Kdo jezdíte s dětmi pod stan?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1137
23.7.16 16:57

Kdo jezdíte s dětmi pod stan?

Ahoj, je tu někdo kdo jezdí s dětmi pod stan? Vyrážíme prvně a tak mám pár dotazů, třeba jestli je nutné/lepší si rezervovat v kempu místo? Jak to řešíte s jídlem/vařením a hl. jak s nabitím tel.? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
23.7.16 17:02

Ahoj, místo v kempu jsme si nikdy nerezervovali, jídlo jsme kupovali - na oběd do restaurace, snídani a večeři jsme koupili v potravinách. Nabíjení jsme řešili powerbankou, nebo v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.7.16 17:09

Byli jsme pod stanem loni, takovy okruh - Slovinsko jezero Bled a pak moře..Syn( tehdy 1.5 roku) byl na bezlepkove bezmlecne diete, takze jsme skoro vsechno jidlo vezli sebou..varili jsme klasicky na tom kempingovem varici, telefony jsme nabijeli vetsinou v aute, ale ja jsem mela dovolenkovy rezim, tj nekomunikuju, reaguju jen na akutní veci..syn byl nadseny, porad nam pak vse roloval jako karimatky..bylo to fajn..s ceskymi kempy nemam zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
23.7.16 17:51

Jezdime porad, deti 6,3 a 1. Vsechny byli poprve pod stanem pomalu jeste v sestinedeli :-) Mista v kempu nerezervujeme, varime normalne na ohnisti s rostem nebo na plynovem varici a telefony nabijime bud v aute nebo powerbankou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
23.7.16 18:00

Jezdím sem tam, podle počasí. Kdyby hlásily vyloženě zimu a deště, tak nejedu. Ale hlavně kvůli malé teprve lezoucí. Místo nezamlouváme a já doporučuju pořídit lednici a zaplatit si el. přípojku. Když jsou hice, tak neuchováš nic.
Jinak je to paráda a pro děti větší zážitek, jak kdoví jaký luxusní apartmán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
23.7.16 18:59

My jedeme teď v srpnu, děti 14,10,6,18 měsíců. Ale stanovali jsme i s dvouměsíční dcerou :mrgreen: a super. Ale to jsem byla mladší, teď se děsím hlavně ze sebe, jak mě budou bolet záda :mrgreen:. Máme sebou ledničku, a budem si platit přípojku. Neumím si to bez lednice představit, jak uchovám třeba máslo a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.7.16 19:26

Holky a co to je ta powerbanka? A nabíječka v autě kde se to dá koupit? Já na mobil hodně fotím, plus internet (yhledávání nějakého info) no moc mi baterka nevydrží :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.7.16 19:45

A napadá vás něco co pod stan určitě vzít? Něco kromě klasických věcí (oblečení, toalet. potřeb, spacích potřeb) co se vám osvědčilo nebo naopak chybělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
23.7.16 20:46

@Ajuschak my pod stan urcite berem navic alumimatku-pred stan na sednuti a vareni, kdyz je napr. mokro a tak, samo celovku na sviceni, vozi tenkou snuru na natazeni mezi stromy a suseni veci, pokud do kempu, takneni spatny nejaky kyblik nebi lavor na noseni nadobi ci vody (my ho tedy pravda nikdy nemeli :mrgreen: ),ted me asivic nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.7.16 20:52

Powerbanka třeba zde: https://www.alza.cz/…18854166.htm?…(A)+Nabijecky+a+baterie_%5bPower+bank%5d
Prostě jí nabiješ přes počítač a pak zase přes ní nabíjíš telefon.
A kabel do auta koupíš v každým elektru za pár korun.

My letos teda na dovolenou nejedeme, ale koukala jsem, kam bysme mohli vyrazit příští rok. Chtěla jsem nějakej kemp v Českým ráji, ale do chatky s vlastní sociálkou, což jsem zjistila, že je strašnej problém. Budeme tři a pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
23.7.16 20:58

Ahoj, my jsme starý trempici, takze stanování milujeme a letos jsme byli poprvé i s dcerou :) My do kempu vetsinou předem volame, abychom se informovali o situaci, aby nebylo přehnaně lidi. Rezervaci jsme si tam dělali letos poprvé. Koupili jsme si maly vařič na kterém jsme dělali hlavně tedy jidlo dceři, ale na kafe se ráno take hodil :) mame i malou přenosnou ledničku, která se jen zapojí do auta a krasne chladi. Mame s sebou nejake základní potraviny jako je pečivo, maslo, sýr, mleko…jinak se ale stravujeme i v místních restauracích. Telefon si nabíjime v autě na autonabijecce. Preju hezky zážitek z kempovani! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.7.16 00:02

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
24.7.16 16:22

Jezdíme do jižních Čech. Místo vždy bez rezervace, vždycky je.Na jídlo chodíme do restaurace v okolí, snídaně a některé večeře řešíme studenou kuchyní-něco si koupíme. Pro max. zážitek jezdíme vlakem, čili žádné tahání ničeho, čím by krosna/y byla ještě těžší. Nabíjení mobilu řešíme v restauracích, vždy se sem tam nějaká zásuvka najde(když by bylo nejhůř, dalo by se určitě domluvit na recepci kempu). Navíc si já a děti vozíme malý polštářek pod hlavu a mladší dítě dávám na nafukovací matraci, zbytek spí na karimatkách. Mám koupenou takovou velkou plachtu na překrytí auta a tu dáváme pod stan. Někdy, když se člověk trefí do počasí lijáků, se docela hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.5.20 20:07
@Pypule píše:
Jezdime porad, deti 6,3 a 1. Vsechny byli poprve pod stanem pomalu jeste v sestinedeli :-) Mista v kempu nerezervujeme, varime normalne na ohnisti s rostem nebo na plynovem varici a telefony nabijime bud v aute nebo powerbankou.

Pořád znamená kolikrát? V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.5.20 20:07
@Pypule píše:

Pořád znamená kolikrát? V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario