Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,tak jsem byla včera zase v poradně,nález pokročil už nemám zkrácený čípek-už ho totiž nemám vůbec,otevřená na prst a hlavičká naléhá,tak co myslíte bude to už brzy?:)) jo a dr mi říkal zajímavou věc-prý si je jistý že budu mít porod rychlý-co myslíte??Jsem na to teda zvědavá.Děkuji za odpovědi ![]()
katule9 píše:
Ahoj holky,tak jsem byla včera zase v poradně,nález pokročil už nemám zkrácený čípek-už ho totiž nemám vůbec,otevřená na prst a hlavičká naléhá,tak co myslíte bude to už brzy?:)) jo a dr mi říkal zajímavou věc-prý si je jistý že budu mít porod rychlý-co myslíte??Jsem na to teda zvědavá.Děkuji za odpovědi
Ahojky a kdy máš termín? Já jsem na tom s nálezem úplně stejně už týden.. Ale to, že takhle připravený tělíčko znamená rychlý porod, na to spoléhám
je to má jediná útěcha ![]()
Ahoj,no přeji ti,aby měl pravdu,ale zajímalo by mě,jak přišel na to,že to bude rychlý porod ![]()
Termín mám 15.8.,jako taky si říkám že když už se to takle chystá mohlo by to být potom rychlejší-no uvidíme.Dr je asi jasnovidec on mi vždycky řekne nějakou perlu ale to tady nemužu ani prezentovat byste si mysleli že chodím k nějakýmu bláznovi ![]()
tak to máš dobrý takovýhle nález 3 týdny před termínem.Ale to by tam klidně mohl ještě chvíli zůstat,ne.No uvidíš,jak se mu bude chtít ven.Mě dr řekl,že jsem prostupná pro prst až v 38+2 a teď mě vnitřně nekontroloval takže nevím jestli to postoupilo nebo ne.
Ahoj, jsem taky ve 37.tt a v pondělí skoro stejný nález. Zevní branka pro prst, vnitřní pro špičku, hlavička volně naléhá, ale že by to mělo znamenat dřívější porod nic neříkal. Jinak u mě je to prej tím, že jsem druhorodička a tak se porodní cesty dřív otevírají. Teda to otevírání někdy dost silně cítím
A to jak se tlačí níž a níž je taky docela poznat.Takže to je asi normální nález v tomhle týdnu, neboj. ![]()
Tak to jsme na tom skoro stejně
já mám termín 14.8. a tenhle nález mi řekla doktorka minulý pátek, dnes jsem byla jen u sestry, řekla, že mi spadlo bříško, ale u doktorky jsem nebyla, tak nevím, jak jsme daleko
každopádně poslíčci jsou parádní ![]()
A z toho, co ti říká doktor, buď ráda, že je aspoň vtipný
mě řekla v pátek, že jedna bouřka a porodíme a tchýně na to: „a co když bouřka nebude?“
to mě dostalo ![]()
Já měla takový nález až v den porodu.
Každá jsme jiná.
Těžko říct, může se to rozjet brzy, a taky nemusí.
Jinak myslím, že jak „rychlý“ porod budeš mít, se nedá předem odhadnout.
Na „jasnovidce“ nevěřím. ![]()
Já bych se teda vůbec nezlobila kdyby tam mimi ještě zůstalo.Spíš mě zajímá jestly to ve finále může opravdu rychlejší oproti těm co nemají nález žádný ![]()
Jo přesně tak, u prvního jsem měla stejný nález dva dny před porodem ![]()
Já mám CS 7 ![]()
Jinak mě by nevadilo, kdyby mimčo už chtělo na svět, na vše jsme připraveni a už se chci s ním pomuchlat
a hlavně už jsem nespala ani nepamatuju, žáha pálí, bříško bolí, pohyby silný, takže už aby to bylo ![]()
barvik píše:
Tak to jsme na tom skoro stejnějá mám termín 14.8. a tenhle nález mi řekla doktorka minulý pátek, dnes jsem byla jen u sestry, řekla, že mi spadlo bříško, ale u doktorky jsem nebyla, tak nevím, jak jsme daleko
každopádně poslíčci jsou parádní
A z toho, co ti říká doktor, buď ráda, že je aspoň vtipnýmě řekla v pátek, že jedna bouřka a porodíme a tchýně na to: „a co když bouřka nebude?“
to mě dostalo
tak to máme podobný..já měla minulý týden jen zkrácený čípek a ted už nemám žádný,no ještě mi dr řekl že to bude holka že prý slyší holčičí srdeční ozvy..to mě dostalo jsem myslela že se pokoušu
![]()
Jak já Ti rozumím
Ale taky bych chtěla ještě aspoň 14 dní vydržet.