Porod již brzy?

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2292
21.7.11 16:22

Porod již brzy..?

Ahoj holky,tak jsem byla včera zase v poradně,nález pokročil už nemám zkrácený čípek-už ho totiž nemám vůbec,otevřená na prst a hlavičká naléhá,tak co myslíte bude to už brzy?:)) jo a dr mi říkal zajímavou věc-prý si je jistý že budu mít porod rychlý-co myslíte??Jsem na to teda zvědavá.Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3483
21.7.11 16:40
katule9 píše:
Ahoj holky,tak jsem byla včera zase v poradně,nález pokročil už nemám zkrácený čípek-už ho totiž nemám vůbec,otevřená na prst a hlavičká naléhá,tak co myslíte bude to už brzy?:)) jo a dr mi říkal zajímavou věc-prý si je jistý že budu mít porod rychlý-co myslíte??Jsem na to teda zvědavá.Děkuji za odpovědi :-)

Ahojky a kdy máš termín? Já jsem na tom s nálezem úplně stejně už týden.. Ale to, že takhle připravený tělíčko znamená rychlý porod, na to spoléhám :D je to má jediná útěcha :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
21.7.11 16:40

Ahoj,no přeji ti,aby měl pravdu,ale zajímalo by mě,jak přišel na to,že to bude rychlý porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
21.7.11 16:45

Termín mám 15.8.,jako taky si říkám že když už se to takle chystá mohlo by to být potom rychlejší-no uvidíme.Dr je asi jasnovidec on mi vždycky řekne nějakou perlu ale to tady nemužu ani prezentovat byste si mysleli že chodím k nějakýmu bláznovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
21.7.11 16:49

tak to máš dobrý takovýhle nález 3 týdny před termínem.Ale to by tam klidně mohl ještě chvíli zůstat,ne.No uvidíš,jak se mu bude chtít ven.Mě dr řekl,že jsem prostupná pro prst až v 38+2 a teď mě vnitřně nekontroloval takže nevím jestli to postoupilo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.7.11 16:58

Ahoj, jsem taky ve 37.tt a v pondělí skoro stejný nález. Zevní branka pro prst, vnitřní pro špičku, hlavička volně naléhá, ale že by to mělo znamenat dřívější porod nic neříkal. Jinak u mě je to prej tím, že jsem druhorodička a tak se porodní cesty dřív otevírají. Teda to otevírání někdy dost silně cítím :lol: A to jak se tlačí níž a níž je taky docela poznat.Takže to je asi normální nález v tomhle týdnu, neboj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
21.7.11 16:59

Tak to jsme na tom skoro stejně :D já mám termín 14.8. a tenhle nález mi řekla doktorka minulý pátek, dnes jsem byla jen u sestry, řekla, že mi spadlo bříško, ale u doktorky jsem nebyla, tak nevím, jak jsme daleko :( každopádně poslíčci jsou parádní :D
A z toho, co ti říká doktor, buď ráda, že je aspoň vtipný :D mě řekla v pátek, že jedna bouřka a porodíme a tchýně na to: „a co když bouřka nebude?“ :D to mě dostalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
21.7.11 16:59

Já měla takový nález až v den porodu. :mrgreen: Každá jsme jiná. 8-) Těžko říct, může se to rozjet brzy, a taky nemusí. :nevim: Jinak myslím, že jak „rychlý“ porod budeš mít, se nedá předem odhadnout. :nevim: Na „jasnovidce“ nevěřím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.7.11 17:00

Jo a CS mám 6 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
21.7.11 17:01

Já bych se teda vůbec nezlobila kdyby tam mimi ještě zůstalo.Spíš mě zajímá jestly to ve finále může opravdu rychlejší oproti těm co nemají nález žádný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.7.11 17:02

Jo přesně tak, u prvního jsem měla stejný nález dva dny před porodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
21.7.11 17:03

Já mám CS 7 :D
Jinak mě by nevadilo, kdyby mimčo už chtělo na svět, na vše jsme připraveni a už se chci s ním pomuchlat :) a hlavně už jsem nespala ani nepamatuju, žáha pálí, bříško bolí, pohyby silný, takže už aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
21.7.11 17:04
barvik píše:
Tak to jsme na tom skoro stejně :D já mám termín 14.8. a tenhle nález mi řekla doktorka minulý pátek, dnes jsem byla jen u sestry, řekla, že mi spadlo bříško, ale u doktorky jsem nebyla, tak nevím, jak jsme daleko :( každopádně poslíčci jsou parádní :D
A z toho, co ti říká doktor, buď ráda, že je aspoň vtipný :D mě řekla v pátek, že jedna bouřka a porodíme a tchýně na to: „a co když bouřka nebude?“ :D to mě dostalo :mrgreen:

tak to máme podobný..já měla minulý týden jen zkrácený čípek a ted už nemám žádný,no ještě mi dr řekl že to bude holka že prý slyší holčičí srdeční ozvy..to mě dostalo jsem myslela že se pokoušu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
21.7.11 17:05
Barficka píše:
Jo a CS mám 6 :palec:

Taky tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.7.11 17:05

Jak já Ti rozumím :-) Ale taky bych chtěla ještě aspoň 14 dní vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí