Jaké ubrousky do sušičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
13.2.12 19:31
eldarka píše:
pak nechápu, na co sušičku má, když to musí zřejmě někde rozvěšet, když to vytahuje mokré…já nemám kde věšet, proto mám sušičku, prdálo vytahuji suché a bud hned skládám nebo davam na zehleni. Jendoznacne to avivaz docela dost utlumí.

to néé mokré, takové těsně před dosušením, ona to v tom stavu skládá a pak to není ani pomačkané. já byla u toho jak to vytahovala a skládala a vonělo to hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.2.12 19:32
evinax píše:
zkuste změnit aviváž, z německa softlan nebo vernel, úplně skvělý, voní a sušička tu vůni nevyfouká :palec: . nebo už jsou i nějaký krystalky voňavý do sušičky, odzkoušeno nemám, ale viděla jsem je jen v německu

souhlasím softlan je super, něco podobného je i v polsku aviváž za pár korun tu používá ta kámoška a fakt to voní i po sušice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janina378
20.3.12 11:01

ubrousky do sušičky

Ahoj,
používám ubrousky zn. Snuggle (voní moc hezky). Dají se sehnat na internetu. Nepamatuji si už název eshopu, ale stačí napsat do vyhledávače „ubrousky do sušičky“

• Citovat
  • Upravit
Angell1
22.4.12 18:17

Sušička

To tedy nechápu..já mám sušičku taky a nepoužívám do ní vůbec nic a prádlo nám voní nádherně!!!I během sušení nám provoní celý dům.A vyndavat před dokončením,aby se nemuselo žehlit?To i po dokončení nemusí přece,když ho vyndá okamžitě.
A zkoušely jste Vernel granulovanou aviváž?To je paráááda :lol:

• Citovat
  • Upravit
792
24.4.12 12:59

tak tu aviváž neznám… kde ji sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Angell1
25.4.12 14:43

V Německu:-)Nebo zkusit objednat přes internet ;)

• Citovat
  • Upravit
196
29.2.16 13:48

Kdo ma susicku, nemel by avivaz pouzivat vubec, my to meli tusim i napsane v navdu… casem to susicce zanasi „streva“. Proto se prodavaji ty ubrousky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.3.16 18:20

Ahoj, chci se zeptat. Vždy jsem používala do sušičky ubrousky z DM a ty byly vlhké. Teď jsem sehnala od lenoru-modré (nevím, jestli jsou i jiné) a ty jsou úplně suché :?. Sice voní krásně, ale jsou úplně suché. Tak nevím, zda jsem nekoupila nějaké staré a nevyhodila peníze. Jaké mají být? Namáčíte je před tím, než je dáte do sušičky nebo je tam dáváte suché? A dají se u nás sehnat i jiné?
Omlouvám se, že se ptám tak hloupě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.3.16 19:18

Ahoj holky, to tu opravdu není nikdo, kdo by mi ohledně těch lenor ubrousků poradil?
Moc prosím a děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.3.16 19:48

Ahoj holky, tak píšu a škemrám o radu dotřetice… :roll:
Jak je to s těma lenor ubrouskama? Mají být suché nebo mokré?
Prosím, jste tady chyté hlavičky, tak mi někdo poraďte. :palec:
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.10.16 20:52

@helenk a to není na obalu napsané, jak se mají používat?
Já také ted sháním ubrousky, tak zkusím ty z dm:-) blbe se zeptám, to se ubrousek proste hodi mezi prádlo a zapnu sušení? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
11.10.16 21:05

Za me zadne ubrousky netreba. Pradlo po vyprani voni cistotou, ubrousky jsou zbytecna chemie.Kdyz chci vonet, tak pouziji parfem, ne? Me teda i avivaze smrdi chemii, takze kdybych chtela opravdu veskere pradlo navonet, dam si do satny treba sacek se susenou levanduli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
12.10.16 14:08

Aviváž na prádlo, které dávám do sušičky vůbec nepoužívám, prý to tu sušičku zalepuje. Ani to není potřeba, prádlo je nadýchané a měkoučké víc než s aviváží na sluníčku. Občas bych ale na něco ty ubrousky využila, tak si ráda přečtu s jakými máte zkušenost. Mě ze sušičky to prádlo ne že voní, má to prostě takový prádelní odér. Ráda dávám do skříně mezi ručníky taková ta ručně dělaná mýdla, nebo vonné sáčky. Uvítala bych něco na dětské prádlo pro školkáče a školáka, ty parfémem značkovat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.1.17 12:25

Oživuji starší diskuzi - jsem čerstvou majitelkou sušičky, jsem z ní opravdu nadšená…Jen je v návodu uvedeno, že se nemá používat aviváž. Používala jsem spíš eko aviváž, nevím, jestli ta vadí sušičce nebo ne…Ale spíš mě zajímá, jestli máte zkušenosti s něčím novým, co se týče vonných ubrousků do sušičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.1.17 12:27
@prcekniky píše:
Oživuji starší diskuzi - jsem čerstvou majitelkou sušičky, jsem z ní opravdu nadšená…Jen je v návodu uvedeno, že se nemá používat aviváž. Používala jsem spíš eko aviváž, nevím, jestli ta vadí sušičce nebo ne…Ale spíš mě zajímá, jestli máte zkušenosti s něčím novým, co se týče vonných ubrousků do sušičky?

my budeme mít sušičku co nevidět, taky jsem zvědavá…jaký typ máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí