Rýžovač Tupperware

1332
11.2.12 12:53

Rýžovač tupperware

Ahoj ,dostala jsem tenhle rýžovač.Na předváděčce v něm paní vařila rýži a pak udělala tu rýži s mlékem nasladko.jinak nemám vůbec potuchy co se v něm dá vařit .Nemáte některá nějaké recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
11.2.12 13:07

Ahoj, já se přifařím :kytka:
taky jsem ho dostala, předváděčku jsem neviděla, tak v něm neumím ani tu rýži :lol: . Tu děláš jak?
Používám ho prostě jako normální hrnec do mikrovlnky, vařím v něm třeba puding.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.2.12 13:19

Já ho ještě nemám, ale tchýně dělá Tupperware, takže jsem tím přímo zaplavená. Nejspíš mě čeká. Kolik se o něj vejde rýže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.2.12 13:37

Já jsem v něm sama ještě nevařila,ale paní rýži propláchla dala tam na hrnek rýže hrnek a půl vody.Pak dala do mikrovlnky na 12 minut ,výkon 800w.No a když dělala tu sladkou tak tam přidala po uvaření mléko a dalších asi pět minut vařila.Pak nechala trochu odstát otevřela to a dala tam pak trochu másla ,skořicový cukr a bylo to supe :Říkala ,že v tom vaří rýži na slano i na sladko.A ten puding ,to jsem taky slyšela,ten se dělá jak prosím?Ono to chce asi vyzkoušet co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.2.12 13:38

Jo a mléko má být krabicové ,a nesmí se tam dávat olej a tuk .Takže to máslo až potom a už nevařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
11.2.12 13:41

A tuk obsažený v mléce nevadí? Nevařím v tom rýži na sladko, protože jsem si myslela, že tam nemůžu dát to mléko. Tož vyzkouším :palec:

• Citovat
  • Upravit
1332
11.2.12 13:46

Paní říkala ,že krabicové mléko už není mléko to 1,5 procentní.Takže ho v tom vařila ,a tady píše crazzi o pudinku .Mám dojem ,že ho paní na prezentaci taky vařila ,ale už nevím jak.Ale opravdu byla ta sladká super ,honí mě mlsná tak jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
11.2.12 17:10

Ten puding do mléka a osladit dle návodu, a pak asi na 600W na šest minut do mikrovlnky. Zhruba co dvě minuty vyndat a promíchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.2.12 13:22

Tupper delám, ryzovac mám a jinak ani ryzi delat neumím. Dám na hrnek rýze, hrnek a pul vody, oslím a prdnu do mikrovlnky na 15min, nesmí se tam dávat mléko, leda az po uvareni, proste ten ryzovac je proste jen na ryzi a vodu. Mám ho asi trictvrte roku a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.2.12 13:27

No a mě říkala paní aj to ukazovala ,že mléko može ale krabicové.dělala to před náma na akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.2.12 16:15

já byla školená tak, že nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
14.2.12 08:52

Ona taky a dělá to už dlouho a holky píšou,že dělají i puding,ale říkala,že to musí být krabicové ,nemá tolik tuku,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
14.2.12 09:41

O pudingu jsem psala já, ale jak říkám, předváděčku jsem neabsolvovala ani já, ani mamina od který jsem rýžovar dostala.
A přiznám se že rýže mi stejně víc chutná z trouby, takže ten rýžovar používám prostě jako krabičku do mikrovlnky :nevim: . Mám v ní třeba zbytek omajdy v lednici a pak jí v tom ohřívám, a třeba to je fakt úplně blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
14.2.12 09:44

je zajímavé,že každý říká něco jiného.no snad ho nějak nepokazím .jo a zkoušela jsem těstoviny a brambory a je to raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amy789
8.8.12 18:46

Ahoj holky, má některá z Vás ještě návod k tomu rýžovači? Jestli ano, mohla bych Vás poprosit, zda by jste mi mohli naskenovat a poslat na mejl tabulku, která je v návodu, v níž je několik druhů příloh (kuskus, quinoa a další) s jejich dobou vaření? Moc bych to chtěla:-).

Děkuji moc…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí