Jaké ubrousky do sušičky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mam sice sušičku jen chvíli ale ubrousky se mi neosvědčili a jelikož aviváž zanáší sušičku a pročištění vyjde kolem 2000kč od opraváře tak jsem se rozhodla nahrazovat aviváž trochou octa a do sušičky si pořídit vlněné koule od **** protože ma nejlepší nabídku ma jich 6ks v krásném pytlíčku jinde mají jen 3 a malé… nakapu na jednu z nich esencialní olej podle sebe který mi voní a pak už jen ze sušičky vytáhnu krásné načechrané protože koule i načechrávají a vonavé prádlo
![]()
edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já do sušičky aviváž nedávám, prej se to nemá, ale co je opravdu bezva věc je ****parfém**** přímo do sušičky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilo.b píše:
Holky já do sušičky aviváž nedávám, prej se to nemá, ale co je opravdu bezva věc je ****parfém**** přímo do sušičky.
Prosím jaký parfém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamcarada prodávají jo v drogerii, já ho kupovala v DM, přímo u těch ubrousků do sušičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamcarada
kupuju pres eshop klasicky v drogeriich jsem ho nevidela ale nazev se sem asi nesmi davat, to by byla reklama tak jestli chces pisni mi do emailu ilo. b@seznam.cz poslu ti odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilo.b píše:
@Kamcarada
kupuju pres eshop klasicky v drogeriich jsem ho nevidela ale nazev se sem asi nesmi davat, to by byla reklama tak jestli chces pisni mi do emailu ilo. b@seznam.cz poslu ti odkaz
Super dekuji, písnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ecoegg do sušičky, jsou to dvě vajíčka a můžeš si zvolit intenzitu náplně - buď dáš jen do jednoho nebo do obou. Já prvně dala jen do jednoho, ono to vydrží prý nějakých 25 sušení, ale měla jsem ho tam určitě víc sušení.
Teď jsem dala i do druhého, protože to první už voní slaběji. Tak to zase nechám nějakou dobu a pak vyměním zase jen to slabší.
Jako bylo to trochu dražší, ale pěkně ty balónky to prádlo i naklepou a opravdu voní. Jen bych příště nevolila vůni svěží bavlny nebo co to bylo
nějak tomu nemůžu přijít úplně na vůni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ubrousky do susicky
Chtěla bych se zeptat jak používáte ubrousky do susicky jak dam ubrousek tak se mi to vždycky dostane do prostoru kde je otvor na žmolky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit