Kdo k porodu...? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3542
22.7.11 13:27

tak já jsem měla u porodu manžela a občas se přišla podívat i má sestra- pracuje na gyndě..
u své starší ségry budu budto já nebo ségra.. její manžel by se klátil k zemi bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8325
22.7.11 13:35

Určitě si vezmi k porodu ségru, jestli to tak cítíš a hlavně jestli se na to taky cítí ona :wink:
Nic by nemělo být z donucení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
22.7.11 13:43

Ahoj, proč exot? Pokud to tak citíš a sestra půjde bez nátlaku, tak určitě. Moje kamarádka má asi citlivého manžela nebo co. Hrozně těhotenství řeší, nechce s ní spát, aby se něco nestalo … a když byly na velkém utz ve 20. týdnu, tak naznala, že po tomto zážitku, kdy ji viděl na koze, ho tam asi nebude chtít. Má strach, že by porod totálně zabil jejich sexuální život. Jak to dopadne jsem zvědavá. Ale variantu B zatím nemá.
Já bych tam sama být nechtěla, ale nidko jiný kromě manžela v mém případě asi není :think:
Hodně maminek mi tvrdí, že je to dobrý kvůli tomu, že se k tobě všichni chovají trochu lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.7.11 16:34

Proč ne :-)

Ahojky :-) Pokud máš se sestrou dobrý vztah a víš, že by Ti byla u porodu velkou oporou, nevidím na tom nic špatného :wink: To já bych měla mít u porodou svou nejlepší kamarádku, která mi od doby, co ji znám, a hlavně nyní moc pomáhá, protože s přítelem jsme se nedávno rozešli. Mrzí mě velice, že u toho nebude on - chlap a prostě takový ten symbol síly a otcovství. Jenže co nadělám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
22.7.11 17:16

Tak koukám že těch co měli u porodu někoho jiného než chlapa tady moc není 8-o Ale aspon že někdo se ozval :-) se svou sestrou se cítím dobře a vedle mamky je to pro mě člověk číslo jedna,přítele samozřejmě miluju ale tyto dvě jsou pro mě přednější,to samozřejmě není důvod proč u porodu nebude přítel..prostě nechce a nutit ho k tomu logicky nebudu naopak jsem i ráda že mi sám řekl že by tam radši nešel,at si vezmu sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
22.7.11 17:22

já měla u porodu kamarádku,toho svýho si tam nedovedu ani představit :zed: …nelituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.7.11 17:50

Ja si budu brat partnera a nejspis jeho maminku. Popr. maminka, s tchanem a s dcerou budou cekat pred dvermi. Jeste musim popremyslet, kazdopadne za dvermi budou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.7.11 20:34

Já měla u porodu ségru. Byť o téměř 8 let mladší, ale už v té době maminka 1 dítěte (takže zkušenosti s porodem měla). Manžel k porodu nechtěl (nenutila jsem ho a rozhodně jsem to nebrala, že by mě tím měl méně rád) a tak čekal v čekárně. Za přítomnost sestry jsem dodneška moc ráda - držela mě za ruku, podávala pití a hlavně - když ona řekla: „vydrž, už to bude“ tak jsem jí to věřila. Za stejnou větu v téže okamžiku od manžela bych asi vraždila, protože bych mu rozhodně nevěřila ! :lol: :lol: :lol:
A hlavně - všichni všude byli dobrovolně a s plným nasazením (ségra na porodním boxu a manžel v čekárně). Žádná traumata, žádné výčitky svědomí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
22.7.11 22:31
katule9 píše:
Ahoj holky,pořád tady všude čtu jak jste všichni měli u porodu přítele či manžela.Ale měl jste někdo taky někoho jiného??Trošku si přijdu jako exot protože já tam chci mít svou sestru :-)

Ahojky, já měla u porodu nejen manžela, ale i svou mamku a nikdy tady toho rozhodnutí nebudu litovat, moc mě psychicky podržela, pomáhala mi ze sprchy, věděla přesně co dělat

moje máma je asi ta nejlepší ženská na světě a doufám, že další porod prožije zase po mém boku :hug:

takže pokuď máš se sestrou pěkný vztah a asi máš ( nečetla jsem další příspěvky ) tak bych si ji klidně vzala k porodu, přeji rychlý pohodový porod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí