Kde zužitkovat vodu ze sušičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
kytky jsem si tím zatím zalívat netroufla, přijde mi ta voda taková navoněná od prádla, jsem se bála že mi pak pozdechají
žehlit teda nehodlám, nesnáším to ![]()
- Citovat
- Upravit
splachovat wecko , přidat do kýble když vytíráš
netuším kolik jí vlastně může být ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
princeznaII píše:
splachovat wecko , přidat do kýble když vytírášnetuším kolik jí vlastně může být
My ju teda vyliváme a máme ji kolikrát i 4l z jedné sušičky!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji normálně vylívám, zas tolik jí není a kdybych sušila doma/ venku, tak se prostě vypaří. Jedno spláchnutí na záchodě je nějakých 5-6 litrů a čtyřlitrový zásobník ze sušičky jsem teď vylívala poloprázdný po třech sušeních.
Na kytky bych si s tím taky netroufla, přeci jen jsou v tom nějaké zbytky pracího prostředku a aviváže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Merett jak to děláš, že nemusíš žehlit,já chci taky umět nežehlit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ugluk píše:
Já ji normálně vylívám, zas tolik jí není a kdybych sušila doma/ venku, tak se prostě vypaří. Jedno spláchnutí na záchodě je nějakých 5-6 litrů a čtyřlitrový zásobník ze sušičky jsem teď vylívala poloprázdný po třech sušeních.
Na kytky bych si s tím taky netroufla, přeci jen jsou v tom nějaké zbytky pracího prostředku a aviváže…
- Citovat
- Upravit
MarkyM píše:
Merett jak to děláš, že nemusíš žehlit,já chci taky umět nežehlit
od té doby co mám sušičku to stačí fakt jen poskládat a je to dobrý. Potřeba žehlit jsou jen některá manželova trička. Naštěstí nenosí košile apod
- Citovat
- Upravit
merett píše:MarkyM píše:od té doby co mám sušičku to stačí fakt jen poskládat a je to dobrý. Potřeba žehlit jsou jen některá manželova trička. Naštěstí nenosí košile apod
Aha a já si myslela že ze sušičky je to právě zmačkaný, no tak jsem zas o něco chytřejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud s tím opravdu chceš něco dělat, tak bych tím zalívala záchod. Pokud člověk dodržuje pitný režim, tak jde čurat xkrát, na spláchnutí čůrání stačí 3l. Rozhodně to v dlouhodobém horizontu šetří vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
To si musíš přehodnotit v hlavě, že to není potřeba.
Já sušičku nemám, pěkně to pověsím a pak rovnou skládám, žádnej mezistupeň v koši. Žehlím fakt jen pár kousků, a to tak jednou za 2 měs. Ale samozřejmě tě nesmí stresovat, že děcka ve školce si nosí nažehlená i pyžamka a tvoje ani trička. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:merett píše:Aha a já si myslela že ze sušičky je to právě zmačkaný, no tak jsem zas o něco chytřejšíMarkyM píše:od té doby co mám sušičku to stačí fakt jen poskládat a je to dobrý. Potřeba žehlit jsou jen některá manželova trička. Naštěstí nenosí košile apod
Musíš to vytáhnout hned po dosušení, jinak to zmačkaný je. Škoda, že to nefunguje takhle na košile.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád tak přemýšlím kde by se dala zužitkovat voda z kondenzační sušičky. Teda kromě žehličky protože nežehlím. Máte nějaký nápad? Je mi líto ji pořád vylívat, je jí docela dost…