Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud se bojíte tak proč tam jedete? Krom toho s dětmi? Nebudete mít z dovolené nic a pořád budete hledět jen kolem sebe a bát se… vždyť tady v Česku je tak krásně…Jinak mnoho známích letos jelo a v pohodě
@Anonymní píše:
Oživuji, nějaké nové zkušenosti? Je bezpečněji na jihu Chorvatska, nebo na severu? Nebo to je jedno? Jedeme, s sebou děti, a trochu se bojím. Neměly jste špatný pocit na naplněných plážích? Vím, že stát se může kdekoliv cokoliv, ale…
Radši anonym, jsem strašpytel.
Zůstaň sedět doma ![]()
Co když zrovna ty budeš mít smůlu a na těch přervaných plážích na vás zaútočí?
![]()
@Anonymní píše:
Oživuji, nějaké nové zkušenosti? Je bezpečněji na jihu Chorvatska, nebo na severu? Nebo to je jedno? Jedeme, s sebou děti, a trochu se bojím. Neměly jste špatný pocit na naplněných plážích? Vím, že stát se může kdekoliv cokoliv, ale…
buď úplně v klidu, Chorvatsko je bezpečné…
@Anonymní píše:
Je to jedno
Zrovna do Chorvatska bych se faaaakt jet nebála ![]()
Mám tam teď rodinu včetně dětí a jsou naprosto spokojení. Celosvětové dění mě zneklidňuje, ale zrovna zde strach nemám ![]()