Je v Chorvatsku teď bezpečno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
704
23.7.16 06:44

Chorvatsko bezpečnost????

Dobré ráno maminky,

Chci se zeptat: Jedu s dcerou 7 let ve čtvrtek do Chorvatska: Po tom, co se včera stalo v Mnichově, mě celkem přešla radost a těšení se na dovču :,( Chci se zeptat, ty které z dětmi už v Chorvatsku byli: Jeli byste? Nebo jsem už paranoidní??
Samozřejmě vím, že se může stát cokoliv, kdekoliv…Snad potřebuji uklidnit :D
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30913
23.7.16 06:49

Asi nejsi paranoidni, spis zustanim v CR si moc nepomuzes. Bohuzel. Takze jed a snaz se brat zivot tak, jak je. Ted je to proste po dlouhe dobe velmi nejiste obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
23.7.16 06:51

Díky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.7.16 07:05

Tak zrovna do Chorvatska bych jela bez obav…absolutně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
23.7.16 07:18

Díky holky!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
23.7.16 07:23

My jsme se uz v zime po vsech tech udalostech rozhodli, ze budem doma. Pak se to nejak uklidnilo a vybirame mezi Chorvatskem a Italii. No po poslednim tydnu jsem zase znejistela a nejak si nejsem jista, jestli nezustat radej doma.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
23.7.16 07:24

Taky se chystame do Chorvatska. Sice az v zari, ale strach vubec nemam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
23.7.16 07:36

Neni duvod se cehokoliv bat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.7.16 07:50

A do Prahy bys jela? Tam je podle mě větší pravděpodobnost, že se něco stane. Já bych jela a vůbec bych se tím netrápila. I nákup v Tesku se může zvrtnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
23.7.16 07:53

Podle mého je pořád větší riziko, že se stane nějaká vážná nehoda cestou, než to, co bylo v Mnichově, takže bych neřešila a jela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
23.7.16 07:53

Já v Praze bydlím, téměř v centru. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.7.16 08:00
@Fassatka píše:
Já v Praze bydlím, téměř v centru. :,(

Neblázni… čemu pomůžeš strachem a trápením? Ničemu, pořád je větší šance, že se zabiješ kdykoli, když vlezeš do auta, taky před každou cestou vyšiluješ? Po schizofreničce v Tesku přestaneš chodit nakupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
23.7.16 08:01

Ahoj, my se vratili toto utery po skoro trech tydnech. deti, tri a pet let, si to naramne uzily. Cesty naprosto bezpecne, dokonce i pres slovinsky Sentilj, kde je ten uprchlicky tabor. Po vsech dalnicich klid, nikde ani nevidet nekoho byt jen zahaleneho. V Makarske lidu jak prase, ale absolutne mi neprislo, ze bych se mela bat, a to ani kdyz tam byla prehlidka historickych vozu a tim padem lidi jeste vic. Ptala jsem se na recepci, zda je bezpecne jet na vylet do Bosny do Mostaru, recepcni nechapala, proc by to bezpecne byt nemelo. Kdyz jsem vysvetlila, ze kvuli uprchlikum a hrozbe atentatu, tak se neudrzele a smala se, fakt. Pry oni o uprchilicich vubec ani nevi, bezpecno je vsude stejne jako jine roky a Mostar mi doporucila. No, nakonec jsme stejne nejeli, meli jsme obavu, aby nam nevybral nekdo autu, nedal par po cumi nebo nedej boze neunesl deti, ale to byly jen asi moje divoke predstavy.
Takze jed, prestan se bat, uzij si dovolenou a uz ted se na ni tes. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.7.16 08:03
@barbarossa píše:
Ahoj, my se vratili toto utery po skoro trech tydnech. deti, tri a pet let, si to naramne uzily. Cesty naprosto bezpecne, dokonce i pres slovinsky Sentilj, kde je ten uprchlicky tabor. Po vsech dalnicich klid, nikde ani nevidet nekoho byt jen zahaleneho. V Makarske lidu jak prase, ale absolutne mi neprislo, ze bych se mela bat, a to ani kdyz tam byla prehlidka historickych vozu a tim padem lidi jeste vic. Ptala jsem se na recepci, zda je bezpecne jet na vylet do Bosny do Mostaru, recepcni nechapala, proc by to bezpecne byt nemelo. Kdyz jsem vysvetlila, ze kvuli uprchlikum a hrozbe atentatu, tak se neudrzele a smala se, fakt. Pry oni o uprchilicich vubec ani nevi, bezpecno je vsude stejne jako jine roky a Mostar mi doporucila. No, nakonec jsme stejne nejeli, meli jsme obavu, aby nam nevybral nekdo autu, nedal par po cumi nebo nedej boze neunesl deti, ale to byly jen asi moje divoke predstavy.
Takze jed, prestan se bat, uzij si dovolenou a uz ted se na ni tes. :hug:

Tak oni už docela dlouho touhle trasou neproudí, protože je zavřená už x měsíců, to ses bála, že na tebe vybafne nějaký zatoulaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.7.16 08:12

Taky se chystame s detmi do Chorvatska za 14 dni. Obavu nemam spis jen je to neprijemny pocit s toho co se deje. Ale jelikoz manzel je v Chorvatsku, jako ridic busu, kazdy tyden vim ze je to v pohode. Takze neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí