Kde vzít peníze a nekrást?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde vzít peníze a nekrást
Dobré dopoledne, ženy poraďte, od doby co máme baráček tak prostě potřebuji všechno - kuchyň, kotel, na zahradě plot.
Vím, že bych měla být vděčná za to co mám, ale neříkejte mi, že netoužíte po něčem. Naše platy jsou pěkné, ale hypotéka spolkne velkou část a naše úspory padly na všechno kolem koupě domu a jsou důležitější teď věci na koupi než moje rozmary. Nikomu to neříkám, aby si lidé v mém okolí neříkali, že jsem rozmazlená nebo náročná.
Každý den si najdu malinkou chvilku a lustruji internet a hledám inspiraci, jak bych to doma udělala.
Jak zvládáte své touhy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To bych taky ráda věděla
Právě měníme kotel a okna v jednom patře, hned je 100.000 v čudu
Nejvíc ušetříš přes známosti, jinak to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsadila jsem si sportku, takže až zítra vyhraju, tak si koupím všechno, co chci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peníze snad jedině vydělat. Takže bych hledala přivýdělek. Já třeba mám práci na plný úvazek a k tomu přivýdělek na ŽL. Teď mám rozdělanou velkou rekonstrukci RD (3+1), za pár dní končí a nastěhujeme se s dětmi zpátky. Za ty peníze jsem toho zvládla udělat dost. Polovinu peněz jsem měla ze stavebního spoření, polovinu jsem si půjčila.
Doporučuju ušetřit si na to, co potřebujete, další půjčka by asi byla moc zatěžující.
- Citovat
- Upravit
@chipsa píše:
To bych taky ráda vědělaPrávě měníme kotel a okna v jednom patře, hned je 100.000 v čudu
Nejvíc ušetříš přes známosti, jinak to nejde.
Mně dělají rekonstrukci známí nebo známí mých známých, ale vždycky je to risk. Úspora od známých se může taky sakra prodražit
.
- Citovat
- Upravit
@Dvojk píše:
Dobré dopoledne, ženy poraďte, od doby co máme baráček tak prostě potřebuji všechno - kuchyň, kotel, na zahradě plot.
Vím, že bych měla být vděčná za to co mám, ale neříkejte mi, že netoužíte po něčem. Naše platy jsou pěkné, ale hypotéka spolkne velkou část a naše úspory padly na všechno kolem koupě domu a jsou důležitější teď věci na koupi než moje rozmary. Nikomu to neříkám, aby si lidé v mém okolí neříkali, že jsem rozmazlená nebo náročná.
Každý den si najdu malinkou chvilku a lustruji internet a hledám inspiraci, jak bych to doma udělala.
Jak zvládáte své touhy?
hmm to já pracuju abych si mohl své materiální touhy plnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobea píše:
Mně dělají rekonstrukci známí nebo známí mých známých, ale vždycky je to risk. Úspora od známých se může taky sakra prodražit.
jenže ono to jinak nejde. Kotel nás bude stát 50.000 i s prací a kdyby to nebylo přes známé, tak dáme o 35.000 více. A takhle je toho na baráku spousta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvojk Myslím si, že si s těmi náklady co píšeš měla počítat než si pořídila domek. Najdi si brigádu, třeba doplňování v tescu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@Dvojk Myslím si, že si s těmi náklady co píšeš měla počítat než si pořídila domek. Najdi si brigádu, třeba doplňování v tescu.
Jenže tyto brigádky jsou naprosto směšné s tím, kolik je třeba do baráku vrazit peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teď rekonstruujeme byt. Taky ranec.
Já svoje choutky na předělávky vybíjím na menších projektech. Předělávám staré skříně, poličky. Vyrábím lavičku, domeček pro panenky…
Prostě dělám na co teď mám a mám pak radost, že mám něco hotovo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek https://www.google.de/?… , google, nejlepší kámoš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit