Kde zužitkovat vodu ze sušičky

merett
16.2.12 12:01

Kde zužitkovat vodu ze sušičky

Pořád tak přemýšlím kde by se dala zužitkovat voda z kondenzační sušičky. Teda kromě žehličky protože nežehlím. Máte nějaký nápad? Je mi líto ji pořád vylívat, je jí docela dost…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
16.2.12 12:03

Zalívat kytky. :nevim: Namáčet prádlo. :think: Začít žehlit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
16.2.12 12:06

kytky jsem si tím zatím zalívat netroufla, přijde mi ta voda taková navoněná od prádla, jsem se bála že mi pak pozdechají :lol: :lol: žehlit teda nehodlám, nesnáším to :cert:

• Citovat
  • Upravit
15319
16.2.12 12:07

Však s žehlením to byl vtip. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
16.2.12 12:07

splachovat wecko , přidat do kýble když vytíráš

netuším kolik jí vlastně může být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
16.2.12 12:09
princeznaII píše:
splachovat wecko , přidat do kýble když vytírášnetuším kolik jí vlastně může být :lol:

My ju teda vyliváme a máme ji kolikrát i 4l z jedné sušičky!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
16.2.12 12:15

Já ji normálně vylívám, zas tolik jí není a kdybych sušila doma/ venku, tak se prostě vypaří. Jedno spláchnutí na záchodě je nějakých 5-6 litrů a čtyřlitrový zásobník ze sušičky jsem teď vylívala poloprázdný po třech sušeních.
Na kytky bych si s tím taky netroufla, přeci jen jsou v tom nějaké zbytky pracího prostředku a aviváže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.2.12 12:19

Merett jak to děláš, že nemusíš žehlit,já chci taky umět nežehlit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
16.2.12 12:21
já ji právě taky zatím vylívám, na podlahy napoustím teplou vodu, na kytky se bojim. Mě to zase tak netrápí, jen mě napadlo jestli ta voda není na něco vhodná
ugluk píše:
Já ji normálně vylívám, zas tolik jí není a kdybych sušila doma/ venku, tak se prostě vypaří. Jedno spláchnutí na záchodě je nějakých 5-6 litrů a čtyřlitrový zásobník ze sušičky jsem teď vylívala poloprázdný po třech sušeních.
Na kytky bych si s tím taky netroufla, přeci jen jsou v tom nějaké zbytky pracího prostředku a aviváže…
  • Citovat
  • Upravit
merett
16.2.12 12:23
MarkyM píše:
Merett jak to děláš, že nemusíš žehlit,já chci taky umět nežehlit :D

od té doby co mám sušičku to stačí fakt jen poskládat a je to dobrý. Potřeba žehlit jsou jen některá manželova trička. Naštěstí nenosí košile apod

• Citovat
  • Upravit
4515
16.2.12 12:28
merett píše:
MarkyM píše:
od té doby co mám sušičku to stačí fakt jen poskládat a je to dobrý. Potřeba žehlit jsou jen některá manželova trička. Naštěstí nenosí košile apod

Aha a já si myslela že ze sušičky je to právě zmačkaný, no tak jsem zas o něco chytřejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.2.12 12:28

Pokud s tím opravdu chceš něco dělat, tak bych tím zalívala záchod. Pokud člověk dodržuje pitný režim, tak jde čurat xkrát, na spláchnutí čůrání stačí 3l. Rozhodně to v dlouhodobém horizontu šetří vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.2.12 12:31
MarkyM píše:

To si musíš přehodnotit v hlavě, že to není potřeba. :-) Já sušičku nemám, pěkně to pověsím a pak rovnou skládám, žádnej mezistupeň v koši. Žehlím fakt jen pár kousků, a to tak jednou za 2 měs. Ale samozřejmě tě nesmí stresovat, že děcka ve školce si nosí nažehlená i pyžamka a tvoje ani trička. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.2.12 12:44
MarkyM píše:
merett píše:
MarkyM píše:
od té doby co mám sušičku to stačí fakt jen poskládat a je to dobrý. Potřeba žehlit jsou jen některá manželova trička. Naštěstí nenosí košile apod
Aha a já si myslela že ze sušičky je to právě zmačkaný, no tak jsem zas o něco chytřejší :D

Musíš to vytáhnout hned po dosušení, jinak to zmačkaný je. Škoda, že to nefunguje takhle na košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.2.12 12:44

Do zehlicek se nesmi davat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie