchlo při MS - pocit pletací jehlice v děloze. K tomu jsem mívala bolesti „celého člověka“ - bolely mě kyčle (hlavně pravá), sedací kost, kostrč, někdy až celá stehna, střeva, často nemůžu ani ležet (na boku mě bolí ty kyčle, na zádech sedací kost a zadní část stehen a na břichu je to kvůli nafouklému břichu a bolestivým prsou nepohodlné :roll: ). Někdy mám pocit, že mi někdo rve hlavici stehenní kosti z kyčelní jamky a snaží se mě v kostrči roztrhnout.

Před rokem jsem šla na sterilizaci a vytažení tělíska. Nechala jsem si oba vejcovody odstranit, ne jen přetnout. Teď mám výše popsané bolesti tak co 3-4 MS, není to pokaždé. Aspoň že tak, a nic mě už logicky nepíchá.

A více mě bolí ovulace, někdy to až štípne, ale to se stane sem tam během pár hodin a pak je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.5.18 20:42

Pred tehotenstvime vzdy bolelo spodni bricho a zada. Po porodu me neboli nic nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.18 20:52

Ja pred porodem mivala bolesti bricha/hlavy. Po porodu nic, zadne bolesti a slaba MS. Ale pak jsem mela ZT a mesic na to mimodelozni a od te doby kazdy mesic neco. Jednou bolest bricha, jednou migrena, jednou nekolik dni pred MS silena bolest za krkem, ze jsem nemohla otocit hlavou a s prichodem MS to preslo… Nechapu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1108
15.5.18 22:26

Me bolí bricho pri menstruaci ale ne když to dostanu…Me bolí až 4.den menstruace a dokonce začnu i víc krvácet. A bolí me jak deloha, tak třísla a jde mi to až do zad a do stehen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.5.18 07:42

@palomadorantez nemusí to být vůbec nic, hodně žen má bolesti vajičníku ať jednoho či obou, pkud tě to nezklidńuje klidně skoč na dr aby jsi měla jistotu, jediné co mě napadá, tak by to mohla být cysta nebo srůst, já mám třeba velmi silné bolesti a to díky tomu že mám přetočenou dělohu hodně po posledním porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.5.18 07:43

@EvulinkaB18 jasně nu, ta větší bolest je díky tomu že se uvolnilo větší množství krve, jak se to největší vyleje je bolest hned zase menší že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
16.5.18 19:42

@brumi Já nevím, čím to je, že me bolí bricho až 4.den menstruace(trvá mi celkem 7dní)..Ale moje mamka to měla taky tak a říkala, že doktor ji řekl, že ten 4 den se ji stahuje děloha(po tech nejsilnejsich dnech) a tím, jak se stahuje, tak to bolí…A já to mám teda stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.5.18 19:44

@EvulinkaB18 to je taky možné, vlastně to je na principu porodu ten taky bolí při stahu, nevím to teda jistě ale prý co se týče ms je to hodně dědičné, jak je silná kdy poprvé příjde a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 13:34

Ahoj, mám dotaz, zda je normální pri menstruaci cítit více či pouze jen jeden vajecnik.ms mám pravidelnou a nijak bolestivé, jen tak hodinu před příchodem cítím břicho dole uprostred a pak u pravého vaječníku. Mám to tak už dlouho, gynda v poradku i ultrazvuk. ale nikdy jsem to nezminila, asi i tím, že žádné bolesti prakticky nemám. cystu ani myomy nemam.muze teď být cítit jen jeden? ma to tak nekdo? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
13955
18.3.20 13:41

Mam pocit, ze to tak maji vsichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 13:43

@Šarlota4 jako dominantne vždy na stejně jedné straně? To bys me moc uklidnila! :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa