Třetí těhotenství a pravidelné stahy

26
12.7.11 22:01

Potřebuju pomoci

Ahoj holky, jsem nováček u vás, ale zároveň třetí těhotenství. Celý den je mi zle, mám nepravidelné stahy, které teď zintenzivnily…Zátka ze mě už odešla minulý týden, zítra mám termín…ted ty stahy dostávají pravidelnou tendenci po 5 až 6 minutách…ale nejsou nijak bolestivé a dlouhé…nevím zda mám jet…obě předchozí těhotenství byly jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
12.7.11 22:04
ivča6 píše:
Ahoj holky, jsem nováček u vás, ale zároveň třetí těhotenství. Celý den je mi zle, mám nepravidelné stahy, které teď zintenzivnily…Zátka ze mě už odešla minulý týden, zítra mám termín…ted ty stahy dostávají pravidelnou tendenci po 5 až 6 minutách…ale nejsou nijak bolestivé a dlouhé…nevím zda mám jet…obě předchozí těhotenství byly jiné…

je trochu trapné radit jako bezdětná, ale osobně bych radši jela, pokud by mi vnitřní pocit říkal, že už se opravdu něco děje…nebo zavolala do porodky, může to být rychlé :nevim:
hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
12.7.11 22:05

Já bych taky radši jela,když to začíná být pravidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
12.7.11 22:05

pokud rodíš potřetí, může to být velmi rychlé, raději zajeď do porodnice, já bych jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
12.7.11 22:06

Asi bych zavolala do porodky a uvidíš. Pokud ale máš nějaký vnitřní pocit, že by se mohlo něco dít, jela bych. Kdyžtak tě prostě jen zkontrolujou a budeš vědět, že je vše, jak má. Držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26

to je právě to, já už nevím, cítila jsem to dvakrát a vždy mě poslali domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
ivča6 píše:
Ahoj holky, jsem nováček u vás, ale zároveň třetí těhotenství. Celý den je mi zle, mám nepravidelné stahy, které teď zintenzivnily…Zátka ze mě už odešla minulý týden, zítra mám termín…ted ty stahy dostávají pravidelnou tendenci po 5 až 6 minutách…ale nejsou nijak bolestivé a dlouhé…nevím zda mám jet…obě předchozí těhotenství byly jiné…

Já to tak měla minulé těhotenství. Pravidelné stahy po 5-7 mi min, ale nebolelo to. Jela jsem až když to začalo fakt bolet. Ale to zas bylo nepravidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
12.7.11 22:07

Ahoj, kazdy porod je jiny, u me byl ten treti nejrychlejsi. Zkus vanu a kdyz se ti neulevi, radsi bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260

taky zatim deti nemam, ale myslim si, ze pokud jsi uz dvakrat rodila, poznas, kdy je ta prava chvile… a jako zdravotni sestra radim pomalu se pozbirat a jet…uz jen kvuli ctg, at se neco nezanedba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379

No a vlastně jak to tu někdo psal - u třetího to může být fofr. Asi bych minimálně volala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
12.7.11 22:12
ivča6 píše:
to je právě to, já už nevím, cítila jsem to dvakrát a vždy mě poslali domů :-D

raději několikrát zbytečně, než by se mělo něco potento… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.7.11 22:12

No, sice třetí porod, ale naprosto jiné…při obou dětech to byla rchlovka, nevěděla sjem, co to jsou stahy celý den a ani poslíčci…
asi se pomalu budu balit a zkusím to…mám je tak po těch 5 minutách a trvají asi minutu…nebolí nijak hodně… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.7.11 22:15

…taky bych jela.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.7.11 22:17

vana mi nezabrala, asi pojedu pro jistotu…a jestli to jsou zase poslové, tak mě šibne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.7.11 22:17

vana mi nezabrala, asi pojedu pro jistotu…a jestli to jsou zase poslové, tak mě šibne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí