Book plus soft - podvozek od Peg pérega

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
16.8.14 15:14

Book plus s/soft

Ahoj, nemá už někdo náhodou tento podvozek od Peg pérega? Chtěla bych si přečíst zkušenosti, jak se s ním jezdí. Snad se někdo najde, i když se jedná celkem o novinku.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Plus Completo?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book P...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
179
17.8.14 07:52

Ahojky, já si ho budu taky kupovat, zjistili jsme s manželem, že ve finále je jedno jestli jsou kola pěnová nebo nafouklá, kočáry skáčou i tak v terénu, protože mimčo je lehoučké :lol: dělali jsme si takový průzkum a sledovali různé kočárky v terénu, nakonec jsme se rozhodli pro kompromis book S i s novinkou pop up, už se těším až ho budu mít doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.8.14 08:09

Ahojky, něco na tom asi bude :/. Bohužel kočárky přímo do terénu se mi ale nelíbí. Tenhle podvozek je i krásný a přijde mi vychytaný. Nevíš jak je na tom s odpružením? Já mám Cam dinamico teď a vůbec mi mevyhovuje, ale nevím, jestli si polepším, když ho vyměním. Je to boj ty kočárky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.8.14 20:16

Cam dinamico má kámoška a ta si ho zase nemůže vynáchválit :D a ty terénní kola jsou strašné, mně se to taky nelíbí, no jako odpružené jsou ale nehoupe se to…mě se líbí celkově peg perégo, zamilovala jsem si hlavně design a když pojedeme do nějakého většího terénu vezmeme mimčo do nosítka, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.8.14 11:20

Tak včera jsem se byla na podvozek podívat a rozdíl mezi book plus a book plus s bych řekla moc není..co se týče jízdních vlastností..byla jsem si to zkusit i před obchodem na kočičích hlavách. Čekala jsem, že to bude teda lepší. Asi zůstanu u Camu a do lesa budu jezdit se sociš starým kočárkem s nafukovacíma kolama :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí