Rýžovač Tupperware

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
31.3.15 02:42

Ryzovac

Ano, je to jak pises, ja dam hrnek ryze, dva vody, 15minut na 600W, necham dojit. Nezasvinim sporak, nemusim nic hlidat.
Varim v nem i brambory pro malou, nebo testoviny. Je to super. Mam vyzkouseny omeletovac, rozmichas dve vajicka, das treba nakrajenou zeleninu, na 4minuty na 600W a pak jen vyklepnes mezi dva chleby omeletu bez tuku…parada..Mam dost vyrobku od Tupper, nemuzu si je vynachvalit. A hlavne vim, ze nehrozi rakovinove ftalaty..Je to kvalita. A ta neco stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.4.15 14:29

A brambory sa ako tam varia? Koľko vody a na ako dlho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.4.15 21:24

Já teda nevím, ale rýži vařím normálně v hrnci. Normální sypanou a nejraději mám parboiled Interspar (teď už asi mám smůlu :( ) V hrnci nejdrív osmahnu cibuli nahrubo, nasypu hrnek rýže, dva vroucí vody z konvice, sůl. 15min vařim, 5 necham dojít, celou dobu neodklápět a je to velká paráda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.9.15 19:18

Golias od Tupperware

Prosim vas, kto nakladal zeli do Goliasa od Tupperware, nech tu napise nejaku dobru radu,prip.na mail zrnikova. ****@post.sk dakujem.

10.9.2015 - edit. admin - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.5.16 07:38

Holky můžu poprosit taky o ty recepty do sz? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.9.16 13:17
@chozina píše:
Ahoj, jeste porad shanis tu tabulku na ryzivac? Mam, poslala bych.

Dobrý den, máte ještě tabulku k rýžovači? Mohla bych poprosit o zaslání na elinka. k@seznam? Děkuji mnohokrate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.12.16 22:43

Dobrý den, prosím také tabulku k rýžovači, pokud do této diskuze ještě někdo chodí :-).
Moc děkuji.
 Denisa

Edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.3.17 16:26

tabulka k rýžovači

Dobrý den, pokud sem ještě někdo chodí, chtěla bych také moc požádat o tabulku s recepty k rýžovači. Jsem s ním nesmírně spokojená a ráda bych vyzkoušela i něco nového. aimynka@seznam.cz
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.18 06:29

Tabulka k rýžovaru

@aimynka
Prosím mohla by jste mi.přeposlat tabulku k rýžovaru ? Mám doma ještě Micro pochoutku a misku,popř. jestli me muzete odkázat na stránku kde bych našla další recepty,moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.18 06:39

Jak vaříte ?

@sthan Dobrý den prosím nikde nemůžu najít tabulku k rýžovaru, prosím kde bych mohla najít ? Vůbec jsem nevěděla že můžu vařit i brambory a těstoviny… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.18 15:32

tabulka

Dobrý den,
máte prosím nějaké recepty do rýžovaru nebo jen tu tabulečku kolik rýže na kolik minut? Já bych moooc prosila o nějaké recepty :)
moc moc děkuji, Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1