Termín porodu za týden

36
14.7.11 12:22

termín porodu za týden

Zdravím všechny :-)
tak už čekám každou chvíli kdy to přijde, jestli to poznám a co se vůbec všechno bude dít asi jako každá prvorodička… termín mám 20.7. ale zatím se nic zásadního neděje krom občasných poslíčků.. trošku mě děsí že o poslíčcích jsem se dověděla až z monitoru… do tý doby jsem nevěděla že je mám :roll: proto mám trochu z celého porodu obavy, ale je mi jasné že jsme na tom všechny stejně :-D doktorka mě pozvala na další monitor v úterý, ale asi už ani moc nepočítá, že přijdu… :-D do průkazky mi napsala CS 5, 14 dní předtím jsem měla CS 3, ale stejně pořádně nevím jestli to značí blížící se porod.. nejradši už bych to měla celé za sebou.. sex ani bouřka zatím nepomohli tak pište co zabralo na rozběhnutí porodu vám a jestli jste vůbec pro napomáhání miminku na svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Adaška
14.7.11 13:07

Ahojky,
tak já mám termín 28.7. a už bych to taky měla nejraději za sebou… Tahle horka se nedají vydržet. Čekáme teď druhý mimčo a říká se, že ty chodí na svět dřív… ale mě doktorka řekla, že to zatím nevypadá. Pokud Ti tady někdo napíše nějaké rady, ráda je zkusím taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
454
14.7.11 13:20

ahoj, já mám termín 19/7..v po mi mudr do průkazky napsala CS7, ale netuším co to znamená :-? jinak jsem si taky říkala, že třeba včera ta bouřka pomůže, ale nic. poslíčky žádné nemám. jen mě hrozně bolí stydká kost. už bych to taky měla nejraděj za sebou, večer asi vyzkoušíme sex, ale moc tomu nevěřím. ještě jsem slyšela o masírování bradavek, ale nevím jak moc to může pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
14.7.11 13:27

Ahojík, tak já mám termín 22.7 taky jsem prvorodička, dnes jsem byla v poradně a doktor mi řekl, že se určitě uvidíme za týden. Taky bych to už měla ráda za sebou a mohla pomuchlovat našeho broučka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.7.11 13:46

mě skoro každý den bolí v podbřišku, ale není to nic hrozného a většinou mi pomůže taková „speciální poloha“ :lol: a kde plánujete rodit? já jsem sice z pardubic, ale chystám se porodit v chrudimi… pište jaké máte zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.7.11 13:52

Ahoj holky, já mám termín 28.7. a čekám třetí dítko. Obě dvě před tím jsem přenášela, tak doufám že teď přenášet nebudu. Ale moc to nevypadá :cert:

Říká se, že pomáhá sex, masáž bradavek, víc fyzické zátěže…
Já osobně si myslím, že pokud se mimču nechce tak nepomůže nic, u nás ve skupině holky přenášej, už vyzkoušely všechny možné rady a nic :nevim:

Tak nám všem držím palce, ať to máme brzy a v pořádku za sebou :palec: Já bych chtěla rodit 19.7. to mám narozeniny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.7.11 13:57

pokud se mimču ještě nechce, tak asi stejně nic nepomůže… mamka mi ještě radila dělat dřepy, ale do toho se mi moc nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
14.7.11 14:08

holky, já mám termín 30. 7. a už 4 týdny mi říkají, že to bude a nic. Jsem už hrozně protivná, někam na výlet nemůžeme(co kdyby to přišlo) a k tomu ty vedra…

jo, já jdu na ty dřepy, i když si myslím, že by mi ani skákání na trampolíně nepomohlo, a to jsem prý otevřená na 3 prsty :zed:

• Citovat
  • Upravit
4246
14.7.11 14:16

Ahoj, tak já mam termín 25. 7. a dneska jsem byla na monitoru a v poradně a nejen, že se malýmu vůbec nechce ven, že se rozhodně příští týden uvidíme zase v poradně, ale ještě nám řekli, že máme teda macíka. Podle UZ má malej už 3700 g. Vím, že je to víceméně orientační, ale stejně mě to docela vyděsilo…
Také si myslím, že když nejsou porodní cesty a miminko připravený, tak nepomůže ani sex, ani masáž bradavek, ani třeba fyzická zátěž… Sice bych to už nejraději měla za sebou, páč už mi to těhotenství značně leze na mozek, ale bohužel si miminko řekne samo a my s tím nic neuděláme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.7.11 16:26

ahoj,píšeš že jsi otevřená na 3 prsty.Já dnes byla na kontrole v porodnici,jsem 38+3 a doktorka mi řekla,že jsem otevřená na prst(nebo prostupná na prst).A že už se to blíží,tak mě teď zmátlo,že ty píšeš,že už jsi na 3 a nic.To ti řekli při poslední kontrole nebo jak dlouho už to víš?Díky lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
14.7.11 16:47

Jen pro uklidnění. 26.5. v 18.00 jsem měla čípek 3cm, zamčená na tisíc západů a 27.5. ve 4.38 se malá narodila :mrgreen:. Říkali mi, že mám poslíčky :lol:. Já jsem patřila k těm co neměly pravidelné kontrakce :lol:

Myslím, že pokud miminko nechce, nic nepomůže, ale za zkoušku se nic nedá. Přeju rychlý a pohodový porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
14.7.11 16:52

Takhle to mám už 3 týdny. Doktorka mi říkala, ať raději nikam moc nevyrážím, protože to může přijít kdykoliv. No, a jak vidíš, zatím to ještě nepřišlo. O to víc jsem z toho otrávená, protože jsem natěšená, že už to bude a pořád nic :zed: :zed:

Ono to otevírání je jen popis aktuální situace, sice to značí, že by to mohlo přijít dneska, ale klidně takhle mžu být ještě po termínu :cert: :cert:

luciezesvetic píše:
ahoj,píšeš že jsi otevřená na 3 prsty.Já dnes byla na kontrole v porodnici,jsem 38+3 a doktorka mi řekla,že jsem otevřená na prst(nebo prostupná na prst).A že už se to blíží,tak mě teď zmátlo,že ty píšeš,že už jsi na 3 a nic.To ti řekli při poslední kontrole nebo jak dlouho už to víš?Díky lucka
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100