Druhý porod - kdy vyrazit?

6499
17.7.11 07:35

Druhý porod - kdy vyrazit

Ahoj,

rozjíždí se mi druhý porod, včera jsem měla menstruační bolesti a odcházela zátka, dnes mě menstruační bolesti probudily ve čtvrt na šest, od 6 počítám kontrakce, jsou po 4-5 minutách, zátka při nich odchází mnohem víc a už je krvavá.

Jak dlouho bych měla mít kontrakce v těhle intervalech, abysme měli vyrazit? Nebo se u druhého porodu jezdí, až když jsou po 3 minutách?
První byl vyvolávaný po odtoku vody, tak jsem v tomhle jako prvorodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
17.7.11 07:41

Tak já bych při pravidelných kontrakcích po 5m už jela, u druhorodičky může být porod mnohem rychlejší, abys nerodila v autě :wink:
Záleží na tom, jak daleko máte porodnici, ale fakt bych to doma moc neprotahovala, ať máš čas se relativně zabydlet, já rodila 20min po příjmu a všechno bylo takové nepříjemně hektické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.7.11 07:44

Já nevzbudila ještě ani manžela, obsluhuju tu poletující batole a zapisuju časy. Asi si dám onu oslavovanou horkou vanu a uvidí se.
Nerada bych byla v porodnici moc brzy, ale zase musíme někam udat dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
17.7.11 08:10

jela bych okamžitě, mě začaly kontrakce u druhého porodu kolem osmé a hned byly po šesti minutách (bez odchodu zátky), do porodnice jsme dorazili v devět, cestou jsme hodili staršího k mamce a taktak stihli předporodní přípravu, malá se narodila v 11
být tebou, tak kašlu na nějakou vanu a vyrážím, hodně stěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
17.7.11 08:14

Mě rupla voda a hned kontrakce po pěti minutách pravidelně. To bylo v devět, jeli jsme v půl jedenáctý, v porodnici byli ve čtvrt na půlnoc a mládě se vylodilo v půl druhé. Takže za sebe bych na nic nečekala a jela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.7.11 08:20

Jed´,mám to s tebou přes kopírák,u druhé jsme vyjeli,když odešla zátka,kontrakce po 5 ti min.odrodila jsemd o hodiny po příjezdu do porodnice .Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
17.7.11 08:22

Ahoj,
taky bych to moc neprodlužovala. U druhého mi v půl osmé praskla voda, v deset jsme vyrazili (máme to asi 10 minut) a ve třičtvrtě na jedenáct byl na světě. Bez klystýru, nestihli mi už ani natočit monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.7.11 08:39

Já bych taky jela :) Ale mě vyhnaly taky až holky z diskuse, tedy byl čas, ale kdyby mi rupla voda, tak je to hukot. Takže radši jeď :) Nebo už jsi jela? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.7.11 08:50

Nejela, vylezl jsem z vany.

Kontrakce tam neustaly, neesílily, interval je teď cca 5-6 minut.

No jdu alarmovat hlídání a chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
17.7.11 08:52

Hodně štěstí a bezproblémový porod :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.7.11 09:31

Já už bych asi byla v porodnici, u prvního prcka to byl docela fofr, tak abychom to stihli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21640
17.7.11 09:34

karleon, no, já jsem jela při pravidelných kontrakcích co 5 minut, když to bylo tak hodinu. prcek se narodil 2 hodiny po příjezdu do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.7.11 10:00

ahojky

Tak určitě bych jela když bych měla bolesti po 7 minutáích, záleží jak dlouho to máš do porodky. Já machrovala machrovala jak budu ještě doma a pak se to najednou tak rozmakalo že teda bolesti po 5 min, a teda tlak na konečník a to jsem myslela že volám sanitku a říkala jsem si a nedojedeš. Nakonec mě vezl chlap, v autě kontrakce silný že jsem fakt chtěla tlačit a na přijmu otřevřená na 7, běhěm 2minut na 9 a za hodinu od přijmu jsem porodila. Jela bych radši dřív! Nestihla se žádná připrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.7.11 10:25

HNED! :mrgreen: Do oběda bude dítko na světě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.7.11 10:36

OT: Erian, co ty to rodíš za obříky? 8-o :mrgreen: :palec:
(sem si teprve teď popřádně přečetla tvůj metřík…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí