Kdo koupil červený X-lander zde na Bazaru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1189
21.8.14 10:03

Právě, že ho nesmíš rozbalit dokud není uhrazený a přebraný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
21.8.14 10:24

Zdravím,

není možné, že jde opravdu o komerční prodej? Případně nám pošlete do SZ nick prodejkyně, prověříme ji. :think:

Uživatelům bez hodnocení doporučujeme neposílat peníze předem - riziko podvodného jednání je na Internetu vysoké.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 10:37

Dobrý den,
V tuto chvíli těžko říct jestli se jedná o podvodné, ale minimálně to tak působí :-(
Prosím můžete prověřit a dám nám nějaké stanovisko? Děkuji!

Příspěvek upraven 21.08.14 v 12:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
21.8.14 10:41

Až vám ten balík přijde tak se zeptejte doručovatele, jestli si to můžete prohlédnout. Já si takhle objednala jinou věc za 3000 na dobírku. Prodejce komunikoval uplně super. Přišel mi balík - obrovský zabalený v kartonu a v několika vrstvách strechfolie. takže nebylo vidět co to je, ale velikostí to odpovídalo, bylo to težké tak jsem to podepsala a zaplatila. doma to ihned rozbalila a byla to prázdná dřevěná krabice. Od té doby se mi už prodejce neozval a to jsem dělala všechno. Až pak na internetu jsem zadala jeho jméno a zjistila že nepodvedl jen mě. Byla jsem i na policii ale řekli mi že jsem balík převzala a pak zaplatila a můžu jen čekat jestli na něj víc lidí podá trestní oznámení atd. takže peníze už nikdy neuvidím.
Rozhodně neplaťte větší částky předem( bych prodejkyni narovinu napsala že po špatných zkušenostech nechci platit předem)a balík si zkontrolujte( tu chvilku to snad pošták počká) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
21.8.14 11:59

Uživatelku @bulinka8 jsem kontaktovala s žádostí o vyjádření. Kdyby se do týdne nic nedělo, dejte mi prosím vědět a budeme věc řešit dále.

Doporučuji zatím vložit hodnocení uživatele v bazaru (případně pak lze editovat).

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
21.8.14 12:04
@miruska11 píše:
Až vám ten balík přijde tak se zeptejte doručovatele, jestli si to můžete prohlédnout. Já si takhle objednala jinou věc za 3000 na dobírku. Prodejce komunikoval uplně super. Přišel mi balík - obrovský zabalený v kartonu a v několika vrstvách strechfolie. takže nebylo vidět co to je, ale velikostí to odpovídalo, bylo to težké tak jsem to podepsala a zaplatila. doma to ihned rozbalila a byla to prázdná dřevěná krabice. Od té doby se mi už prodejce neozval a to jsem dělala všechno. Až pak na internetu jsem zadala jeho jméno a zjistila že nepodvedl jen mě. Byla jsem i na policii ale řekli mi že jsem balík převzala a pak zaplatila a můžu jen čekat jestli na něj víc lidí podá trestní oznámení atd. takže peníze už nikdy neuvidím.
Rozhodně neplaťte větší částky předem( bych prodejkyni narovinu napsala že po špatných zkušenostech nechci platit předem)a balík si zkontrolujte( tu chvilku to snad pošták počká) :nevim:

Pošťák nemá v popisu práce čekat, až někdo rozbalí balík, pošta také nenese žádnou zodpovědnost za obsah balíku. Je třeba se co nejdřív obrátit na policii. Jedinou obranou při nákupu přes net je koupě od prověřených prodejců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:09
@afghani píše:
Připadá mi nesprávné hned někoho obvinit a uveřejnit tu i nick té paní…Snad ještě nic neprovedla, může to být nedorozumění…Považuji to za nevhodné, myslím, že by se tu neměl objevovat nick uživatelky, která nemá možnost se bránit, pokud není připojená…Pokud prodejkyni nevěříš, odstup od obchodu a vyžádej si platbu zpět.

Ale tak to není. Nikoho jsem neobvinila - naopak jsem i výše uvedla, že si nejsem vůbec jistá, že se jedná o podvod. Pouze jsem shrnula fakta a požádala o prověření. Je na to něco špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
21.8.14 12:13

@afghani Proguglovala jste si obrázky vámi uvedené uživatelky? I když jsou inzeráty smazané, jde to. Není to nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
21.8.14 12:18

@afghani Špatně jsem zmínila. Chtěla jsem @jančamamča . Ono není na škodu si zjistit dostupné informace předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:19

Tak jen pro info - já jsem tuto diskuzi nezaložila. Jestli je vše v pořádku - nemám problém se veřejně omluvit. Jestli to v pořádku není - je jen dobře, že jsem nick zmínila v pořádku, alespoň si dají pozor i ostatní maminky zde i na jiných prodejních webech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:25

Určitě je, a když během toho dopoledne co to budu řešit s adminem pošlou penízky za kočárek i další maminky tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
21.8.14 12:30

Prodávající uživatelka nám již odepsala, že vás kontaktuje.
Jinak souhlasím, že tyto záležitosti se lépe řeší přes SZ, alespoň ze začátku.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:34

Už jsem smazala nic uživatelky. Jinak osobně se snažím uživatelku od rána kontaktovat a neúspěšně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 12:42

Souhlasim s jancoumamcou nikoho tu zatim neobvinujeme ale kazdopadne mi prijde divne prislibit kocarek min 3 lidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:46
@Tereza84 píše:
Souhlasim s jancoumamcou nikoho tu zatim neobvinujeme ale kazdopadne mi prijde divne prislibit kocarek min 3 lidem?

Přislíbit a hlavně si nechat zaslat zálohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí