Jaké ubrousky do sušičky?

792
13.2.12 12:45

Jaké ubrousky do sušičky?

Poradte prosím, kdo má sušičku na prádlo, jaké dát ubrousky do sušičky, chci opravdu nějaké voňavé. Když dám aviváž do praní a pak prádlo do sušičky, tak to tu aviváž hodně utlumí, skoro jako kdybych ji nepoužila. Tak chci ty ubrousky, zatím jsem použila jen jedny, co jsou na www.lekarna.cz, ale ty mi až tak voňavé nepřijdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kattti
13.2.12 12:50

Ahoj, já používám ty co prodávají v DM a ty docela ujdou. Jinak je to co se týče výběru tady u nás dost špatné. Nenašla jsem fakt dobré ubrousky, holt nejsme v americe no :D - nejkrásnějš voní ty co prodávají ve victorias secret - možná by šly objednat přes net :roll:

• Citovat
  • Upravit
48
13.2.12 12:54

Tak to jsem netušila, že existuje. A fakt to tam potřebujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattti
13.2.12 12:58

…mno ve skutečnosti krom vůně, kterou dávají prádlu (je fakt, že aviváž v sušičce není citit) se dávají kvůli statické elektřině. Prostě, aby bylo prádlo v pohodě a bylo příjemné na dotek ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
13.2.12 12:59

ja pouzivam z DM za 39kc a jsou vonave. Ted jsem si dovezla z Rakouska Lenor, voni nadherne, ale z DM mi prijdou lepsi.

Jinak ubrousky se davaji kvuli staticke elektrine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.2.12 13:03

To jsem nevěděla :)

Prádlo mi sice nevoní, ale statickou elektřinou taky neprpí :)

Ale půjdu je očuchat do DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
13.2.12 13:10

Znám (a používám) jen ty z DM, nevěděla jsem, že se dají koupit i jinde jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.2.12 13:13
sovicka1 píše:
Znám (a používám) jen ty z DM, nevěděla jsem, že se dají koupit i jinde jiné?

na MMB jsou maminky, ktere prodavaji ubrousky z UK, Nemecka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.2.12 13:23

opravdu ti prádlo nevoní? já sušku nemám ale kamarádka má a té voní prádlo hrozně moc a používá úplně obyč levné aviváže a po vyndání ze sušičky jí to krásně voní a jsou ručníky měkoučké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattti
13.2.12 13:26

…ale jo voní jen ne tak intenzivně jako když schne normálně na šňůře

• Citovat
  • Upravit
792
13.2.12 13:31

objednala bych si klidne nejaké, ale potrebuji vedet jaké, které opravdu voní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.2.12 13:35
kattti píše: …ale jo voní jen ne tak intenzivně jako když schne normálně na šňůře

no kamarádka to vyndává ještě trošku mokré takže jí to fakt voní hodně, víc jak mě prádlo které schne normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.2.12 16:17

pak nechápu, na co sušičku má, když to musí zřejmě někde rozvěšet, když to vytahuje mokré…já nemám kde věšet, proto mám sušičku, prdálo vytahuji suché a bud hned skládám nebo davam na zehleni. Jendoznacne to avivaz docela dost utlumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.2.12 18:01

voni DM ubrousky za 39kc, ted pouzivam Lenor 25ks modre a zlute a voni take krasne.
Jinak ja take vytahuji pradlo suche, na co pak mit susicku, kdyz budu pradlo vytahovat mokre a nekde ho jeste veset. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
13.2.12 18:44

zkuste změnit aviváž, z německa softlan nebo vernel, úplně skvělý, voní a sušička tu vůni nevyfouká :palec: . nebo už jsou i nějaký krystalky voňavý do sušičky, odzkoušeno nemám, ale viděla jsem je jen v německu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí