Odžmolkovač - ano či ne?

235
15.2.12 09:39

Odžmolkovač - ano či ne?

Zdravím :mavam:
mám dotaz hlavně pro majitelky ODŽMOLKOVAČŮ - jakou vám dělá službu?Je to pomocník nebo jen další krám do bytu? Vadí mi hlavně žmolíky co se dělají na fleesových věcech, na dětských punčocháčkách, ale i třeba drobné žmolíky které se celkem rychle udělají na věcech z bavlny+polyesteru :nevim: Minulý týden jsem koupila malé nové froté punčocháčky, po dvou dnech kdy si v nich doma lozila a po vyprání mega hnusné velké žmolky na kolínkách a nožičkách, jak kdyby byli nevím jak používané :nevim:
Funguje to vůbec? Vezme to jen veliké žmolky nebo i drobné, za jak dlouho se žmolíky znovu objeví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
15.2.12 09:43

Já odžmolkovač využívám poměrně hodně - na mikči, starší venkovní svetry, punčocháčky, dokonce i na takový malý kobereček s dráhou, kde si děti hrají s autama. Ale dovolím si vmísit se do diskuze a poprosit o typ na pořádný odžmolkovač. Protože ty moje každou chvíli chcípají, po chvíli nechtějí odžmolkovávat,…
Takže existuje-li opravdu kvalitní odžmolkovače, sem s nimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.2.12 09:46
tterka píše:
Já odžmolkovač využívám poměrně hodně - na mikči, starší venkovní svetry, punčocháčky, dokonce i na takový malý kobereček s dráhou, kde si děti hrají s autama. Ale dovolím si vmísit se do diskuze a poprosit o typ na pořádný odžmolkovač. Protože ty moje každou chvíli chcípají, po chvíli nechtějí odžmolkovávat,…
Takže existuje-li opravdu kvalitní odžmolkovače, sem s nimi :kytka:

Terko díky moc :hug: Jo to jsem se taky zapoměla zeptat - kdo jste spokojený, tak poraďte jaký? díky Teď jsem viděla, že měli třeba i v lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.2.12 09:48

Mám, teď ho ani moc nepoužívám, svetry jsem pořádně ještě nevytáhla:-) Odžmolkuje jak co. Hladké materiály mi šly líp, svetry s většími oky, co dělaly velký žmolky moc ne, resp. něco to vzalo, ale stejně po tom zůstalo dost. Mám Etu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.2.12 09:54

hofka: já svetry právě skoro vůbec nenosím. Spíš mi jde o fleesový materiál, dětské punčováčky, ještě mě napadá froté prostěradlo?
Je to srandovní, dřív bych takový věci vůbec neřešila a hodila bych ty věci do koše, jenže na mateřský si prostě už kupovat novou mikinu na doma dovolit nemůžu, na druhou stranu i doma chci vypadat jako člověk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10998
15.2.12 09:54
Sindyna píše:
tterka píše:
Takže existuje-li opravdu kvalitní odžmolkovače, sem s nimi :kytka:
Terko díky moc :hug: Jo to jsem se taky zapoměla zeptat - kdo jste spokojený, tak poraďte jaký? díky Teď jsem viděla, že měli třeba i v lidlu.

Odžmolkovač je super věc. Máme FAGOR. Baterky používám dobíjecí. Záleží jak často budeš používat. Je pravda, že když odžmolím gauč a křeslo, tak už neodžmolím nic, poté musím baterky vyměnit. Jinak opatrně na choulostivé nebo praním ztenčené tkaniny. Zatrhne se nit a udělá se dírka. Zničila jsem si takto podprsenku a svetřík. Myslím, že odžmolovač je veliký pomocník, ale opatrně s ním ať si něco neponičíš, vždy s ním pracuji opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.2.12 10:02

Holky a při odžmolkovávání to oblečení nějak napnete nebo necháváte volně ležet? Já o něm pořád jen uvažuju, ale říkala jsem si, jestli to nejsou vyhozené peníze. :think: No ale když píšete, že to funguje, tak mám chuť ho koupit, některé kousky je mi líto vyhodit, ale vypadají díky žmolkům úděsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.2.12 10:02

Nejvíc kladných recenzí jsem našla u tohoto: http://odstranovace-zmolku.heureka.cz/…194/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.2.12 10:06
Nelisa píše:
Holky a při odžmolkovávání to oblečení nějak napnete nebo necháváte volně ležet? Já o něm pořád jen uvažuju, ale říkala jsem si, jestli to nejsou vyhozené peníze. :think: No ale když píšete, že to funguje, tak mám chuť ho koupit, některé kousky je mi líto vyhodit, ale vypadají díky žmolkům úděsně.

Sem na tom podobně. Taky pořád jenom přemýšlím. Kamrdka ještě na škole nosila odžmolkovač s sebou do školy a odsranňovala pořád, i když to měla na sobě oblečené, ale je lepší když to trochu napneš, aby ti to enchytlo kousek latky a neudělalo dírku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.2.12 10:09
Nelisa píše:

Přesně, kolikrát bych donesla mnohem víc oblečení po malé do bazaru, ale jak to má žmolik :nevim: si říkám, že bych se styděla to tam donést a stejně by to nikdo nekoupil :roll: I když asik jo, protože na co tam člověk kolikrát narazí - flekaté, nevyprané, zaprané… se divim, že jim to tam vůbec berou :roll: ale to jsem dost odbočila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.2.12 10:10
Dadulina píše:
Nelisa píše:
Sem na tom podobně. Taky pořád jenom přemýšlím. Kamrdka ještě na škole nosila odžmolkovač s sebou do školy a odsranňovala pořád, i když to měla na sobě oblečené, ale je lepší když to trochu napneš, aby ti to enchytlo kousek latky a neudělalo dírku

Do školy? :mrgreen: Ona je prodávala, že jim takhle dělala reklamu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
15.2.12 10:12

Nectu ostatni, tak snad se shodnem :) . Mam Etu a jsem maximalne spokojena. Megazmolky (na ponozkach z ovci vlny) to nepobere, takze ty musim odstrihat, ale to je jedine. Jinak jsem fakt spokojena, ty veci vypadaji po odzmolkovani o polovinu lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.2.12 10:12

No já mám třeba oblečení u dcery ožmolkované tam, kde vedou pásy v autě (vozíme každý den do školy) a zbytek těch vest a svetrů vypadá dobře, žmolky má třeba na dva měsíce starém svetru. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.2.12 10:15

Asi půjdu do toho Brava, na který jsem dávala odkaz, recenze vypadají dobře. Jedna paní tam psala, že dřív měla levnější a vůbec nebyl tak výkonný, další, že už má třetí a tento je zatím nej. A další tam psala, že musíte oblečení napnout, aby vám neprosekl dírku a líbí se mi, že je na napájení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.2.12 10:17

na to není potřeba odžmolkovač, stačí holítko.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí