Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jsem nováček u vás, ale zároveň třetí těhotenství. Celý den je mi zle, mám nepravidelné stahy, které teď zintenzivnily…Zátka ze mě už odešla minulý týden, zítra mám termín…ted ty stahy dostávají pravidelnou tendenci po 5 až 6 minutách…ale nejsou nijak bolestivé a dlouhé…nevím zda mám jet…obě předchozí těhotenství byly jiné…
ivča6 píše:
Ahoj holky, jsem nováček u vás, ale zároveň třetí těhotenství. Celý den je mi zle, mám nepravidelné stahy, které teď zintenzivnily…Zátka ze mě už odešla minulý týden, zítra mám termín…ted ty stahy dostávají pravidelnou tendenci po 5 až 6 minutách…ale nejsou nijak bolestivé a dlouhé…nevím zda mám jet…obě předchozí těhotenství byly jiné…
je trochu trapné radit jako bezdětná, ale osobně bych radši jela, pokud by mi vnitřní pocit říkal, že už se opravdu něco děje…nebo zavolala do porodky, může to být rychlé ![]()
hodně štěstí
pokud rodíš potřetí, může to být velmi rychlé, raději zajeď do porodnice, já bych jela…
Asi bych zavolala do porodky a uvidíš. Pokud ale máš nějaký vnitřní pocit, že by se mohlo něco dít, jela bych. Kdyžtak tě prostě jen zkontrolujou a budeš vědět, že je vše, jak má. Držím palce…
to je právě to, já už nevím, cítila jsem to dvakrát a vždy mě poslali domů ![]()
ivča6 píše:
Já to tak měla minulé těhotenství. Pravidelné stahy po 5-7 mi min, ale nebolelo to. Jela jsem až když to začalo fakt bolet. Ale to zas bylo nepravidelné.
Ahoj, kazdy porod je jiny, u me byl ten treti nejrychlejsi. Zkus vanu a kdyz se ti neulevi, radsi bych jela.
taky zatim deti nemam, ale myslim si, ze pokud jsi uz dvakrat rodila, poznas, kdy je ta prava chvile… a jako zdravotni sestra radim pomalu se pozbirat a jet…uz jen kvuli ctg, at se neco nezanedba ![]()
No a vlastně jak to tu někdo psal - u třetího to může být fofr. Asi bych minimálně volala..
ivča6 píše:
to je právě to, já už nevím, cítila jsem to dvakrát a vždy mě poslali domů
raději několikrát zbytečně, než by se mělo něco potento… ![]()
No, sice třetí porod, ale naprosto jiné…při obou dětech to byla rchlovka, nevěděla sjem, co to jsou stahy celý den a ani poslíčci…
asi se pomalu budu balit a zkusím to…mám je tak po těch 5 minutách a trvají asi minutu…nebolí nijak hodně… ![]()
vana mi nezabrala, asi pojedu pro jistotu…a jestli to jsou zase poslové, tak mě šibne ![]()
vana mi nezabrala, asi pojedu pro jistotu…a jestli to jsou zase poslové, tak mě šibne ![]()