Rýžovač Tupperware
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ryzovac
Ano, je to jak pises, ja dam hrnek ryze, dva vody, 15minut na 600W, necham dojit. Nezasvinim sporak, nemusim nic hlidat.
Varim v nem i brambory pro malou, nebo testoviny. Je to super. Mam vyzkouseny omeletovac, rozmichas dve vajicka, das treba nakrajenou zeleninu, na 4minuty na 600W a pak jen vyklepnes mezi dva chleby omeletu bez tuku…parada..Mam dost vyrobku od Tupper, nemuzu si je vynachvalit. A hlavne vim, ze nehrozi rakovinove ftalaty..Je to kvalita. A ta neco stoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevím, ale rýži vařím normálně v hrnci. Normální sypanou a nejraději mám parboiled Interspar (teď už asi mám smůlu
) V hrnci nejdrív osmahnu cibuli nahrubo, nasypu hrnek rýže, dva vroucí vody z konvice, sůl. 15min vařim, 5 necham dojít, celou dobu neodklápět a je to velká paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Golias od Tupperware
Prosim vas, kto nakladal zeli do Goliasa od Tupperware, nech tu napise nejaku dobru radu,prip.na mail zrnikova. ****@post.sk dakujem.
10.9.2015 - edit. admin - kontaktní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chozina píše:
Ahoj, jeste porad shanis tu tabulku na ryzivac? Mam, poslala bych.
Dobrý den, máte ještě tabulku k rýžovači? Mohla bych poprosit o zaslání na elinka. k@seznam? Děkuji mnohokrate
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím také tabulku k rýžovači, pokud do této diskuze ještě někdo chodí
.
Moc děkuji.
Denisa
Edit admin - osobní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tabulka k rýžovači
Dobrý den, pokud sem ještě někdo chodí, chtěla bych také moc požádat o tabulku s recepty k rýžovači. Jsem s ním nesmírně spokojená a ráda bych vyzkoušela i něco nového. aimynka@seznam.cz
Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tabulka k rýžovaru
@aimynka
Prosím mohla by jste mi.přeposlat tabulku k rýžovaru ? Mám doma ještě Micro pochoutku a misku,popř. jestli me muzete odkázat na stránku kde bych našla další recepty,moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vaříte ?
@sthan Dobrý den prosím nikde nemůžu najít tabulku k rýžovaru, prosím kde bych mohla najít ? Vůbec jsem nevěděla že můžu vařit i brambory a těstoviny… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tabulka
Dobrý den,
máte prosím nějaké recepty do rýžovaru nebo jen tu tabulečku kolik rýže na kolik minut? Já bych moooc prosila o nějaké recepty ![]()
moc moc děkuji, Šárka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit